Voor een goede sfeerimpressie bevelen wij u van harte de gemaakte video aan.

Uitzonderlijk en stijlvol wonen!

Een landhuis op circa 10 minuten van Groningen en Assen.
Op rustige locatie nabij het Noord Willemskanaal treft u dit verzorgde landhuis uit 1914. De schoonheid van de omgeving gecombineerd met de charme van het huis maken dit landhuis tot een uniek object!
Bij het landhuis is een verzorgde kantoorruimte gerealiseerd in het bijgebouw.
Dit stijlvolle bijgebouw kan ook dienen als garageruimte voor (4) auto’s en als gastenverblijf. Op de verdieping bevindt zich een sfeervolle (woon)ruimte en op de begane grond zijn verzorgde voorzieningen zoals toiletruimte, badkamer en keuken.

Het landhuis zelf is zeer plezierig om te bewonen. De maatvoering staat garant voor ruimte maar ook voor intimiteit. Het landhuis is gesitueerd op een ruime kavel van 5748 m2. Oude monumentale bomen en een karaktervolle vijverpartij omringd door oude rhododendrons sieren de royale tuin. Vanaf het verhoogde terras aan de tuinzijde kijkt u prachtig en weids uit over de lommerrijke tuin.

Indeling landhuis: statige entree naar royale centrale hal. Hier bevinden zich de garderobe, toiletruimte en meterkast en toegang tot de kelder. De hal verbindt alle vertrekken op de begane grond. De woonkeuken (circa 18 m2) is licht en goed uitgerust. Vanuit de keuken loopt u direct een naastgelegen zonneterras op. De living (circa 33 m2) is zeer charmant. De grote raampartijen die uitzicht bieden over de tuin, de open haard en de mooie vloeren maken deze living tot een fijne plek. Door een rustige studiehoek is de living verbonden met de eetkamer. Ook deze eetkamer (circa 33 m2) heeft die prachtige raampartijen en dat fraaie uitzicht. Deze ruimte staat garant voor uren (na-)tafelen. Tegenover de keuken is de bijkeuken (circa 12 m2) gesitueerd. Ideaal voor extra apparatuur en opslagruimte. Onder de bijkeuken bevindt zich een ruime en droge (wijn-)kelder (circa 18 m2). Hier is ook de CV installatie geplaatst.
Onder de woonkamer is een van buitenaf bereikbare kelder voor onder andere winteropslag tuinmeubilair en dergelijke (circa 19 m2).

Via de bordestrap bereikt u de 1e etage. Hier bevinden zich nu 3 (voorheen 4) slaapvertrekken, 2 badkamers en een walk in closet. Indien gewenst zijn er zeer eenvoudig weer 4 slaapvertrekken te realiseren. De overloop is licht en ruim en verbindt alle slaapvertrekken. De grote voor slaap-/werkkamer (circa 32 m2) is prachtig. Oude gebinten en mooi geplaatste ramen geven een mooie sfeer. Ook de andere slaapkamers (circa 20 en 13 m2) hebben hun eigen charme. De naast de master bedroom gesitueerde walk in closet is uiterst royaal (circa 18 m2) en biedt veel kastruimte. Ideaal zijn de 2 badkamers. Beide zijn verzorgd en in lichte kleurstelling uitgevoerd. Eén badkamer is voorzien van ligbad, douche en 2 wastafels, het toilet is separaat te bereiken. De gasten badkamer is voorzien van douche en wastafel. Ook de gastenbadkamer heeft een separaat te bereiken toilet.

Bijgebouw/kantoor:
Dit multifunctionele gebouw is uitstekend onderhouden. Recent zijn alle kozijnen vervangen en zijn alle ramen voorzien van HR++ beglazing. De ruimte kan vele doeleinden dienen: Een excellent gastenverblijf, een ruimte voor mantelzorg, een praktijkruimte, een hobbyruimte of zoals nu een representatief kantoor.
De garage biedt ruimte aan meerdere auto’s.
Indeling: entree, gang met toegang tot de grote garage/opslag (65 m2). Op de begane grond bevindt zich eveneens een royaal toilet, een badkamer en een keukenruimte.
Er is een extern te bereiken bergruimte van circa 12 m2.
Via de trap in de hal bereikt u de 1e etage. Hier bevindt zich nu een zeer representatief en stijlvol kantoor van circa 100 m2.

De stookhut bij het huis wordt nu gebruikt als nette hondenkennel.

Bijzonderheden:
- Prachtige en lommerrijke locatie, binnen 10 minuten in Groningen of Assen;
- Landhuis met menselijke maat en inclusief stijlvol multifunctioneel bijgebouw;
- Fraaie en royale tuin;
- Representatief geheel!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06705
Adres:

Groningerstraat 4
TYNAARLO

 
Vraagprijs: € 949.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1914
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 5.807 m²
Woonoppervlakte: 252 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 228 m²
Inhoud woning: 900 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • hobbyruimte • wijnkelder
Omgeving: in bosrijke omgeving • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Tynaarlo op een rustige locatie – Stijlvol Landhuis vraagprijs: € 949.000,- k.k. Groningerstraat 4, TYNAARLO