Uniek en monumentaal landhuis gelegen in het schitterende buitengebied van Norg en toch vlakbij het centrum.

Dit Rijksmonumentale landhuis in de aansprekende Amsterdamse schoolstijl is gebouwd in 1936 naar een ontwerp van de bekende architect J. Krook uit Dalen. Het landhuis is gelegen op een prachtig en bosrijk perceel van ruim 1,1 hectare. Doordat het landhuis gunstig en royaal gepositioneerd is op het perceel, heeft het een voorname uitstraling. Eind jaren ‘90 heeft een ingrijpende renovatie plaatsgevonden, waardoor het landhuis aan de eisen van de 21e eeuw voldoet. Een groot aantal oorspronkelijke en kenmerkende details is hierbij uiteraard in ere hersteld, zoals de ijzeren kozijnen, het dak met de tuile du nord-dakpannen en de karakteristieke gladde verdiepte voeg.

Het huis is vanaf de Langeloërweg bereikbaar via een oprijlaan op eigen terrein.

Indeling begane grond
Entree – ruime hal met bordestrap naar het gastentoilet en de werkkamer of kantoor (12m2) en de trap naar de eerste verdieping. Gezellige living met aan de voorzijde de woonkamer (45 m2) met zijkamer, haardhoek met apart zitje en openslaande tuindeuren naar het terras op het zuidwesten. Achter de en suite deuren bevindt zich de eetkamer (25 m2) met de uit zeven ramen bestaande, halfronde erker, met een schitterend uitzicht op de tuin en het bos. De aangrenzende keuken (15 m2) is half open en ligt aan de achterzijde van het landhuis. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en een solartube zorgt, naast de ramen die uitkijken op de achtertuin, voor extra daglicht. Vanuit de keuken is een deur naar de bijkeuken. Deze bijkeuken heeft een aparte ingang, geeft toegang tot de kelder en heeft een doorloop naar de garage. De garage beschikt over een vaste trap naar een ruime vliering. Ook is de riante kelder bereikbaar vanuit de bijkeuken. De kelder is opgedeeld in 3 verschillende compartimenten die voor verschillende doeleinden geschikt zijn.

Verdieping I
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers van 20, 17 en 16 m2. De grootste slaapkamer beschikt over een eigen badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot balkon en directe toegang tot de 2de badkamer. Deze tweede badkamer is aan de andere zijde ook vanaf de overloop bereikbaar. Hij beschikt over een toilet, douche en wastafel. Achter de knieschotten is bergruimte aanwezig.

Verdieping II
Middels vaste trap bereikbare verdieping met ruime hobby-overloop van 12 m2 met veel praktische bergruimte en een 4de slaapkamer van 15 m2.

Naast een inpandige garage is eveneens een carport aanwezig. Rondom de villa zijn verschillende terrassen aangelegd.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding door deze statige villa en besluiten het bezoek graag met een wandeling in het eigen bos!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06596
Adres:

Langeloërweg 44
NORG

 
Vraagprijs: € 698.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1936
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.897 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 8 m²
Inhoud woning: 1.000 m³
 
Design  
Architect: J. Krook
 
Kenmerken  
Object: carport • garage • kantoor-/praktijkruimte • open haard • wijnkelder
Omgeving: in bosrijke omgeving

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Norg – Uniek en monumentaal landhuis vraagprijs: € 698.000,- k.k. Langeloërweg 44, NORG