In doodlopende straat met louter bestemmingsverkeer, aan de rand van luxe villawijk Driehoeksbos nabij sportpark Prinsejagt, op circa 8 autominuten van vliegveld Eindhoven en op circa 15 fietsminuten van het NS-station gelegen, instapklare, luxe, vrijstaande split-level design-villa met inpandige garage, parkeren op eigen terrein en magnifieke, vrijgelegen volwassen achtertuin op het zuiden zonder enige inkijk!
Met opmerkelijk fraaie en lichte centrale ontvangsthal, ruime woonkamer met gashaardpartij en plafondhoge raampartijen in deels open verbinding met luxe woonkeuken, oppervlakte totaal circa 80 m², ouderslaapkamer met kleedruimte, eigen badkamer 1 en waskamer op woonlaag -1, drie ruime slaapkamers met 2e badkamer op woonlaag +1, alsmede optimaal privacy biedende achtertuin met balkon op zonzijde, totale inhoud circa 800 m³, totale woonoppervlakte circa 240 m².
Het betreft een opmerkelijke design-villa qua locatie en qua architectuur met een heel eigen identiteit, enigszins besloten aan de voorzijde in combinatie met een geheel open karakter aan de achterzijde met de vrijgelegen achtertuin, aan de rand van woonwijk Driehoeksbos. Het geheel biedt optimaal woongenot middels grootte, indeling in combinatie met een luxe afwerkingsniveau, comfort en een optimaal isolatiepakket.7 REDENEN OM DEZE VRIJSTAANDE SPLIT-LEVEL DESIGN-VILLA MET INPANDIGE GARAGE TE KOPEN

1. Unieke, eigentijdse architectuur, verrassende indeling en origineel materiaalgebruik met uitstekend isolatiepakket
2. Instapklaar, direct te bewonen en opvallend fijne woonbeleving middels optimaal lichtinval in de gehele villa
3. Gelegen aan doodlopende straat, met veel privacy en louter bestemmingsverkeer aan de rand van villawijk Driehoeksbos
4. Totale woonoppervlakte circa 240 m², met riante woonkamer met haardpartij in deels open verbinding met complete, luxe woonkeuken
5. Ouderslaapkamer met garderoberuimte en eigen badkamer, drie slaapkamers met 2e badkamer en extra waskamer, ideaal voor gezinnen met meerdere kinderen
6. Fraai aangelegde en volwassen achtertuin nagenoeg op het zuiden gelegen, optimaal privacy biedend oftewel zonder enige inkijk
7. Op circa 8 autominuten van vliegveld Eindhoven, op circa 15 fiets-minuten van het NS-station en op enkele autominuten van de snelwegen A2, A58 en A50 gelegen


BOUWKENMERKEN

Bouwjaar: 2001
Isolatie: volledig geïsoleerd
Perceeloppervlakte: 748 m²
Woonoppervlakte villa inclusief inpandige garage/multifunctionele ruimte: circa 232 m²
Gebruiksoppervlakte balkon: circa 8 m²
Gebruiksoppervlakte totaal: circa 240 m²
Inhoud villa inclusief inpandige garage/multifunctionele ruimte: circa 800 m³


INDELING WOONLAAG 0: WOONVERDIEPING

Er is parkeergelegenheid voor twee auto’s aan de linkerzijde van de villa. Via de aangelegde tuin en enkele opgaande treden is de dubbele openslaande glazen voordeur te bereiken. Er is er toegang tot de verrassende en lichte ontvangsthal met optimaal lichtinval middels de plafondhoge raampartijen. Vanuit de hal is er toegang tot het gastentoilet en middels dubbele deuren tot de woonkeuken met aansluitend de woonkamer.

Bij binnenkomst van de leefruimte in de woonkeuken en de woonkamer, is het direct opvallend dat deze ruimte opmerkelijk licht is. De gehele achtergevel van de villa is uitgevoerd met van plafondhoge raampartijen, welke nagenoeg op het zuiden georiënteerd zijn. Er is uitzicht naar de volwassen en groene achtertuin, zonder enige inkijk van derden.

De woonkeuken heeft een oppervlakte van circa 40 m² en is uitgevoerd met een moderne Bulthaup keukeninrichting in een lichte kleurstelling met A-merk inbouwapparatuur. Het kookeiland is centraal gesitueerd en voorzien van een 5-pits gaskookplaat met afzuiginstallatie. Het wandmeubel is voorzien van een combimagnetron, een vaatwasser, een koelkast en spoelbak. Er is volop bergruimte in de onderkasten. Middels de harmonicadeur is er toegang tot de achtertuin met zonneterras.

Middels twee neergaande treden is er aan twee zijden vanaf de keuken, toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft eveneens een oppervlakte van circa 40 m² en is uitgevoerd met een sfeervolle en extra brede gashaardpartij met hardstenen omlijsting en optimaal lichtinval middels de vele grote raampartijen.

Het gastentoilet in de ontvangsthal is modern, tot plafond betegeld en voorzien van een vrijhangend closet en een hoekfontein.

De gehele begane grond vloer is voorzien van glad stucwerk wanden en glad stucwerk plafonds met inbouwspots. De ontvangsthal en de woonkeuken zijn voorzien van een hardstenen tegelvloer met vloerverwarming. De woonkamer en de trappenpartijen zijn uitgevoerd met een massief eikenhouten parketvloer. Alle binnendeuren zijn uitgevoerd in stompe deuren met houten kozijnen met identiek deurbeslag.


