Buitenkans! Wenst u in een modern gerenoveerde karakteristieke woning met een riante tuin en uitzicht over de Leukerbeek te wonen? Dit is uw kans om een geïsoleerde moderne woning te kopen met respect voor karakteristieke elementen en een multifunctioneel bijgebouw in een groene omgeving op 3 minuten afstand van de A2.

Begane grond:
Entree via de voorgevel. Ontvangsthal met Bourgondisch Dalle tegelvloer.
Toegang vanuit de ontvangsthal naar de kelderruimte. Moderne uitgebreide meterkast met mogelijkheid tot krachtstroom en alarminstallatie. Sfeervolle living met bourgondische Dalle tegelvloer en openhaard.
Vanuit de woonkamer en keuken is er middels een moderne glazen achtergevel zicht op de achtertuin en uitzicht over de Leukerbeek. De achtertuin is bereikbaar middels twee openslaande deuren en een tuindeur.

Moderne leefkeuken met royaal kookeiland met granito werkblad en de navolgende (inbouw)apparatuur: Aga Six Four ovens (te weten; grilloven, warmhoudoven, 2 conventionele ovens), 6 pits gaskookplaat, cooker, Miele stoomoven, afzuigkap, Siemens vaatwasser en wijnkoeler.
Vanuit de keuken toegang naar achterportaal / bijkeuken. Van waaruit de toiletruimte bereikbaar is.
Toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Bijkeuken met witgoedaansluitingen.

Verdieping:
Vanuit de ontvangsthal trap naar de 1e verdieping. Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer en bergruimte. De bergruimte is voorzien van de Nefit HR Topline CV ketel met boiler en mechanische ventilatie unit. Tevens is er de verdeler van de vloerverwarming voor de begane grond en 1e verdieping geplaatst.
2 Slaapkamers met eiken laminaatvloer, voor iedere kamer afzonderlijk te bedienen vloerverwarming.
De hoofdslaapkamer is uitgevoerd met vaste wandkleedkasten. De tweede slaapkamer is voorzien van wastafel met ombouw.
Natuurstenen luxe badkamer met royaal ligbad, inloopdouche, wastafel met ombouw, wandcloset en inbouwspots.

Bijgebouw:
het bijgebouw bevindt zich deels nog in een afwerkstaat waarbij nog de mogelijkheid aanwezig is om eventueel een toiletruimte en doucheruimte te creëren.
De ruimte voorziet in de mogelijkheid om op de vide een extra kamer te creëren.
Het achterste deel van het bijgebouw is als aparte bergruimte in gebruik te nemen welke vanaf de buitenzijde toegankelijk is. Aanwezig is onder andere een grondwaterput aansluiting alsmede een tussenmeterkast.

Tuin:
Aan de voorzijde is de tuin modern onderhoudsvriendelijk ingericht. De achtertuin is georiënteerd op het noordwesten en voorzien van terras, vijver, moestuin, schapenstal en weide grond. De achtertuin is ca. 114 meter diep en ca. 21 meter breed. Door de maatvoering van de tuin zijn er diverse mogelijkheden voor hobby`s speelruimten en houden van klein vee.

Locatie:
De woning is gelegen in de dorpskern Swartbroek nabij de stad Weert en op korte afstand van onder andere Heythuysen en Roermond. De aansluiting A2 is in ca. 3 minuten te bereiken. Verbinding met Maastricht of Eindhoven zijn in ca. 30 minuten te maken. In de directe omgeving van de woning is natuurgebied Roeventerpeel gelegen. Middels de Leukerbeek sluit het natuurgebied aan met De Krang, Tungelerwallen en Kempen-Broek.

Historie:
Deze woning is vermoedelijk in het begin van de 20ste eeuw gerealiseerd. In ca. 1959 is de woning omgebouwd tot Café-Woonhuis en in 2012 is de woning volledig herbouwd en gesplitst in twee woningen. In ca. 1905 is aan de overzijde van de straat Molen De Hoop opgebouwd, afkomstig uit Vlaardingen (een stellingmolen anno 1788).

Algemeen:
Deze woning is in 2012 volledig herbouwd. De oorspronkelijke voor en zijgevel zijn blijven staan en zijn tevens gerenoveerd en voorzien van een moderne geïsoleerde spouwmuur. De woning is voorzien van een geïsoleerde vloer met vloerverwarming, mogelijkheid tot vloerkoeling, spouwmuurisolatie, verdiepingsvloer met vloerverwarming, mogelijkheid tot vloerkoeling en een volledig geïsoleerd dak met gebakken pannen en zinken goten en hemelwaterafvoeren. De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ beglazing. De woning is uitgevoerd met hardhouten binnendeurkozijnen en massieve paneel- binnendeuren.

Voorlopig energielabel A. Diverse ramen aan de voorzijde van de woning zijn uitgevoerd met screens.
In de woning zijn de voorbereidingen getroffen voor een stofzuigsysteem.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06651
Adres:

Coolenstraat 13 e
WEERT

 
Vraagprijs: € 480.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: halfvrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.639 m²
Woonoppervlakte: 184 m²
Inhoud woning: 552 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • sauna
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • open ligging • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nabij natuurgebied – Buitenkans! vraagprijs: € 480.000,- k.k. Coolenstraat 13 e, WEERT