In het hart van het gezellige Friese dorp Eastermar ligt Kleastermar: een karakteristiek woonhuis met groepsaccommodatie in het achterhuis en een royale tuin. Aan de voorzijde een fraai uitzicht over het haventje dat verbonden is met de rivier De Lits. Het dorp heeft enige middenstand, een hotel, enkele horecabedrijven, basisonderwijs en diverse verenigingen. Een natuurrijke omgeving met wandel- en fietspaden in het mooie coulissenlandschap bij de recreatiemeren Burgumer Mar en De Leijen. Het achterhuis wordt momenteel recreatief verhuurd als groepsaccommodatie voor maximaal 34 personen. Het geheel staat op een perceel van 3.173 m2 en biedt voldoende parkeergelegenheid en/of mogelijkheden voor sportieve doeleinden. Goede bereikbaarheid op een kwartiertje rijden van alle voorzieningen in bijv. Drachten, Surhuisterveen en Burgum.

Indeling woonhuis:
Entree met trapopgang en toilet, woonkamer met veel daglicht, dichte eetkeuken met diverse inbouwapparatuur. De keuken kan eenvoudig bij de woonkamer getrokken worden door het verwijderen van de tussenwand met glas. Via een tussenportaal is de groepsaccommodatie bereikbaar. Aan de voorzijde is nog een “pronk” kamer met vaste kasten (oude bedsteden). Moderne badkamer met douche en wastafelmeubel. Bijkeuken en berging.
Boven: overloop, 4 slaapkamers. Vanwege de houten tussenwanden kan de indeling desgewenst eenvoudig aangepast worden. Zolderberging.

De sfeervolle en gerenoveerde groepsaccommodatie Kleastermar is compleet en zelfvoorzienend en beschikt over het volgende: entree aan de achterzijde, groepsruimte met vide van ca. 110 m2, met aan weerszijden een 11-tal slaapkamers met vaste kasten en variërend van 2 tot 4 personen, gescheiden dames en heren sanitair, een separate invaliden douche en toilet, een open bovenzaal met aansluiting TV. Geheel complete en dichte keuken met veel apparatuur. Het Lytshûs is via een brede schuifdeur verbonden met het achterhuis en beschikt over een eet-/recreatiezaal van ca. 80 m2 met meerdere openslaande tuindeuren naar het terras en achtertuin, gescheiden sanitair en een zij-entree.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden.
- Geïsoleerd en v.v. isolatieglas.
- Verwarming middels 2 gescheiden CV-installaties met o.a. vloerverwarming in het achterhuis.
- Gescheiden elektra-installatie.
- Bouwjaar oorspronkelijk 1909.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06665
Adres:

Snakkerbuorren 6 6 a
EASTERMAR

 
Vraagprijs: € 625.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht onder voorbehoud
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1909
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.168 m²
Woonoppervlakte: 170 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 515 m²
Inhoud woning: 3.665 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf • privéparkeerplaats
Omgeving: aan het water • aan rustige weg • in dorpscentrum • landelijk gelegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Stationsweg 23
9201GG DRACHTEN

Contactpersoon: H. Fonk
Telefoon: 0512-368036
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In gezellig fries dorp – Karakteristiek woonhuis met groepaccomodatie vraagprijs: € 625.000,- k.k. Snakkerbuorren 6 6 a, EASTERMAR