Op een prachtige lommerrijke plek gelegen Saksische woonboerderij met ruim gastenverblijf, dubbele carport met schuur en riant perceel van ruim 3.200 m².

Zuidbarge is van oorsprong een klein dorp omgeven door weilanden en inmiddels onderdeel van Emmen, feitelijk is het wonen in de stad maar dan toch landelijk en rustig. De unieke ligging maakt dat alle voorzieningen waaronder het stadhart van Emmen op prettige afstand zijn gelegen. De woonboerderij is altijd met veel gevoel voor stijl en detailleringen onderhouden en gemoderniseerd. De woonplattegrond is verrassend, levensloopbestendig en buitengewoon praktisch, de verschillende leefruimten hebben hun intimiteit behouden. De hoeveelheid slaapkamers en badkamers maken deze woonboerderij tot het ideale 'familiehuis' omringd door een prachtige, goed afgesloten tuin met volwaardig zwembad van 5 m x 10 m. Het gastenverblijf biedt mogelijkheden voor het hebben van een kantoor – praktijkruimte aan huis. Kortom een unieke woonboerderij op voortreffelijke locatie!

BEGANE GROND:

Entree – hal met toegang tot een kelder, middels deze corridor is zowel de woonboerderij als het gastenverblijf bereikbaar. De lange hal, waarbij de baander deuren volledig van glas zijn geeft toegang tot de living van 60 m² met haard. De living heeft nog de kenmerkende balken, houten plafonds en estriken op de vloer. De half open keuken is aansluitend met een extra zij – entree en bijkeuken – berging. Vanuit de hal zijn 3 slaapkamers van 19 m², 16 m² en 14 m² bereikbaar waarbij thans 1 kamer als werkkamer in gebruik is, de grootse slaapkamer is voorzien van vaste kasten en een dubbele wastafel. De badkamer is recent vernieuwd een beschikt over een douche, ligbad, toilet, bidet en wastafel. Vanuit de hal is nog een gastentoilet te bereiken. Verdieping: de verdieping van de woonboerderij bestaat uit een prachtig grote ruimte (56 m²), altijd als speel- hobbyruimte in gebruik geweest. Het voorste gedeelte van de boerderij is in gebruik als bergzolder. Gastenverblijf: het gastenverblijf is een volwaardige leefruimte met woonkamer (27) met open keuken en schuifpui naar de tuin. Slaapkamer van 10 m² en een badkamer met douche, toilet, urinoir en wastafel. Op de verdieping zijn twee slaapkamers van 7 m² en 8 m² met wastafels en op de overloop is een inloopkast.

BUITEN:

De tuin is parkachtig qua opzet en er is een dubbele inrit, een naar de hoofdentree van de boerderij en een naar de dubbele carport met twee afzonderlijke schuren. Naast het gastenverblijf is nog een extra bergruimte. Naast het zwembad met bescheiden pool house is een grote vijver aanwezig, uiteraard zijn verschillende terrassen aanwezig zodat optimaal van de tuin en plek kan worden genoten.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06531
Adres:

Zuidbargerstraat 27
EMMEN

 
Vraagprijs: € 865.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1905
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.138 m²
Woonoppervlakte: 300 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 30 m²
Inhoud woning: 950 m³
 
Kenmerken  
Object: buitenzwembad • carport • gastenverblijf • vijver
Omgeving: beschutte ligging

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op een lommerijke plek in Emmen – Saksische woonboerderij met gastenverblijf vraagprijs: € 865.000,- k.k. Zuidbargerstraat 27, EMMEN