In het groene buitengebied in de bossen en middenin villawijk Molenheide tussen Gerwen en Lieshout gelegen, in 2010/2011 gemoderniseerde, grootse en vrijgelegen vrijstaande villa met berging, circa 100 meter oprijlaan, volop parkeergelegenheid nabij villa en aangelegde bostuin rondom met enorm zonneterras op het zuiden met optimale privacy. Totale inhoud circa 730 m³ met uitbreidings-mogelijkheden tot circa 1500 m³ op een perceel van 10.090 m² !!
Middels de oprijlaan vanaf de doorgaande weg Molenheide, hoek Roeklaan - Patrijslaan naar vrijgelegen villa met royale ontvangsthal, tuingerichte woonkamer met plafondhoge ramen aan vier zijden en woonoppervlakte van circa 62 m² met schuifpui naar riant zonneterras op het zuiden, keuken met toegang tot zonneterras op het oosten, ouderslaapkamer met eigen badkamer, vier ruime slaapkamers met 2e vernieuwde badkamer en 2e separaat toilet op eerste verdieping en bergzolder. Vanaf 2012 aangelegde volwassen bostuin rondom, met mogelijkheden om uit te bouwen en/of buitenzwembad te realiseren.
Opmerkelijke villa qua locatie, grootte en indeling, comfortabel door vriendelijke architectuur in combinatie met uitstekend afwerkingsniveau en uitstekend isolatiepakket. Ideale woning voor gezinnen met meerdere kinderen of (klein)dierenliefhebbers.
Dit unieke object is enigszins beschut gelegen en vanaf de openbare weg een weinig waar te nemen. Een reden te meer om bij oprechte interesse een bezichtiging aan te vragen, hetgeen u zal overtuigen.5 REDENEN OM DEZE VRIJSTAANDE VILLA OP FRAAI BOSPERCEEL VAN RUIM 1 HECTARE TE KOPEN

1. In 2010/2011 gemoderniseerde villa met totale inhoud van circa 730 m³ en perceeloppervlakte van maar liefst 10.090 m²!! Indien gewenst, met riante uitbouw-mogelijkheden tot circa 1500 m³ en/of realisatie buitenzwembad
2. Grootse woonkamer, oppervlakte ruim 60 m² met centraal gesitueerde hout gestookte openhaard, magnifiek en gegarandeerd groen uitzicht op bosperceel rondom, alle seizoenen mooi!
3. Vijf ruime slaapkamers in combinatie met twee vernieuwde badkamers, ideaal voor gezinnen met meerdere kinderen. Ook zeer geschikt voor huisdieren-liefhebbers
4. Met riant gevoel van ruimte en rust wonen op ruim 1 hectare bosperceel met oprijlaan van circa 100 meter, diverse terrassen op zonzijde en prachtige wandelpaden, met gegarandeerde en optimale privacy
5. In villawijk Molenheide tussen Gerwen en Lieshout gelegen, op circa 5 autominuten van Nuenen met alle dagelijkse voorzieningen, op circa 15 autominuten van NS-station Helmond als ook van NS-station Eindhoven en op circa 25 autominuten van Vliegveld Eindhoven


KENMERKEN

Bouwjaar: 1967, in 2010/2011 gemoderniseerd
Perceeloppervlakte: 10.090 m²
Woonoppervlakte villa: circa 190 m²
Gebruiksoppervlakte berging: circa 10 m²
Totale oppervlakte: circa 200 m²
Inhoud villa: circa 730 m³


INDELING BEGANE GROND

Via de doorgaande weg Molenheide tussen Gerwen en Lieshout met rechtsaf de Roeklaan, rijdt u na circa 100 meter linksaf de Patrijslaan op. Via de dubbele houten toegangspoorten is er een circa 100 meter lange oprijlaan over het bosperceel. Er is volop parkeergelegenheid nabij de villa.

Via de verhoogde entree en de dubbele voordeuren, bereikt u de ruime ontvangsthal met een oppervlakte van circa 15 m². Er is toegang middels de dubbele glazen deuren naar de woonkamer, de keuken, de rechte streektrap naar de eerste verdieping, de meterkast en het vernieuwde toilet (2011) met vrijhangend closet en fontein.

De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van circa 62 m². Opvallend is de natuurlijke lichtinval middels de plafondhoge raampartijen aan vier zijden van de kamer met opmerkelijk fraai en weids uitzicht naar de bosrijke tuin rondom. Centraal gesitueerd is er een hout gestookte openhaardpartij met een natuurstenen wand en houtopslag. Via de schuifpui is er toegang tot het grootse zonneterras met een oppervlakte van circa 60 m², pal op het zuiden gelegen.

De keuken is rechthoekig en heeft een afmeting van circa 5.07 x 2.97 m. Er is een eenvoudige doch praktische keukeninrichting voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, een design afzuigschouw, een vaatwasser en een heteluchtoven. Hier is tevens de opstelling van de cv-combi-ketel (HR 2011) en de aansluiting van de wasapparatuur. Evenals in de woonkamer, is er ook in de keuken volop natuurlijke lichtinval via de grote raampartijen aan twee zijden met fraai en groen uitzicht naar de bosrijke tuin. Via de loopdeur is er toegang tot het 2e zonneterras op het oosten. Er zijn volop mogelijkheden om een riante leefkeuken te realiseren middels een aanbouw, het toegestane bouwvlak en bouwtekeningen hiervan zijn reeds aanwezig.

De gehele begane grond is uitgevoerd met een leistenen tegelvloer, glad stucwerk wanden en plafonds (2011). De houten binnendeuren zijn uitgevoerd met houten binnendeurkozijnen en identiek beslag.


