Vanuit eigen tuin op het ijs of in eigen boot stappen? Dan is dit het juiste moment om in deze vrijstaande villa aan het water te gaan wonen. Dankzij de recente ontsluiting van de A31 en A32 zijn steden als Groningen – Utrecht – Amsterdam snel te bereiken. De villa, gebouwd in 2000, is gelegen in het populaire dorp Goutum. Het dorp, dat op amper 10 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden is gelegen, beschikt over een basisschool, crèche en kinderopvang en heeft daarnaast een actief verenigingsleven. De locatie is ideaal voor een jong gezin, maar ook voor de oudere doelgroep, met mogelijkheid voor beneden slapen. Dit allemaal op een eigen perceel van 671 m².


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06688
Adres:

It Blauwe Slot 33
GOUTUM

 
Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2000
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 671 m²
Woonoppervlakte: 230 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 26 m²
Inhoud woning: 800 m³
 
Kenmerken  
Object: aanlegsteiger • alarminstallatie • balkon • carport • garage • hobbyruimte
Omgeving: aan het water • aan rustige weg • aan vaarroute • nabij snelwegen • rand van de stad • vrij uitzicht
Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

De woning, met een woonoppervlak van 230 m2, is gebouwd onder architectuur en biedt vrijheid, rust en privacy. De locatie geeft een extra beleving dankzij de tuin met vijvers, het verdiepte terras en de aanlegsteiger van 22 meter. Het brede vaarwater staat direct in verbinding met open vaarwater (van Harinxmakanaal). Kinderen kunnen veilig spelevaren op het binnenwater en de boot kan via een brug vanaf het kanaal bij huis liggen. Deze woning heeft een kwalitatief hoogwaardig afwerking niveau. Er zijn onderhoudsarme materialen zoals aluminium kozijnen gebruikt en is zowel binnen als buiten uitstekend onderhouden.
Alle hang- en sluitwerk is volgens de hoogste veiligheidsnormen uitgevoerd, is uitstekend geïsoleerd en beschikt over een Warmte Terug Win (WTW) installatie, alarmsysteem (inbraak en brand).


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Heliconweg 6
8914AS LEEUWARDEN

Contactpersoon: P. Noordraven
Telefoon: 058-2449100
Telefax: 058-2449101
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Goutum, Friesland – Waterrijk wonen met zicht op de hofstad Leeuwarden vraagprijs: € 650.000,- k.k. It Blauwe Slot 33, GOUTUM