Fantastisch gerenoveerde vrijstaande woning met unieke uitstraling, gelegen aan de Maaseikerweg te Weert! Deze woning beschikt over een volledig vernieuwd woonoppervlak van ca. 165 m2, gelegen op een ruim perceel van 914 m2.

Deze unieke woning is omstreeks 2006 / 2007 volledig gerenoveerd en uitgebouwd! Al het leidingwerk is vernieuwd, het volledige dak is vernieuwd, alle elektra is vernieuwd, de kozijnen zijn vernieuwd, het stucwerk is volledig vernieuwd en dit alles met behoud van de typische authentieke kenmerken welke deze woning zo kenmerkend maken!

Indeling: middels een sfeervol aangelegde voortuin toegang tot de voordeur. De ontvangsthal is omstreeks 2006 vergroot. De grootsheid wat deze woning aan de buitenzijde uitstraalt, is direct bij binnenkomst ook binnen te ervaren. De ontvangsthal beschikt over een sfeervolle tegelvloer, afgewerkt met een hoge plint. In de meterkast bevinden zich o.a. 10 elektragroepen en één krachtstroomgroep t.b.v. de garage. De ontvangsthal biedt toegang tot een handige provisiekelder. Vanuit de ontvangsthal middels een dubbele deur voorzien van glas-in-lood toegang tot de woonkamer en-suite. Deze woonkamer is voorzien van een sfeervolle eikenhouten vloer en meet circa 40 m2! Alle kozijnen zijn voorzien van dubbelglas met daarin verwerkt het authentieke glas-in-lood. Dubbele openslaande deuren bieden vanuit de woonkamer toegang tot de tuin. De gashaard welke geplaatst is in de leeshoek van de woonkamer maakt deze woonkamer compleet.

Vanuit de ontvangsthal is de woonkeuken van ruim 20 m2 toegankelijk. De keuken beschikt tevens over een eikenhouten vloer en een maatwerk keukenopstand welke onder andere is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad met geïntegreerde natuurstenen spoelbak. De keuken wordt gecompleteerd door een 5-pitsgaskookplaat, afzuigkap (geheel in stijl van de keuken weggewerkt), vaatwasser en koelkast. Deze woonkeuken beschikt over veel daglicht en biedt verder plaats aan een zeer grote eettafel waardoor deze ruimte een van de favoriete verblijfplaatsen is van de eigenaar!

Vanuit de woonkeuken toegang tot de bijkeuken welke beschikt over de typische zwart-wit tegels. Vanuit de bijkeuken is de volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje toegankelijk. Ook het toilet beschikt over een bijpassende eikenhouten vloer! De naastgelegen ruime kast biedt plaats aan de aansluitingen voor de wasmachine en droger alsmede plaatsing van de Remeha Quinta cv-combiketel (plaatsing: 2006). Aansluitend is vanuit de bijkeuken de zeer royale badkamer toegankelijk. Ook de badkamer is geheel in stijl van de rest van de woning met een eikenhouten vloer, volledig wandtegelwerk en verlaagd plafond met spots. De badkamer is uitgerust met een ligbad, royale inloopdouche en een dubbele wastafel.

Vanuit de bijkeuken toegang tot het zeer grote overdekte terras van ca. 35 m2! Geheel in stijl met de rest van de woning is onder deze overkapping een buitenkeuken gerealiseerd met granieten aanrechtblad en spoelbak, koudwateraansluiting en ingebouwde koelkast. De overkapping biedt toegang tot een berging.

Vanuit de ontvangsthal toegang tot de tevens geheel gemoderniseerde bovenverdieping. Ook deze woonlaag is tijdens de grootschalige renovatie volledig aangepast met het oog op het creëren van ruimte en licht! De gehele verdieping is voorzien van een eikenhouten vloer en de gordingen in het zicht. De vliering is verwijderd waardoor het zicht rijkt tot aan de nok van het object! Ter plaatse van de overloop is een toiletruimte gerealiseerd. Op deze verdieping zijn van origine 4 slaapkamers aanwezig. Eén slaapkamer staat thans in open verbinding met de ouderslaapkamer en doet dienst als walk-in closet.

Tuin: Het perceel van 914 m2 is met veel aandacht voorzien van authentieke klinkers, een prieel en typische beplanting als buxus en beuk en diverse hagen. De achtertuin is voorzien van een grondwaterpomp. Zowel de voortuin zijn met veel zorg aangelegd en onderhouden. Waar anders vind je zo dicht bij het stadscentrum van Weert een perceel met deze kwaliteiten?

In de achtertuin is in 2006 een vrijstaande garage gerealiseerd bestaande uit betonelementen en houten spantconstructie, maar aan de buitenzijde voorzien van houten rabatdelen. Aan de garage is een tweede sfeervolle schaduwplek gerealiseerd. De garage is ruim van opzet en beschikt o.a. over een krachtstroomaansluiting en wateraansluiting. Het dak is voorzien van keramische pannen en geïsoleerde dakplaten.

Algemeen: de gehele begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Het schilderwerk van de woning is in 2016 geheel bijgewerkt. Het object is voorzien van vloerisolatie en dakisolatie. Het aangebouwde gedeelte (2006) beschikt tevens over spouwmuurisolatie. De verdieping is voorzien van een airco-installatie. De gehele gevel van het bestaande woonhuis is in 2006 gereinigd en opnieuw opgevoegd. Kernwoorden: uniek, gedurfd, sfeer, tot in detail, wauw!,


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06654
Adres:

Maaseikerweg 75
WEERT

 
Vraagprijs: € 500.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: eengezinswoning
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1951
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 914 m²
Woonoppervlakte: 167 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 43 m²
Inhoud woning: 605 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenkeuken • garage
Omgeving: nabij openbaar vervoer

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Aan drukke weg – Fantastisch gerenoveerde vrijstaande woning vraagprijs: € 500.000,- k.k. Maaseikerweg 75, WEERT