Woning met aanbouw en berging
De woning, welke oorspronkelijk gebouwd is in 1926, was voorheen een twee-onder-één kapwoning. In de jaren 70 zijn de twee woningen samengevoegd tot één woning. In de tachtiger jaren zijn er 2 loodsen bijgebouwd waarvan er één is aangebouwd en de andere vrijstaand. In 2008 zijn de woning en de loods grondig verbouwd waarbij de loods bij het woongedeelte getrokken is. Hierin zijn nu de keuken en de woonkamer gesitueerd met een oppervlakte van maar liefst ca. 90 m².


De oorspronkelijke woning is opgetrokken in steens gevels met klamplaag en het geïsoleerde dak is gedekt met geglazuurde dakpannen. De woning wordt verwarmd middels CV combiketel Nefit (eigendom) van het jaar 2013. Tevens is er een houtkachel aanwezig welke ieder jaar wordt onderhouden/geveegd. De keuken en de woonkamer zijn voorzien van plintverwarming. De houten kozijnen zijn geheel voorzien van dubbele beglazing. Het aangebouwde woondeel in de loods is voorzien van grote raampartijen met doorgang via een schuifpui naar de veranda. Het andere deel van de loods wordt gebruikt als berging/stallingsruimte en is voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 3x3 meter) en 2 loopdeuren. De berging/stallingsruimte heeft een oppervlakte van ca. 75 m². De loods is opgetrokken in spouwmuren. De vloer is uitgevoerd in beton.

De totale grootte van het perceel bedraagt 3.575 m². De mogelijkheid bestaat om circa 2.150 m² extra grond bij te kopen. Vraagprijs € 120.000,--


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06737
Adres:

Hoitebuorren 31
NIJEMIRDUM

 
Vraagprijs: € 649.500,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1926
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 5.725 m²
Woonoppervlakte: 293 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 323 m²
Inhoud woning: 600 m³
 
Kenmerken  
Object: garage • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij natuurgebied • open ligging • privacy gelegen • vrij uitzicht
Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

Dit landhuis met vrijstaande bedrijfshal is zeer fraai gelegen aan de rand van Nijemirdum, met een prachtig vrij uitzicht op het glooiende landschap van het natuurrijke Gaasterland.
Het Gaasterland is een van de elf waardevolle cultuurlandschappen van Nederland. U vindt er bossen, weiden, meren en mooie dorpen in het licht glooiende landschap. In de omgeving zijn vele fiets- en wandelpaden. Het IJsselmeer met zandstrand is op 2,5 km.
Dit landhuis ligt in de gemeente De Friese Meren, ten westen van de havenplaats Lemmer (op ca. 10 km afstand). Nijemirdum is een klein sfeervol dorp gelegen nabij de uitvalsweg A6 met een snelle verbinding van ruim 1 uur naar Amsterdam en Utrecht.


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Heliconweg 6
8914AS LEEUWARDEN

Contactpersoon: P. Noordraven
Telefoon: 058-2449100
Telefax: 058-2449101
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nijemirdum Friesland – Landhuis met vrij uitzicht vraagprijs: € 649.500,- k.k. Hoitebuorren 31, NIJEMIRDUM