Cortijo el Matuloso is een exclusief jachtgoed in de glooiende heuvels van Huelva, Andalusië, Spanje. Dit bijna 1000 ha grote landgoed heeft een haciënda met patio’s van 2.400 m² in Andalusische stijl. Het jachtgoed is perfect onderhouden en volgens hoge kwaliteitsnormen gebouwd. Het ligt op dertig minuten rijden van het strand en golfbanen, een uur van de luchthaven van Faro in Portugal en iets meer dan een uur van de luchthaven van Sevilla.

Het landgoed is specifiek ingericht op de jacht, met de nadruk op groot wild. Denk bijvoorbeeld aan herten, wilde zwijnen en moeflons. De mogelijkheid bestaat om de jacht te combineren met jacht op klein wild, zoals patrijs, eend, haas, konijn, duif. Soms wordt dit georganiseerd met de naburig gelegen landgoederen. Het landgoed is volledig omheind en grenst aan een groot meer. Een absoluut prachtige en unieke setting. Buiten het grote meer heeft het landgoed nog vijf meren. In één hiervan kan gevist worden (zwarte baars), maar de meren dienen voornamelijk als drinkplaatsen voor de dieren. Er is een overvloed aan water middels natuurlijke bronnen en een aantal waterboringen. Vegetatie op het landgoed bestaat voornamelijk uit eiken, wilde olijven en vele soorten struiken, die de dieren bescherming geven.

Het grote meer wordt ook gebruikt voor watersport, zoals waterskiën, zwemmen, wakeboarden, kanoën en vissen. Het meer is geheel privé en alleen toegankelijk voor bewoners en/of gasten van de aangrenzende finca’s. Verder heeft het landgoed zestig kilometer aan paden en een aantal met stenen begrensde ‘corrales’, ideaal voor paardrijden, mountainbiken en andere buitensporten.

De Andalusische haciënda is rond 1900 gebouwd en onder leiding van architect professor Manzano uit Sevilla in 2001 volledig gerenoveerd en uitgebouwd. De haciënda ligt op een heuvel, in het centrum van het landgoed, zeer privé en biedt spectaculaire vergezichten over de bergen en het meer. De bebouwde oppervlakte, inclusief de patio’s, beslaat 3.000 m² en is ingericht voor meer dan dertig gasten. Het bestaat uit diverse sectoren, aan elkaar gekoppeld middels typische Andalusische binnenplaatsen.

De accommodatie voor het vaste en tijdelijke personeel heeft tien slaapkamers en het gasten- en eigenaargedeelte heeft vijftien slaapkamers en suite. Verder is er: een ruime eetzaal, een speelzaal met een bar, lounge, diverse overdekte terrassen, een 16 x 6 m verwarmd zwembad met poolhouse, uitgebreide professionele keuken, bijkeuken, wasruimte, wijnkelder, machinekamer, buiten garages, stallen en paardensportfaciliteiten.

Het gastenverblijf is gescheiden van het hoofdverblijf. De privé-hoofdwoning heeft een ruime living met prachtig uitzicht, open haard en toegang naar een groot overdekt terras met uitzicht op de tuinen en het meer. De keuken is compleet ingericht en heeft een bodega. Verder is er een eetkamer, een studeerkamer en een tv-kamer en hebben de gastenslaapkamers een eigen badkamer. De eerste verdieping bestaat uit: drie luxe eigenaar suites met elk een eigen terras en een spectaculair uitzicht. In de toren bevindt zich een Mirador met uitzicht over het hele landgoed.

Op de patio bevinden zich acht luxe suites met elk een eigen badkamer. Zeven suites hebben een eigen zithoek. Vanuit deze patio is er directe toegang tot de eetzaal, speelzaal en een lounge. De haciënda heeft een professionele keuken die voor catering kan worden gebruikt. De eetzaal is ingericht op veertig personen.

De personeelsaccommodatie telt twee huizen, waarvan één met drie en één met vier slaapkamers (twee slaapkamers en suite voor tijdelijk personeel). In deze sectie bevindt zich ook de gewerenruimte, droogruimte, personeelskantine, groot kantoor en een zolder met slaapkamer.

Er zijn drie open garages, twee opslagruimtes, koelruimte en slachtkamer, zadelkamer en een hooizolder, stookruimte. Buiten bevindt zicht een schuur van 15 x 18 meter en zes gebouwen voor opslag. Bij het meer is een barbecue aanwezig met banken en een overkapping. Ook staat op het landgoed vijf oude huizen (ruines) die eventueel gerestaureerd kunnen worden.

Mogelijke culturele uitstapjes: Huelva, Sevilla, Tarifa, vele Atlantische jachthavens om te zeilen en vissen, evenementen als de processie van El Rocío, Semana Santa, Feria de Abril en verbazingwekkende natuurreservaten als Parque Nacional de Doñana.

Cortijo el Matuloso is een zeer compleet en goed georganiseerd, exclusief landgoed. Het wordt compleet gemeubileerd aangeboden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06755
Adres:

HUELVA (Spanje)

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landgoed
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1900
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 8.830.000 m²
Woonoppervlakte: 2.400 m²
 
Design  
Architect: Manzano
 
Kenmerken  
Object: balkon • buitenzwembad • dakterras • garage • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • kantoor-/praktijkruimte • open haard • paardenstallen
Omgeving: aan rustige weg • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • nabij golfbaan • nabij ruiterpaden • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In de glooiende heuvels van Huelva, Spanje – Exclusief jachtgoed met mooie haciënda prijs: op aanvraag HUELVA (Spanje)