INDELING WOONLAAG -1: SLAAPVERDIEPING

Vanuit de woonkeuken is middels enkele neergaande treden de overloop en de gang, de ondergelegen slaap-verdieping -1 gelegen. Op deze woonlaag zijn de ouderslaapkamer, badkamer 1, de waskamer en de garage c.q. multifunctionele ruimte gesitueerd.

Ouderslaapkamer 1 is aan de achterzijde van de woning gelegen, is L-vormig en heeft een oppervlakte van liefst circa 25 m², inclusief de kleedruimte in de hoek van de kamer. Er is magnifiek uitzicht naar de volwassen achtertuin.

Badkamer 1 is halfhoog mozaïek betegeld en voorzien van een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan, twee separate waskommen op wandmeubel met inbouwkranen en een 2e vrijhangend closet. Het geheel is uitgevoerd met een glad stucwerk plafond, vloerverwarming en natuurlijke ventilatie middels raam als ook mechanische ventilatie.

De waskamer heeft een afmeting van circa 2.00 x 2.80 m en is halfhoog betegeld. Hier is de opstellingsruimte van de wasmachine en de wasdroger en tevens van de cv-combi-ketel Nefit 2001.

De slaapverdieping is voorzien van glad stucwerk wanden en glad stucwerk plafonds. Alle binnendeuren zijn uitgevoerd in stompe deuren met houten kozijnen met identiek deurbeslag.


INPANDIGE GARAGE C.Q. MULTIFUNCTIONELE RUIMTE

Aan de linkerzijde is de garage gesitueerd. Deze multifunctionele ruimte is net als de villa, in spouw gebouwd en voorzien van dak-, muur-, vloerisolatie en isolatieglas. Er is elektra, water en centrale verwarming aanwezig en de afmeting bedraagt circa 5.54 x 3.66 m.

Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als garage met elektrisch bedienbare segmentaaldeur.

Gezien de situering in de villa, de indeling, het materiaalgebruik en het isolatiepakket, is deze multifunctionele ruimte vele doeleinden te gebruiken (huisvesting au pair, game/speelruimte, beroep/praktijk aan huis, et cetera).


INDELING WOONLAAG +1: SLAAPVERDIEPING

Vanuit de woonkeuken is middels enkele opgaande treden een 2e gang met de bovengelegen slaapverdieping gelegen. Hier zijn drie ruime slaapkamers en badkamer 2 gesitueerd.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 10 m².

Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 3.33 x 3.67 m en wordt momenteel gebruikt als studeerkamer. Er is een op maat gemaakt wandmeubel met twee werkplekken en volop kastruimte.

Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 3.45 x 3.67 m.

Badkamer 2 is tot plafond betegeld en heeft een afmeting van circa 1.13 x 3.00 m. Er is een kunststof douchebak met thermostaatkraan, een wastafel met eenhendelkraan en sifonkap en een 3e vrijhangend closet.
Het geheel is uitgevoerd met vloerverwarming en mechanische ventilatie.

De vloeren zijn uitgevoerd in whitewashed massief eikenhouten parket, de wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. Alle binnendeuren zijn uitgevoerd in stompe deuren met houten kozijnen met identiek deurbeslag. Alle slaapkamers hebben toegang tot het gevelbrede balkon op het zuiden met gemetselde balustrade en zinken kraaldelen.


LOCATIE EN UITZICHT

De woning is gelegen in een doodlopende straat met louter bestemmingsverkeer. Er is meer dan voldoende gelegenheid om de auto openbaar te parkeren aan de zijkant van de straat.

De woning is gelegen in de villawijk Driehoeksbos. De naam van de buurt komt van een groot driehoekig bos- en heideperceel dat eind 19e eeuw was aangelegd op deze locatie. Rond 1950 was hiervan al het grootste deel verdwenen en later is er een gemeentelijk sportpark aangelegd waardoor de rest werd gekapt. Slechts het noordelijkste puntje van het oorspronkelijke bos is nog over. De meeste nieuwbouw is in de laatste jaren van de vorige eeuw gebouwd.

In de directe nabijheid zijn basisscholen, buitenschoolse opvang en middelbare scholen gelegen. Door de ligging van de woning nabij de uitvalsweg naar de Boschdijk, rijdt u binnen enkele minuten op de snelwegen A2, A58 en A50 naar Den Bosch/Maastricht, Tilburg en Nijmegen. Het NS-station is op 15 fietsminuten gelegen en binnen 2 minuten is hartje Eindhoven per bus te bereiken. Vliegveld Eindhoven is op circa 8 autominuten gelegen.


TUIN

De voortuin is aangelegd met volwassen bomen en beplantingen.

De achtertuin is op het zuidoosten gelegen. Vanwege de begroeide gevel van het buurperceel, de volwassen leibomen en hagen is de achtertuin en het balkon optimaal privacy biedend, oftewel zonder enige inkijk. De onder architectuur aangelegde tuin is voorzien van een zonneterras een gazon, volwassen bomen, struiken en planten.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06658
Adres:

Jungfrau 6
EINDHOVEN

 
Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2001
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 748 m²
Woonoppervlakte: 211 m²
Inhoud woning: 800 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • balkon • garage
Omgeving: aan rustige weg

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan de rand van luxe villawijk Driehoeksbos – instapklare, vrijstaande split-level design-villa vraagprijs: € 750.000,- k.k. Jungfrau 6, EINDHOVEN