Dit moderne, smaakvol ingerichte appartement bevindt zich in een elegante residentie in het exclusieve gebied van Altea Hills met haar 24-uurs beveiliging. Het appartement heeft een lichte en ruime woonkamer met directe toegang tot het deels overdekte terras met schitterend zeezicht. De moderne keuken is volledig uitgerust en heeft een ontbijthoek en een aparte wasruimte. Het appartement heeft drie slaapkamers en twee badkamers, een van hen met een eigen badkamer. Het appartement beschikt over centrale airconditioning en een parkeerplaats in de ondergrondse garage. Het gemeenschappelijke zwembad is omgeven door een perfect onderhouden mediterrane tuin die mooi contrasteert met de strakke en moderne uitstraling van het gebouw.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06685
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 299.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 149 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • privéparkeerplaats
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca, Spanje – Modern hoekappartement met zeezicht in Altea Hills prijs: € 299.000,- k.k. ALTEA HILLS (Spanje)