Deze elegante en tijdloze villa op één van de betere locaties in Altea Hills, valt op vanwege de functionele indeling en de prachtige panoramische zeezichten, zowel overdag maar ook zeker 's avonds.

Vanuit de ruime en heldere woon-en eetkamer met open haard, is er toegang naar de aparte keuken en bijkeuken enerzijds, en de mooie buitenruimte anderzijds.

De grote hoofdslaapkamer met inloop dressing, en suite badkamer met jacuzzi en apart toilet bevindt zich op dezelfde etage maar is wel volledig gescheiden van het woongedeelte.

Op het lagere niveau biedt de villa ruimschoots plaats voor familie en gasten. Hier zijn nog drie slaapkamers, ook met panoramisch zeezicht, en twee badkamers waarvan één en suite.

Een aparte gastenstudio met nóg een slaapkamer en badkamer, die bovendien beschikt over een eigen woonkamer die momenteel als kantoor is ingericht.

Met extra's als 24-uur beveiliging, centrale airco, centrale verwarming, vloerverwarming, open haard, marmeren vloer, alarm, een dubbele inpandige garage + twee aparte parkeerplaatsen voldoet deze villa ruimschoots aan de hedendaagse comfort normen.

De buitenruimte met privé zwembad, zonneterras, overdekt terras, buitenkeuken, en een hoger gelegen solarium is een Mediterrane droom voor wie op zoek is naar een minimum aan onderhoud en een maximum aan levenskwaliteit.


* Vergelijkbare woningen:
ZIE OOK www.qualis.nl/06802
ZIE OOK www.qualis.nl/06803


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06780
Adres:

ALTEA (Spanje)

 
Prijs: € 1.299.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 885 m²
Woonoppervlakte: 611 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • garage voor meerdere auto's
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca Noord, Spanje – Moderne villa met adembenemend zeezicht in Altea prijs: € 1.299.000,- k.k. ALTEA (Spanje)