Aan de rand van Mierlo-Hout, dichtbij de Brandevoortse Dreef met een snelle verbinding naar Helmond Centrum en Eindhoven, op uniek hoekperceel gelegen, onderkelderde villa van indrukwekkende grootte en imposant hoogwaardig afwerkingsniveau. Nieuw gebouwd in 2012, met extra lange vrijstaande garage, parkeren op eigen terrein, extra woon-/ leef-/ speelruimte in souterrain en aangelegde achtertuin op het zuidwesten met dubbele achterom, overkapping en veranda.
Bijzondere en imposant luxe woning van grote klasse met consequent gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen!
Ontvangsthal met vide, riante en luxe leefkeuken met aansluitend woonkamer en oppervlakte van circa 80 m², bijkeuken met extra douche en ouderslaapkamer met garderoberuimte en eigen badkamer 1 op de begane grond. Eerste verdieping met drie riante slaapkamers, complete, luxe 2e badkamer en open 5e werk-/slaapkamer. Multifunctioneel souterrain, wellnessruimte c.q. woon-/leef-/speelruimte met een oppervlakte van circa 85 m². Gezien de indeling, het afwerkingsniveau, het materiaalgebruik en het isolatiepakket, is dit souterrain voor vele doeleinden te gebruiken (kangoeroewoning t.b.v. ouders of kinderen met zorgbehoefte, huisvesting au pair, beroep/praktijk aan huis, atelier c.q. galerie, etc.)
Opmerkelijke villa qua architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling en gebruik hoogwaardige bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en optimaal isolatiepakket.


6 REDENEN OM DEZE ONDERKELDERDE VILLA MET VRIJSTAANDE GARAGE IN MIERLO-HOUT TE KOPEN

1. Op hoekperceel gelegen, in 2012 nieuw gebouwd, opmerkelijke en imposante villa van grote klasse qua architectuur, indeling, grootte, afwerkings-niveau, isolatie en duurzaamheid (100 % onderhoudsvrije aluminium kozijnen en deuren, zonnepanelen op platdak), energielabel A!
2. Enigszins bescheiden aan de buitenzijde, doch groots, verrassend en indrukwekkend aan de binnenzijde, totale woonoppervlakte circa 300 m² en inhoud van maar liefst circa 1100 m³!
3. Ideaal voor (samengestelde) gezinnen met meerdere kinderen, riante leefkeuken met aansluitend woonkamer, vijf slaapkamers in combinatie met twee complete, luxe badkamers en extra 3e douche in bijkeuken
4. Extra woon-/leef-/speelruimte in souterrain met woonoppervlakte van circa 85 m², ideale combinatie voor wonen en werken, mogelijkheid voor dubbele bewoning, au pair danwel kantoor/praktijk/atelier aan huis
5. Volwassen en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuidwesten met dubbele achterom, overkapping en veranda met sauna en jacuzzi
6. Op enkele loopminuten van de dagelijkse voorzieningen en de basisscholen, op circa 6 fietsminuten van NS-station ‘t Hout, op circa 8 auto-minuten van centrum Helmond en alle winkels alsmede op circa 15 auto-minuten van de snelwegen A2, A50 en A58

INDELING BEGANE GROND WOONVLEUGEL

Via de aangelegde voortuin is de entree van deze villa gelegen, met zijlichten en hoge raampartij tot dakhoogte. Er is volop gelegenheid om te parkeren op de eigen oprit aan de zijkant van de woning via de Haaghout. Tevens is er volop parkeergelegenheid in de directe omgeving.

De ontvangsthal met garderoberuimte is royaal en licht door de vide met de hoge raampartij tot het plafond, de woonoppervlakte bedraagt circa 10 m². Vanuit hier is er toegang tot de leefkeuken, de meterkast en de dichte trapopgang naar de eerste verdieping.

De leefkeuken inclusief de woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst circa 80 m²! Deze complete, luxe keuken met dubbele openslaande tuindeuren en vide is uitgevoerd met een moderne keuken-inrichting met groots kookeiland voorzien van een natuurstenen werkblad. De keuken is voorzien van A-merk apparatuur, een uitgebreide spoelbak met spoelkraan, een 2-pits inductie kookplaat met wokbrander en ingebouwde afzuig-installatie alsmede een vaatwasser. De brede kastenwand is uitgevoerd met een stoomoven, een combimagnetron, een warmhoudplaat, een koelkast, een vrieskast en volop bergruimte in de laden en kasten. Via de openslaande deuren is er toegang tot de overkapping in de achtertuin op het zuidwesten. Vanuit de keuken is er toegang tot het portaal dat eveneens toegang biedt tot de achtertuin, als ook tot de bijkeuken en het toilet.

De woonkamer is aan de voorzijde gelegen. Er is optimaal en fraai lichtinval middels de grote raampartijen aan drie zijden. Aan de zijkant van het kookeiland is een mogelijkheid om een gashaard te realiseren. De woonkamer staat in verbinding met de open leefkeuken

De bijkeuken heeft een afmeting van circa 2.70 x 3.31 m inclusief de extra inloopdouche met thermostaatkraan. Het geheel is uitgevoerd met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en volop bergruimte.

De gehele woonvleugel op de begane grond is voorzien van een hardstenen tegelvloer met vloer-verwarming als hoofdverwarming (oftewel geen radiatoren), nagenoeg geheel voorzien van glad stucwerk wanden met hardstenen plinten en glad stucwerk plafonds met inbouwspots. De massieve houten paneel-binnendeuren met houten binnendeurkozijnen zijn voorzien van identiek deurbeslag.

