Deze prachtige woonboerderij ligt in het buitengebied van Dalfsen. Het is de ideale mogelijkheid om heerlijk landelijk te wonen, maar tegelijkertijd ligt het centrum van Dalfsen en Nieuwleusen in de buurt. Met de auto bent u met 15 minuten rijden in Zwolle.

In 1997 is het oorspronkelijke woonhuis uitgebreid met een ruime uitbouw. Dit is met veel zorgvuldigheid gebeurd, waardoor het gehele object in originele staat lijkt te zijn. Over de gehele begane grond zijn de draagbalken zichtbaar en ligt er een landelijke tegelvloer.

De woning staat, samen met diverse schuren, op een perceel van ruim 10.000m2. Het perceel is voor de rest opgedeeld in een weiland, geitenweide, een ruime tuin en een verlichte rijbaan. Hierdoor zijn er genoeg mogelijkheden om optimaal te genieten van het buitenleven. De vrijstaande woning staat achter op het perceel, waardoor er veel privacy aanwezig is.
Begane grond
Binnen de woning is het gevoel van landelijk wonen geheel doorgetrokken. De keuken bevindt zich in het nieuwe gedeelte en is ook geheel in landelijke stijl. De keuken is zeer ruim, licht en voorzien van een AGA-fornuis. De draagbalken zijn zichtbaar en de vloer is voorzien van landelijke tegels en vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft u zicht op verschillende plekken in de tuin en kunt u de tuin ook betreden.

Zoals in de meeste buitenaf gelegen woningen, wordt er het meest in de keuken geleefd. Hier begint en eindigt veelal de dag. In de ruimte is dit duidelijk te merken, er hangt een zeer prettige sfeer.

De woonkamer is licht en ruim. Het is voorzien van een tegelvloer, de zogenaamde boerenplavuis. De kachel met schouw en de lage ramen maken de woonkamer tot een fijne ruimte.

Naast de keuken en de woonkamer bevinden zich verschillende vertrekken op de begane grond; twee badkamers, waarvan één met een sauna, en 2 slaapkamers, waarvan één met een provisiekelder.
1e verdieping
Via de open trap komt u op de overloop van de verdieping, vanuit hier heeft u toegang tot drie slaapkamers. Deze kamers bevinden zich direct onder het dak, maar door de dakkapel en ramen voelen ze licht en ruim aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06666
Adres:

Kringsloot-west 13
DALFSEN

 
Vraagprijs: € 550.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1938 en 1997
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.016 m²
Woonoppervlakte: 178 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 81 m²
Inhoud woning: 580 m³
 
Kenmerken  
Object: carport • garage voor meerdere auto's • manege buitenbak • rietenkap • sauna • weiland
Omgeving: buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • privacy gelegen • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Goudzwaard Makelaardij
Adres:

Prinsenstraat 10
7721AJ DALFSEN

Contactpersoon: C.A. Goudzwaard
Telefoon: 0529-432058
Telefax: 0529-434435
Website: www.goudzwaard.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Dalfsen – Stijlvolle woonboerderij vraagprijs: € 550.000,- k.k. Kringsloot-west 13, DALFSEN