Bijzonder woon-werk object gelegen aan de Maria Wijngaard, een rustige en karakteristieke locatie, van Weert en op steenworp afstand van het Weerter stadscentrum met al haar school-, winkel-, sport- en zorgvoorzieningen. De Maria Wijngaard is een verkeersluwe eenrichtingsweg waar met name bestemmingsverkeer van gebruik van maakt.

Het totale object omvat een riant woonhuis, een bedrijfshal en een 7-tal aan derden verhuurde garageboxen.

De originele woning en de bijbehorende loods zijn gebouwd in de jaren 50 van de vorige eeuw en zijn sindsdien veelvuldig uitgebreid en vernieuwd.

Indeling woonhuis:
Vanaf de eigen dubbele oprit en via de zijgevel toegang tot de woning. Ruime Ontvangsthal voorzien van tegelvloer, wanden zijn voorzien van lambrisering en pleisterwerk. De plafonds zijn afgewerkt met glad stucwerk. Vanuit de ontvangsthal is een werkkamer toegankelijk, gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze werkkamer meet ca. 7,5 m2.

Aansluitend is in de ontvangsthal de geheel betegelde toiletruimte aanwezig, voorzien van fonteintje en closet, alsook de handige provisiekelder.

Toegang tot de royale woonkamer. Deze ruime woonkamer beschikt over een eikenhouten parketvloer, wanden voorzien van behang en gestucte plafonds. De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 60 m2 en is voorzien van een schuifpui naar de achtertuin en een houtkachel.

Via de woonkamer toegang tot de in ca. 2007 geheel vernieuwde woonkeuken. Ook deze ruimte is groot van opzet en meet ca. 18 m2. De keuken beschikt over een moderne tegelvloer en keukenopstand en is voorzien van o.a. een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Vanuit de ontvangsthal middels statige bordestrap toegang tot de eerste verdieping: overloop voorzien van lambrisering en toegang tot een bergkast. De volledig uitgeruste badkamer beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel, urinoir en wandcloset. Voorts zijn op de badkamer de aansluitingen voor de wasmachine en droger gerealiseerd.

De overloop biedt vervolgens toegang aan drie slaapkamers, respectievelijk groot 21 m2, 11 m2 en 11 m2. De gehele
bovenverdieping is (m.u.v. de badkamer) voorzien van een laminaatvloer.

Middels een vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder waar tevens de cv ketel met boiler (ca. 1996) is geplaatst.
Via de oprit welke plaats biedt aan een tweetal auto’s, is de garage bereikbaar. De garage is gebouwd in 1999 en beschikt over een elektrische sectionaalpoort, een tegelvloer, dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

Tuin: De woning beschikt over een keurig aangelegde voor-/ en achtertuin. Via een aparte achterom met poort is vanaf de straatzijde de achtertuin toegankelijk. De tuin beschikt over diverse terrassen en vaste bloemperken.

Bedrijfshal: De in de jaren 50 gebouwde bedrijfshal is toegankelijk via het eigen perceel alsook via de Wittevrouwenstraat. De bedrijfshal is in de jaren 80 van de vorige eeuw uitgebreid met ca. 224 m2, inclusief kantoorruimte. De huidige bedrijfshal meet op dit moment in totaliteit ca. 504 m2. De bedrijfshallen beschikken over een spouwmuurconstructie. De oude bedrijfshal is opgebouwd met een schitterende houten spantconstructie. De nieuwe bedrijfshal beschikt over een stalen spantconstructie. De bedrijfshallen beschikken over een eigen aansluiting voor water, gas, elektra en riool. Ook is er krachtstroom toegepast. De nieuwe bedrijfshal biedt voorts toegang tot een tweetal kantoorruimtes, een portaal en toiletruimte. Verwarming van de kantoorruimte vindt plaats middels een gaskachel.

Garages: Bij het verkochte behoren 7 aan derden verhuurde garages. Deze garages beschikken allen over een oppervlakte van ca. 15 m2 per stuk. Deze garages worden in verhuurde staat aangeboden.

Algemeen: Inhoud: ca. 740 m³, woonoppervlak: ca. 174 m², perceeloppervlakte: ca. 1.540 m2. Het gehele woonhuis is voorzien van hardhouten kozijnen en is deels voorzien van isolerende beglazing. Ter plaatse van het woonhuis en de bedrijfshal zijn nagenoeg overal rolluiken toegepast. Op het gehele perceel rust de bestemming ‘Wonen’. Ter plaatse van de bedrijfshallen is de functieaanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – houthandel’ van toepassing. Graag informeren wij u verder over de mogelijkheden van dit bijzondere object.

Dit object is uniek in zijn soort; wonen en werken gecombineerd op een uitzonderlijke locatie!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06591
Adres:

Maria Wijngaard 16
WEERT

 
Vraagprijs: € 690.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1950
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.540 m²
Woonoppervlakte: 174 m²
Inhoud woning: 740 m³
 
Kenmerken  
Object: garage
Omgeving: aan rustige weg • in stadscentrum • nabij winkels

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– nabij centrum – Bijzonder woon-werk object vraagprijs: € 690.000,- k.k. Maria Wijngaard 16, WEERT