Dit zeer ruime, luxe appartement heeft een adembenemend uitzicht over de blauwe baai van Altea en heeft een zonneterras van maar liefst 150 m² met volledige privacy.

Het woonterras is een verlengstuk van het appartement en alle slaapkamers komen erop uit. De gehele voorzijde bestaat uit glas, wat het licht en het zeezicht naar binnen brengt tot in de totale woonruimte. Hierdoor wordt de open luxe keuken, de ruime woonkamer én het terras één groot geheel. Dit appartement in dit luxe project heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een gastentoilet. De woning is voorzien van centrale airconditioning, vloerverwarming, electrische rolluiken en een domoticasysteem. Ramen en deuren zijn van topkwaliteit en de design badkamers bieden het beste in sanitair. De keuken is volledig ingericht en een silestone werkblad. In de garage zijn er twee ondergrondse parkeerplaatsen inbegrepen. Het complex heeft een fantastisch overloopzwembad omringd door een teakhouten terras en een mooie aangelegde tuin. Dit nieuwbouwcomplex is de perfecte plek om te leven, te dromen en te genieten van het Spaanse leven.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06554
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 799.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 307 m²
Woonoppervlakte: 307 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • garage voor meerdere auto's
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca, Spanje – Modern hoekappartement in luxe complex prijs: € 799.000,- ALTEA HILLS (Spanje)