In Jan Thiel ligt op loopafstand van het strand deze hooggelegen villa met een magnifiek uitzicht op het Spaanse Water en de Caribische zee. Het perceel van 2.418 m² biedt volop privacy. Het huis profiteert met haar ligging van de altijd aanwezige verkoelende zeewind. Vlakbij, in de buurt van de Jan Thiel resorts en hotels bevinden zich uiteenlopende faciliteiten, waaronder een supermarkt, winkels, restaurants en bars, een fitness centrum en een casino. Met de auto bent u in minder dan een kwartier in Willemstad. De villa met twee appartementen is ook uitstekend geschikt om als Bed & Breakfast te exploiteren. Ook een andere vorm van commerciële exploitatie is mogelijk door splitsing van het pand in twee woonlagen in combinatie met de vrijstaande appartementen. 

DE VILLA

Via de ruim opgezette oprit met meerdere parkeermogelijkheden en een carport voor twee auto’s komen we via de imposante voordeur in de hal van het huis. De aangename sfeer van de villa is direct merkbaar. Een eyecatcher is de doorkijk vanuit de hal via de lounge naar de porch met zeezicht aan de achterzijde van het huis. Op dit level bevinden zich de hal met vide, de grote woonkamer, een aparte loungehoek, en de luxe moderne keuken met eetkamer. Hier liggen ook de masterbedroom met walk-in closet en de badkamer ensuite.  Aan de achterzijde van het huis ligt op hetzelfde niveau het grote overdekte terras met een vergezicht over het Caribische water. De benedenverdieping herbergt vier slaapkamers met twee badkamers en een extra kamer met pantry. Deze benedenverdieping ligt op het niveau van het  zwembad, de terrassen en de tuin.

TROPISCHE TUIN EN ZWEMBAD

Te midden van een groot betegeld zonneterras ligt het zwembad van 5 bij 10 meter. De volwassen tuin is prachtig met veel bomen en kleurrijke struiken. Het irrigatiesysteem aangesloten op een deep well, houdt de tuin het hele jaar door prachtig groen. Achter het zwembad, op een lager niveau bevinden zich twee appartementen, beide voorzien van een ruim terras.

Het aangrenzende perceel van 2.202 m² is desgewenst ook te koop in combinatie met de aankoop van deze villa voor een additioneel bedrag van USD 550.000 k.k.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

7 slaapkamers en 5 badkamers
hoog gelegen
uitzicht op zee en Spaanse Water
volop privacy
zwembad 5 x 10 meter
bebouwd oppervlak circa 685 m²
kavelgrootte 2.418 m²
aanpalende kavel ook te koop

De prijs van de woning is $ 1.400.000,- De aangegeven vraagprijs in Euro’s is gebaseerd op een Euro-Dollar koers van 1,20.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06790
Adres:

Kaya Damasco
JAN THIEL (Curaçao)

 
Prijs: € 1.166.666,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.418 m²
Woonoppervlakte: 685 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • carport • elektrisch toegangshek • gastenverblijf
Omgeving: aan het water • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Jan Thiel, Spaanse Water Curacao – Villa met twee appartementen prijs: € 1.166.666,- k.k. Kaya Damasco, JAN THIEL (Curaçao)