Op een geliefde locatie in het populaire Nijmegen-Oost is dit sfeervolle en uitgebouwd karakteristieke herenhuis gelegen. De begane grond betreft een voormalige tandartsenpraktijk, waarvan de installatie verwijderd wordt.

Dit herenhuis is gelegen aan één van de mooiste straten van Nijmegen. De ligging van deze woning is te bestempelen als ideaal. Het stadscentrum is eenvoudig lopend te bereiken en alle voorzieningen treft u in de nabije omgeving. Denk hierbij aan onder andere winkels, scholen en het openbaar vervoer. Ook de universiteit, het academische ziekenhuis en het centraal station zijn binnen 5 fietsminuten te bereiken.

Authentieke details, zoals de kamer-en-suite, de erker, de marmeren vloer in de centrale hal, de gedetailleerde kozijnen, de fraaie trappen en natuurlijk de hoge plafonds zijn gelukkig nog aanwezig. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en aan de voorzijde geniet de woning een vrij uitzicht.

Indeling:

Begane grond:
Entree; vestibule met glas-in-lood, marmeren vloer en lambrisering; centrale hal voorzien van een marmeren vloer en lambrisering; kamer-en-suite met een erker aan de voorzijde én een uitbouw van maar liefst 2,5 meter aan de achterzijde; toilet met fonteintje; extra kamer aan de achterzijde, eventueel te voorzien van een keuken; toegang tot de ruimtelijke kelder; via kamer-en-suite toegang tot de riante achtertuin middels openslaande deuren, achtertuin ook te bereiken via extra kamer aan de achterzijde; achtertuin gelegen op het noordoosten, voorzien van een berging en overkapping; voortuin met toegang tot de kelder middels een stenen trap.

1e verdieping:
Overloop; dichte keuken zonder inbouwapparatuur met toegang tot een balkon aan de achterzijde en een aansluiting voor de wasmachine; riante slaapkamer aan de achterzijde voorzien van een wasbak en geeft ook toegang tot het balkon grenzend aan de keuken; 2 slaapkamers aan de voorzijde voorzien van een wasbak, waarvan 1 slaapkamer met een eigen balkon; douche en toilet.

2e verdieping:
Overloop; dichte keuken zonder inbouwapparatuur; 2 riante slaapkamers voorzien van inbouwkasten; badkamer voorzien van een dubbele wasbak, toilet en douche.

Kelder:
Toegankelijk via de centrale hal en via de voortuin middels een stenen trap; aansluiting voor de wasmachine; aanwezigheid krachtstroom; te gebruiken om eventueel fietsen te stallen.

Bijzonderheden:
- Geliefde locatie in het populaire Nijmegen-Oost
- Kamer-en-suite met erker én uitbouw (3.8*5.4 meter)
- Op de verdiepingen 5 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers
- Vrij uitzicht aan de voorzijde van de woning
- Kamerbewoning wordt niet toegestaan, wel etagegewijze verhuur

Aanvaarding in overleg.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06749
Adres:

Groesbeekseweg 127
NIJMEGEN

 
Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: tussenwoning
Bouwjaar/-periode: 1910
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 208 m²
Woonoppervlakte: 244 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 17 m²
Inhoud woning: 960 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • kantoor-/praktijkruimte • souterrain
Omgeving: nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Hans Janssen Garantiemakelaars
Adres:

St. Canisiussingel 19 h
6511TE NIJMEGEN

Contactpersoon: J. Janssen
Telefoon: 024-3244244
Telefax: 024-3245245
Website: www.hansjanssen.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Groesbeekseweg 127 te Nijmegen – Groesbeekseweg 127 te Nijmegen vraagprijs: € 650.000,- k.k. Groesbeekseweg 127, NIJMEGEN