INDELING BEGANE GROND SLAAPVLEUGEL

Slaapkamer 1 heeft een afmeting van circa 4.91 x 3.53 m en is uitgevoerd met openslaande plafondhoge deuren met uitzicht naar de fraai aangelegde achtertuin. Vanuit deze ouderslaapkamer is er direct toegang tot de garderobe-kleedruimte en aansluitend badkamer 1.

Badkamer 1 heeft een afmeting van circa 4.91 x 2.63 m. Het geheel is voorzien van een inloopdouche aan twee zijden met regendouche en thermostaatkraan, een centraal gesitueerd maatwerk meubel met composiet blad, twee waskommen en eenhendel-mengkranen alsmede een 2e vrijhangend closet. Deze badkamer is uitgevoerd met hardstenen wandtegels en vloertegels met vloerverwarming, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels de ramen.

De gehele slaapvleugel op de begane grond is voorzien van een hardstenen tegelvloer met vloerverwarming, nagenoeg geheel voorzien van glad stucwerk wanden met hardstenen plinten en glad stucwerk plafonds met inbouwspots. De slaapkamer is uitgevoerd met een eigen thermostaat en voorzien van televisie aansluiting.

INDELING EERSTE VERDIEPING

De overloop met vide is middels de dichte beukenhouten trappenpartij in de ontvangsthal te bereiken. Deze royale overloop biedt toegang tot drie royale slaapkamers, een open 5e werkkamer met vide, een 2e luxe badkamer, het balkon en de technische ruimte met de cv-combi-ketel (Nefit HR 2012) en boiler.

Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 4.78 x 2.71 m en is aan de voorzijde gelegen. Er is een toegangsdeur naar het balkon aan de achterzijde met een afmeting van circa 4.90 x 1.30 m. Dit balkon is op het zuidwesten gelegen en voorzien van een aluminium balustrade met glasvlakken en betontegels.

Slaapkamer 3 is eveneens aan de voorzijde gelegen met een afmeting van circa 3.50 x 2.81 m.

Slaapkamer 4 heeft raampartijen aan twee zijden, met enerzijds uitzicht via de Kromme Haagdijk en anderzijds uitzicht via Haaghout. De oppervlakte bedraagt circa 22 m².

Werkkamer 5 is in open verbinding met het ondergelegen eetgedeelte van de keuken middels de vide met balustrade. De oppervlakte bedraagt circa 15 m². Middels het plaatsen van een wand en/of raampartij is een volwaardige slaapkamer te realiseren.

De luxe en complete badkamer 2 heeft een oppervlakte bedraagt circa 8 m². Het geheel is voorzien van een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een wastafel op wandmeubel met eenhendel-mengkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan en een 3e vrijhangend closet. De badkamer is uitgevoerd met diverse inbouw nissen, hardstenen wandtegels en vloertegels met vloerverwarming en mechanische ventilatie.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een hoogwaardige laminaatvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming (oftewel geen radiatoren), geheel voorzien van glad stucwerk wanden met witte plinten en glad stucwerk plafonds. Iedere kamer is uitgevoerd met een eigen thermostaat en voorzien van televisie- en internetaansluiting. De massieve houten paneeldeuren met houten binnendeurkozijnen zijn voorzien van identiek deurbeslag.

INDELING SOUTERRAIN

Het souterrain is via de neergaande trap nabij de leefkeuken te bereiken.

Het souterrain is opgedeeld in twee ruimtes en momenteel aan de linkerzijde enerzijds gebruikt als cinema, chill- en gameroom voor de kinderen. De afmeting bedraagt circa 6.31 x 5.58 m.

Anderzijds is er aan de rechterzijde een riante open ruimte welke wordt gebruikt als bergkamer. De oppervlakte bedraagt circa 32 m².

Gezien de indeling, het materiaalgebruik, het afwerkingsniveau en het isolatiepakket, is dit multifunctionele souterrain voor vele doeleinden te gebruiken:

- tandem- of kangoeroewoning, ten behoeve van mantelzorg voor inwonende ouders danwel kinderen met extra zorgbehoefte;
- woonruimte kindermeisje, au pair;
- atelier- c.q. galerieruimte (kunstenaar, schilder etc.);
- kantoor- c.q. praktijkruimte;
- wellness-/ontspanningsruimte.

De totale woonoppervlakte bedraagt circa 85 m². Het gehele souterrain is uitgevoerd met diverse buiten-koekoeken ten behoeve van natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding.

VRIJSTAANDE GARAGE

Om de hoek, via de Haaghout is de extra lange vrijstaande garage te bereiken. De afmeting bedraagt circa 3.50 x 6.90 m. Er is een elektrisch bedienbare geïsoleerde sectionaal deur naar de oprit. Deze garage is net als de villa zelf in spouw gebouwd, optimaal geïsoleerd en voorzien van elektra, water en gasaansluiting.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06700
Adres:

Kromme Haagdijk 23
HELMOND

 
Vraagprijs: € 700.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2012
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 559 m²
Woonoppervlakte: 301 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 28 m²
Inhoud woning: 1.100 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • balkon • garage • souterrain
Omgeving: aan rustige weg

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan de rand van Mierlo-Hout – Bijzondere en luxe woning van grote klasse vraagprijs: € 700.000,- k.k. Kromme Haagdijk 23, HELMOND