Op een prachtige beeldbepalende plek aan de zuidkant van het gezellige dorpscentrum van Haren gelegen vrijstaand herenhuis genaamd 'De Merel'.

Dit imposante huis biedt een overdaad aan woonruimte op zowel de begane grond als de verdieping, in de basis altijd goed onderhouden waarbij de binnenzijde naar eigen smaak kan worden aangepast. Dit ideale gezinshuis is gelegen op een lommerrijk perceel van 908 m² waarbij de brede en diepe achtertuin op het zuid – westen is gelegen. Kortom een stoer en stevig herenhuis net buiten het centrum van Haren op een prachtig besloten perceel.

INDELING:

Entree – hal die het huis feitelijk in tweeën deelt. Riante woonkamer (55 m²) met fraaie erker op de voorzijde, open haard en deuren naar de zonnige achtertuin. De woonkamer is door een kastenwand opgedeeld in eetkamer en zitgedeelte. Gezellige eetkeuken van 20 m² met aansluitend een werk – hobbykamer. De tuinkamer met schuifpui van 20 m² is gelegen aan het eind van de lange gang met vervolgens de achterhal – entree. Vanuit de hal is tevens de kelder en het toilet te bereiken. Verdieping I: overloop met aansluitend 4 zeer ruimte slaapkamers van 26 m², 18 m², 17 m² en 15 m², door de opbouw van de kapconstructie is het woonoppervlak in alle kamers zeer effectief te gebruiken. De slaapkamers beschikken over vaste kasten en een kamer geeft toegang tot het balkon op de voorzijde. De ouderslaapkamer geeft direct toegang tot een eigen badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer is bereikbaar vanaf de overloop met douche, wastafel en de aansluitingen voor het witgoed. Vliering: de vliering heeft geen stahoogte maar biedt erg veel praktische bergruimte. Tuin: de achtertuin is heerlijk op het zuid - westen gelegen, er is een garage – berging van 21 m² aanwezig en de oprit biedt volop parkeergelegenheid.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06543
Adres:

Rijksstraatweg 249
HAREN GN

 
Vraagprijs: € 789.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: herenhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1910
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 980 m²
Woonoppervlakte: 230 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 21 m²
Inhoud woning: 975 m³
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte • open haard
Omgeving: rand van de stad

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Haren – Vrijstaand Herenhuis vraagprijs: € 789.000,- k.k. Rijksstraatweg 249, HAREN GN