Aan de bosrand van Bergeijk, op fraaie, rustige woonlocatie in vriendelijke woonomgeving, op 15 autominuten van High Tech Campus, op circa 20 autominuten van vliegveld Eindhoven en op fietsafstand van scholen en dagelijkse voorzieningen gelegen, de meest energiezuinige en comfortabele villa van Bergeijk met energielabel A++ inclusief een op identieke wijze gebouwd multifunctioneel bijgebouw, aangelegde achtertuin met klein dierenverblijf en optioneel te koop achtergelegen weiland van 989 m² voor het houden van pony’s, schapen, geiten of anderszins.
Opmerkelijke woning van bijzondere klasse, in 2011 op ambachtelijke wijze middels gebruik van natuurlijke materialen met vakmanschap gebouwd met aandacht voor permanent laag energieverbruik in combinatie met optimaal comfort met de volgende indeling: ontvangsthal met aansluitend praktijkruimte c.q. werk-/speelkamer, riante leefruimte met woonkamer en woonkeuken met hoge vide en oppervlakte van circa 62 m², aansluitend bijkeuken en ouderslaapkamer met eigen badkamer op de begane grond, grootse overloop met balustrade, twee slaapkamers en 2e badkamer op de 1e verdieping en twee extra slaapkamers op de 2e verdieping.
De villa biedt optimaal wooncomfort vanwege de combinatie van aardwarmte, vloerverwarming op de begane grond, 1e verdieping als ook op de 2e verdieping waarbij ieder vertrek is voorzien van een eigen thermostaat.
Het betreft een opmerkelijke villa door een gegarandeerd aangenaam binnenklimaat middels diverse energiezuinige technische voorzieningen, duurzaam materiaalgebruik, indeling en grootte. Enigszins bescheiden aan de voorzijde, echter met een verrassende en riante indeling aan de binnenzijde en een opmerkelijk open karakter aan de achterzijde met de vrijgelegen achtertuin.5 REDENEN OM DE MEEST COMFORTABELE EN ENERGIEZUINIGE VILLA VAN BERGEIJK MET ENERGIELABEL A++ TE KOPEN
1. Op geheel ambachtelijke wijze gebouwde vrijstaande villa met vrijstaand multifunctioneel bijgebouw, aangelegde tuin en optioneel te koop achtergelegen weiland, oppervlakte 989 m², vraagprijs € 25.000,- k.k.
2. Houtskeletbouw in combinatie met duurzaam materiaalgebruik, optimaal isolatiepakket (trippel isolatieglas, vlas-muurisolatie) en met name comfortabel en energiezuinig middels gebruik aardwarmtepomp en zonnepanelen, alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming
3. Leefruimte begane grond circa 135 m²: woonkamer, woonkeuken met bijkeuken, praktijkruimte en slaapkamer met badkamer op de begane grond, tevens vier ruime slaapkamers en 2e badkamer op de verdieping
4. Ideale woning voor gezinnen met (meerdere) kinderen, bedrijf/ beroep aan huis danwel inwonende ouders of kinderen met zorgbehoefte
5. Op steenworp afstand van de bossen, op fietsafstand van alle dagelijkse voorzieningen en scholen, op 5 autominuten van de A67 richting Eindhoven/Turnhout, op 15 autominuten van High Tech Campus en op 20 autominuten van vliegveld Eindhoven


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 2011
Isolatie: volledig geïsoleerd
Perceeloppervlakte: 808 m², optioneel weiland te koop 989 m² (kadastraal nummer 4304)
Woonoppervlakte villa: circa 234 m²
Gebruiksoppervlakte multifunctioneel bijgebouw: circa 43 m²
Totale oppervlakte: circa 277 m²
Inhoud villa: circa 910 m³
Inhoud bijgebouw: circa 170 m³
Totale inhoud: circa 1080 m³


INDELING BEGANE GROND WOONGEDEELTE

Via de aangelegde voortuin in sierbestrating met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein, bereikt u de entree-partij aan de linkerzijde van de villa.

De ontvangsthal biedt toegang tot de woonkamer, de praktijkruimte, de ondergelegen kelder, de meterkast en het gastentoilet met vrijhangend closet en fontein. Momenteel is de ontvangsthal tevens in gebruik als wachtkamer.

Direct nabij de voordeur is momenteel een praktijkruimte welke is voorzien van fraai lichtinval middels een brede lichtstraat met elektrische zonwerking in het platte dak. De afmeting bedraagt circa 4.32 x 3.05 m en er is een kitchenette. Gezien de situering in de woning als ook het afwerkingsniveau, is deze fraaie ruimte ook te gebruiken als werkkamer, bibliotheek, speelkamer, gamekamer, slaapkamer et cetera.

Vanuit de ontvangsthal is de U-vormige leefruimte te bereiken met een woonoppervlakte van circa 62 m². Aan de voorzijde is de sfeervolle woonkamer gelegen, welke is uitgevoerd met grote raampartijen aan drie zijden en een hout gestookte kachel. Het raam aan de voorzijde is voorzien van elektrische zonwering.