INDELING 1E VERDIEPING

De overloop is middels de open houten steektrap in de ontvangsthal te bereiken en biedt toegang tot vijf slaapkamers, badkamer 2, het separate toilet en de vlizotrap naar de bergzolder. Er is extra lichtinval middels de solatube in het plafond.

Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van circa 5.07 x 3.75 m. Er is een dubbele inbouwkast en er is directe toegang middels een glazen schuifdeur tot de eigen badkamer 1.

Badkamer 1 is in 2011 vernieuwd., luxe en modern uitgevoerd, tot plafond betegeld en voorzien van een inloopdouche met glazen schuifdeur en thermostaatkraan met regendouche alsmede een wastafel met eenhendelkraan. Er is natuurlijke ventilatie middels het raam en mechanische afzuiging.

Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen, is voorzien van dubbele inbouwkasten en heeft een afmeting van circa 5.30 x 3.03 m.

Slaapkamer 3 is centraal aan de achterzijde gelegen, is voorzien van dubbele inbouwkasten en heeft een afmeting van circa 3.05 x 3.03 m.

Slaapkamer 4 is eveneens aan de achterzijde gelegen, is eveneens voorzien van dubbele inbouwkasten en heeft een afmeting van circa 4.12 x 2.98 m. Tevens is er een wastafel.

Slaapkamer 5 is aan de voorzijde gelegen, is voorzien van dubbele inbouwkasten en heeft een afmeting van circa 4.01 x 2.98 m. Via een trap is er toegang tot de hoger gelegen entresol in de nok van de woning. Tevens is er een wastafel.

Badkamer 2 is in 2011 vernieuwd en heeft een afmeting van circa 2.00 x 1.70 m. Luxe en modern uitgevoerd, tot plafond betegeld en voorzien van een kunststof ligbad met glazen douchescherm en thermostaatkraan alsmede een wastafel met eenhendelkraan. Er is natuurlijke ventilatie middels de ramen en mechanische afzuiging.

Separaat 2e toilet, met vrijhangend closet en fontein, vernieuwd in 2011 en voorzien van natuurlijke ventilatie middels raam en mechanische afzuiging.

De gehele 1e verdieping (met uitzondering van de badkamers) is uitgevoerd met linoleum vloerafwerking, glad stucwerk wanden en plafonds (2011). De houten binnendeuren zijn uitgevoerd met houten binnendeurkozijnen en identiek beslag.


INDELING 2E VERDIEPING

Via de vlizotrap op de overloop is er een riante bergzolder bereikbaar over de volle breedte van de villa. In de geïsoleerde kap is een Velux dakraam geplaatst voor lichtinval.


TUIN RONDOM

De bosrijke tuin rondom is vanaf 2012 en de daaropvolgende jaren fraai aangelegd en volledig omheind.

Er zijn diverse zonneterrassen in sierbestrating. Het zonneterras nabij de woonkamer is pal op het zuiden gelegen en wordt gekenmerkt door volledige en optimale privacy, volwassen en gevarieerde bomen, struiken en planten. De achtertuin gaat op natuurlijke wijze over in de achtergelegen bostuin en daardoor is er alle seizoenen magnifiek zicht!


LOCATIE EN UITZICHT

De woning is gelegen in een villawijk in natuurgebied de Molenheide. De Molenheide heeft een oppervlakte van 463 hectare, waarvan circa 115 ha in gebruik is als woonbos. Het deel van de Molenheide dat vanaf 1955 de bestemming woonbos heeft, is bebouwd met ruim 100 villawoningen. De provinciale weg N615 van Gerwen naar Beek en Donk loopt dwars door het woonbos. De overige wegen in het bos zijn voornamelijk zandpaden en daarmee een prachtig wandelgebied.

De Patrijslaan is gelegen op circa 5 autominuten van het centrum van Nuenen met alle dagelijkse voorzieningen, sportverenigingen, basisscholen en middelbare scholen. Op loopafstand is er een bushalte richting Eindhoven en Helmond, op circa 15 autominuten is zowel het NS-station Helmond als NS-station Eindhoven te bereiken en op circa 25 autominuten ligt Vliegveld Eindhoven.


Lieshout is een dorp in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de regio Peelland. Lieshout maakt deel uit van de gemeente Laarbeek. Tot 1 januari 1997 was het een zelfstandige gemeente en omvatte het de dorpen Lieshout en Mariahout. De gemeente Laarbeek is op 1 januari 1997 ontstaan door de samenvoeging van de voormalige gemeenten Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Lieshout (waar ook het kerkdorp Mariahout bij hoorde). Het gemeentehuis staat in Beek en Donk. De gemeente telt 21.993 inwoners (1 april 2017, bron: CBS).

De gemeente Laarbeek is in 2016 uitgeroepen tot groenste gemeente van Nederland bij de nationale groencompetitie Entente Florale! Bij deze wedstrijd strijden gemeenten om wie zich de ‘groenste’ van Nederland mag noemen. De vakjury was lovend over Laarbeek en kende het cijfer 8,6 toe. Het hoogste cijfer ooit!

Lieshout kent een verscheidenheid aan sportverenigingen. Zo heeft Lieshout een eigen voetbalvereniging, badmintonclub, basketbalclub, tennisvereniging, harloopvereniging en zijn er verschillende mogelijkheden om te paardrijden.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06632
Adres:

Patrijslaan 1
LIESHOUT

 
Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1967
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.090 m²
Woonoppervlakte: 190 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 10 m²
Inhoud woning: 730 m³
 
Kenmerken  
Object: open haard
Omgeving: in bosrijke omgeving • privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het groene buitengebied van Lieshout – Grootse en vrijgelegen villa vraagprijs: € 750.000,- k.k. Patrijslaan 1, LIESHOUT