Deze beauty in een prachtige moderne stijl ligt op een ruim kavel vlakbij alle voorzieningen en de gereputeerde Elians Internationale school in La Nucia. De villa is recent afgebouwd met de beste materialen en met oog voor detail. De ruime kamers, gecombineerd met de laatste technologie maken van deze villa de ideale thuis voor een familie die een luxueuze levensstijl willen hebben onder de Spaanse zon. Op de hoofdetage is er een ruime, gezellige woonkamer met open plan keuken die voorzien is van Miele toestellen en alle comfort. Op deze etage zijn er drie slaapkamers, elk met hun eigen luxueuze ensuite badkamer. De woonkamer heeft een directe toegang tot het lounge terras en de prachtige tuin met het spectaculaire zwembad. Op de bovenetage zijn er twee slaapkamers met ensuite badkamer. De ruime hoofdslaapkamer biedt de luxe van een 5-sterren hotelsuite. Op deze etage is er ook nog een apart terras. De veelzijdige benedenetage bestaat uit een gastenslaapkamer met badkamer en een grote ruimte die naar ieders behoefte kan worden ingevuld. Verder beschikt de villa over een garage voor drie auto’s en veel bergruimte. Het modern domotica systeem, het sonos geluidssysteem, de vloerverwarming, de airconditioning en de moderne gashaarden maken het plaatje compleet.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06686
Adres:

LA NUCIA (Spanje)

 
Prijs: € 2.800.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.800 m²
Woonoppervlakte: 650 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenkeuken • buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • open haard
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– La Nucia, Costa Blanca, Spanje – Ruime moderne villa vlakbij internationale school prijs: € 2.800.000,- k.k. LA NUCIA (Spanje)