Centraal gesitueerd is de woonkeuken met een werkeiland, welke is voorzien van een betonstenen werkblad met gootsteen, quooker en zeepdispenser, een vaatwasser en volop bergruimte in de diverse laden en kasten. Het wandaanrecht is eveneens voorzien van een betonstenen werkblad en uitgevoerd met een 4-pits gaskookplaat met extra wokbrander en een rvs-afzuigkap. Het wandmeubel bevat veel opbergruimte en is voorzien van een inbouw-koffiemachine, een extra grote koelkast en een heteluchtoven.

Aan de achterzijde van de villa is de eetkamer gesitueerd met aansluitend de bijkeuken. Middels de plafondhoge raampartijen met schuifpui en de unieke doorkijk naar boven via de vide met glazen balustrade naar de nok met dakkapel, is er veel fraai en optimaal lichtinval. De dichte houten trap biedt toegang tot de riante overloop met leefruimte op de eerste verdieping.

De bijkeuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van circa 3.70 x 3.08 m. Er is een aanrechtblok met gootsteen en er zijn aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de bijkeuken is er een toegangsdeur tot de royale overkapping in de achtertuin.

De leefruimte van de begane grond is voorzien van Bourgondische dallen met vloerverwarming (oftewel zonder radiatoren of convectoren), de plafonds zijn voorzien van glad stucwerk met deels halogeen inbouwspots, de wanden zijn voornamelijk voorzien van glad stucwerk en sommige (scheidings-) wanden zijn uitgevoerd met gelakte grenenhouten delen. De massieve grenenhouten deuren zijn voorzien van identiek beslag.


INDELING BEGANE GROND SLAAPGEDEELTE

Vanuit de woonkeuken is er toegang tot het tussenportaal naar ouderslaapkamer 1 en badkamer 1.

De ouderslaapkamer met eigen thermostaat is aan de achterzijde gelegen, is rechthoekig en heeft een afmeting van circa 3.10 x 4.25 m. Aansluitend is er een inloop-garderobekamer met volop hang- en leg-mogelijkheden.

Badkamer 1 is voorzien van een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een ruime inloopdouche met regendouche en inbouwkranen, een wandmeubel met dubbele wastafel met eenhendelkranen, een 2e vrijhangend closet en een tweepersoons infrarood sauna. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en heeft een eigen thermostaat. Er is natuurlijke ventilatie middels het raam alsmede mechanische ventilatie.

Het slaapgedeelte is voorzien van gebakken vloertegels met vloerverwarming, de plafonds zijn voorzien van glad stucwerk, de wanden zijn voornamelijk voorzien van glad stucwerk en sommige (scheidings-) wanden zijn uitgevoerd met gelakte grenenhouten delen. De massieve grenenhouten deuren zijn voorzien van identiek beslag.


INDELING EERSTE VERDIEPING

Middels de dichte houten grenen trap, bereikt u de royale overloop met vide op de eerste verdieping, welke is voorzien van een fraaie glazen balustrade met houten omlijsting en veiligheidsglas. De overloop is uitstekend te gebruiken als extra leefruimte als speelkamer voor bijvoorbeeld de kinderen of als werkruimte. Het raam is voorzien van elektrische zonwering. Deze overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, badkamer 2 en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Slaapkamer 2 is aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van circa 4.24 x 3.67 m.

Slaapkamer 3 is eveneens aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van circa 4.24 x 2.67 m.

Badkamer 2 is tot het plafond betegeld en is voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, een wastafel op meubel met eenhendelkraan en het 3e vrijhangend closet. Er is natuurlijke ventilatie middels een dakraam alsmede mechanische ventilatie.

Alle vertrekken op de 1e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en een eigen thermostaat. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking, de plafonds zijn voorzien van glad stucwerk, de wanden zijn voornamelijk voorzien van glad stucwerk en sommige (scheidings-) wanden zijn uitgevoerd met gelakte grenenhouten delen.


INDELING TWEEDE VERDIEPING

Middels de open houten trap bereikt u overloop 2, vanwaar u neergaand zicht heeft tot in de keuken en eetkamer op de begane grond. Overloop 2 biedt toegang tot twee ruime slaapkamers.

Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 3.82 x 2.00 m en is aan de achterzijde gelegen.

Slaapkamer 5 heeft een afmeting van circa 2.20 x 5.88 m, is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een dakkapel.

Alle vertrekken op de 2e verdieping zijn voorzien van vloerverwarming en een eigen thermostaat.


SOUTERRAIN

Via de toegangsdeur in de ontvangsthal is middels een neerwaartse spiltrap het souterrain te bereiken. De totale gebruiksoppervlakte bedraagt circa 16 m². Enerzijds wordt het souterrain gebruikt als opslagruimte. Anderzijds is hier de technische ruimte met de volgende installatie-voorzieningen:

- aardwarmtepomp installatie ten behoeve van algehele verwarming alsmede koeling in de woning

- verdeelstations ten behoeve van de vloerverwarming op de begane grond, de 1e verdieping en de 2e verdieping

- 300 liter boiler ten behoeve van warm watervoorziening


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06659
Adres:

Bucht 37
BERGEIJK

 
Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2011
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 808 m²
Woonoppervlakte: 277 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 20 m²
Inhoud woning: 1.080 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • sauna
Omgeving: aan rustige weg

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rustige woonlocatie in vriendelijke woonomgeving – energiezuinige en comfortabele villa te Bergeijk vraagprijs: € 750.000,- k.k. Bucht 37, BERGEIJK