Met zorg en met gevoel voor detail hebben de huidige eigenaren een excellente woonboerderij gecreëerd. Stijl en allure gaan uitstekend samen met sfeer en charme.

Aan de binnenzijde heeft de architect op verfijnde wijze authentieke details zoals oude gebinten, zwerfkeien en muren laten integreren met modern comfort en prettige lichtinval. Eelde/Paterswolde is een goed uitgerust dorp, alle voorzieningen zoals winkels, scholen en sportclubs zijn ruim aanwezig. Binnen 15 autominuten bereikt u zowel Groningen als Assen. De A28 is snel en eenvoudig te bereiken.

Bij de boerderij staat een mooi vormgegeven schuur die dienst doet als dubbele garage en berging. De woonboerderij is in harmonie met de fraai aangelegde omringende tuin met verstilde plekjes en diverse zonne- of schaduwterrassen. De professionele tennisbaan (met verlichting en pittoresk tennishuisje) ligt mooi ten opzichte van het woonhuis en is omringd door lommerrijke bomen. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een klein 'appelgaardje'. Ondanks dat de kavel nabij het vliegveld van Eelde is gesitueerd, ademt de locatie rust en privacy.

Indeling: statige entree met toiletgroep en met vide, ruime centrale hal welke toegang biedt tot de woonkeuken, woonkamer, drie slaapkamers en bijkeuken. De architect heeft een fraaie transparante ruimte laten ontstaan zonder het gevoel voor sfeer en charme uit het oog te verliezen. De woonkeuken is van hoogstaande kwaliteit, bezit diverse inbouwapparatuur en appelleert aan het landleven gevoel. Aangrenzend bevindt zich een bijkeuken en een rustig gesitueerde werkkamer. Vanuit de centrale hal bereikt u twee kamers die nu dienst doen als slaapkamers, maar ook plezierige werkkamers zouden zijn. Hier is een eigen badkamer bij gesitueerd. De woonkamer is riant, heeft fraaie sfeerelementen, zoals gebinten, oude keien en een prachtige open haard partij. Via diverse toegangen kunt u de omringende tuin bereiken. Op de begane grond bevindt zich tevens de master bedroom met eigen luxe badkamer, welke is voorzien van dubbele wastafel, douche, ligbad en derde toilet.

Vanuit de hal bereikt u via de vide de bovenverdieping welke plaats biedt aan twee zeer ruime slaap-/hobbykamers en een gastenbadkamer. Tevens is hier veel bergruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
- Uitstekend onderhouden met hoogwaardige materialen gebouwde woonboerderij;
- Zeer charmant, stijlvol en harmonieus;
- Ruime kavel met professionele tennisbaan met lichtmasten en dubbele garage inclusief
berging.
- Het huidige aanbod is exclusief nog af te scheiden van ca. 5000m2. Deze kavel is in overleg bij te kopen.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06647
Adres:

Molenweg 11
EELDE

 
Vraagprijs: € 1.300.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1906-1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 11.295 m²
Woonoppervlakte: 339 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 51 m²
Inhoud woning: 1.000 m³
 
Kenmerken  
Object: garage voor meerdere auto's • kantoor-/praktijkruimte • rietenkap • tennisbaan • tuinhuis • weiland
Omgeving: aan rustige weg • landelijk gelegen

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Eelde – Stijlvol en charmante woonboerderij vraagprijs: € 1.300.000,- k.k. Molenweg 11, EELDE