In het zuidelijk gedeelte van het Westerkwartier zien we licht verscholen achter houtwallen dit prachtige landgoed met een oppervlakte van ruim negen hectare eigen grond. De huidige eigenaars houden er onder meer paarden en hebben de gelegenheid om prachtige buitenritten te maken over eigen terrein (2,5 km eigen ruiterpad). Er zijn twee boomgaarden, stallen, paddocks, diverse paardenweides en er is meer dan voldoende gelegenheid om een mooie kwaliteit ruwvoer van eigen land te winnen. Uniek!
Maar er is hier veel meer. Wat denkt u van de woonboerderij met groot gastenverblijf, het wellnessgedeelte in de woning en het riante verwarmde buitenzwembad?

De woning.
Een gezellig huis met een ruime woonkamer met aangebouwde serre, houtkachel en open verbinding met de keuken. Een handig ingedeelde keuken die in de jaren negentig werd vervaardigd door de vormgever van het interieur van het hoofdgebouw van de Gasunie in Groningen. Herkenbaar aan het uitgesproken lijnenspel.
Aan de voorzijde van de woning een werk-/slaapkamer, ook met houtkachel. Verder een tweede hal met inloopkast, toegang tot de badkamer, wc en de trapopgang naar de etage. Hier twee slaapkamers, een wc, een grote overloop en een kast met de cv-ketel voor het warme douchewater.

Het gastenverblijf.
Via een verbindingshal komen we vervolgens in het tweede deel van het woonhuis. Hier een woonkamer met vide, twee slaapkamers, badkamer en opbergzolder.
Aansluitend een ruimte met compleet wellnessprogramma (sauna, infraroodcabine en douchegelegenheid). Bovendien de techniekruimte met cv en alle apparatuur voor het zwembad en de pv-panelen.

Overige opstallen.
Er is een dubbele garage waarvan een helft geschikt is voor het parkeren van een auto en de andere helft in gebruik is voor de houtgestookte apparatuur voor het cv-systeem. Verder een dubbele carport, zadelkamer, gemetselde halfopen stal met vier boxen (tweemaal ca. 3 x 4,5 m. en tweemaal ca. 3 x 3 m.) en hooizolder, een stalen kippenren (ca. 10 x 5 x 2 m.) en tenslotte een grote kapschuur (ca. 7 x 16 m.) waarin we het binnenverblijf van de geiten tegenkomen en waar momenteel ook de enorme houtvoorraad ligt te drogen.

Buitenruimte paarden.
Naast de weides en de paddocks is er op het erf ook een longeercirkel en zijn er twee buitenbakken. Met een goed doordacht systeem zijn de eikenhouten hekken zo te openen dat de verschillende weides, paddocks en paden met elkaar in verbinding kunnen worden gebracht. Hierdoor ontstaat een zogeheten paddock paradise met een track van zo'n anderhalve kilometer.

Zwembad.
Het verwarmde buitenzwembad is voorzien van zout water en is volledig te overkappen. Met een diepte van circa 1,80 meter, een breedte van 6 meter en een lengte van 12,5 meter een behoorlijk bad. Het windscherm geeft extra comfort, er staat niets in de weg om de dag met het zwemmen van een paar baantjes perfect te beginnen!

Wat is dit een uniek geheel, de dronevideo die wij lieten maken geeft een goede eerste indruk. De ultieme beleving van natuur, vrijheid en privacy. Belt u ons voor meer informatie en een bezichtiging ter plaatse!

Bijzonderheden:
- (Vooralsnog) niet geschikt onder de Natuurschoonwet 1928.
- Aaneengesloten percelen, slechts deels gescheiden door een sloot van het Waterschap.
- Maar liefst 37 zonnepanelen aanwezig op het dak.
- Atag cv-ketel is eigendom, Remeha cv-ketel en close-in boiler worden geleased.
- Aangesloten op IBA.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06707
Adres:

Hagedoornsweg 3
NIEBERT

 
Vraagprijs: € 895.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landgoed
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 91.963 m²
Woonoppervlakte: 264 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 157 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • garage • manege buitenbak • paardenstallen • sauna • weiland
Omgeving: aan rustige weg • buiten bebouwde kom • in bosrijke omgeving • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: P. Deddens
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Niebert – Prachtig Landgoed vraagprijs: € 895.000,- k.k. Hagedoornsweg 3, NIEBERT