De 3 van Johannahoeve

Op het voormalige landgoed “de Johannahoeve” worden drie bouwkavels verkocht waarop drie royale en luxe villa’s gebouwd mogen worden. U vindt vandaag de dag nog zelden soortgelijke grote grondpercelen met daarop de mogelijkheid uw droomhuis te realiseren, klassiek of modern. Een unieke kans.

Kavel 1 is reeds verkocht. Kavel 2 en 3, met ieder een perceelsgrootte van ca. 3.200 m², zijn nog beschikbaar.

Aan de rand van het romantische kunstenaarsdorp Oosterbeek leidt een kronkelend landweggetje, geflankeerd door eeuwenoude eiken, u door het geaccidenteerde landschap. Bosschages openen zich her en der en bieden zicht op de drie percelen weideland.

Een heerlijk oord om in veiligheid en gemak nabij het centrum van Oosterbeek en Arnhem te resideren.

Op korte afstand bevinden zich de centra van Oosterbeek en Arnhem en het (internationale) treinstation Arnhem-Ede/Wageningen. Uitgebreide dagelijkse voorzieningen, uitstekende (internationale) scholen, sportvelden en een drietal golfbanen bevinden zich in de nabijheid. Via de A12, A15 en A50 is Oosterbeek vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar. Binnen 45 minuten bent u in Utrecht, Amersfoort of Hilversum en binnen 60 minuten in Amsterdam.

Bekijk de omgevingsvideo van ‘de 3 van Johannahoeve’: www.tinyurl.com/3vanjohannahoeve

Om u te inspireren het huis van uw dromen te realiseren heeft architect Marco van Veldhuizen, binnen de kaders van het vigerende bestemmingsplan, een drietal villa’s ontworpen die op deze locatie gebouwd zouden kunnen worden. De ontwerpen betreffen villa’s met drie of vier bouwlagen, bestaande uit een souterrain, een parterre met leefvertrekken en de eerste en eventueel tweede verdieping met diverse slaap- en badvertrekken. Dit alles maakt de villa’s uitermate geschikt als woonhuizen, al dan niet gecombineerd met zakelijke doeleinden. De getoonde villa’s hebben een inhoud van ca. 2.000 m³.

De villa’s hebben vrij uitzicht over de landerijen rondom. Exceptioneel vanwege architectuur, uitstraling, ligging en volume.
Uiteraard behoort een statige entreepoort met dito oprijlaan tot de vele mogelijkheden. Ook is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld de aanleg van een heerlijk zwembad met pool house of een tuin met diverse terrassen en rustige loungeplekjes.

De 3 landhuizen voldoen qua beeldkwaliteitsplan volledig om gebouwd te kunnen worden. U kiest liever voor een ander type villa? Het staat u geheel vrij het huis van uw dromen op deze unieke locatie te ontwerpen!

Een uitmuntende kans die ineens wel heel dichtbij komt…

Getoonde verkoopprijs is indicatief. De afbeeldingen betreffen Artist Impressies en zijn geheel ter inspiratie. De exacte invulling van de nieuwbouw en bijbehorende bouwkosten geschiedt op basis van de wensen en eisen van koper.

EXTRA PLUSPUNTEN
• Energielabel A nieuwbouw
• Bijzonder groot huis
• Veel keuzevrijheid in uitvoering
• Gunstige locatie qua uitvalswegen en voorzieningen


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06743
Adres:

Johannahoeve
OOSTERBEEK

 
Vraagprijs: € 1.985.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: bouwkavel (nieuwbouw)
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2018
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.200 m²
Woonoppervlakte: 610 m²
Inhoud woning: 2.000 m³
 
Design  
Architect: Marco van Velduizen
 
Kenmerken  
Object: bouwrijp
Omgeving: beschutte ligging • landelijk gelegen • nabij bossen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spitman Makelaars
Adres:

Weverstraat 1
6862DJ OOSTERBEEK

Contactpersoon: B.A. Spitman
Telefoon: 026-4452500
Telefax: 026-4420906
Website: www.spitmanmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Oosterbeek, Gelderland – Nieuw te bouwen villa's vraagprijs: € 1.985.000,- k.k. Johannahoeve, OOSTERBEEK