Op een toplocatie in de lommerrijke Emmerdennen gelegen vrijstaande villa op een heerlijk besloten perceel.

Het stadshart van Emmen ligt letterlijk om de hoek en het Valtherbos kan als een verlengstuk van de tuin worden gezien. De villa met bungalow kwaliteiten is op en top onderhouden en door de huidige bewoners gemoderniseerd in 1998 en vergroot met een slaap – badkamer op de begane grond in 2007. De tuin is parkachtig qua opzet, dit komt mede door de hoogte verschillen die in de tuin aanwezig zijn, naast rijk aangelegde borders zijn verschillende terrassen aanwezig en door de fraaie open structuur van de plek kan er volop van de zon worden genoten. Kortom een prachtige villa op unieke woonplek in hartje Emmen!

INDELING:

Fraaie entree – hal met vestibule en toilet. Het hart van het huis is de gezellige woonkeuken met schuifpui naar het terras, lichte keuken met inbouwapparatuur en aansluitend de bijkeuken. De living met haard is split level gelegen en op de zuidzijde vergroot, door de grote schuifpui kan de natuur letterlijk in huis worden beleefd. De slaapkamer op de oostzijde is in 2007 gerealiseerd en beschikt over een ruime inloopkast, werkhoek, complete badkamer met douche, toilet, bidet en dubbele wastafel. De ondergelegen provisie- berg - hobbykamer biedt binnendoor toegang tot garage. Achter de villa is nog een vrijstaande volledig geïsoleerde schuur – berging met naastgelegen houtstek. Verdieping: overloop met leuke werkhoek, voorts zijn op deze verdieping 3 slaapkamers waarvan een toegang biedt tot het balkon op het zuiden. Badkamer met ligbad/douche en wastafel, separaat toilet en is er nog een vierde (berg-)kamer.

TUIN:

De tuin is parkachtig van opzet en er zijn nog twee extra houten bergschuurtjes en een prieel aanwezig. Parkeren kan eenvoudig en riant op het eigen perceel.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06529
Adres:

Vossepad 5
EMMEN

 
Vraagprijs: € 739.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1960
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.590 m²
Woonoppervlakte: 210 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 45 m²
Inhoud woning: 800 m³
 
Kenmerken  
Object: hobbyruimte
Omgeving: in bosrijke omgeving • rand van de stad

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op een toplocatie in Emmen – Vrijstaande Villa vraagprijs: € 739.000,- k.k. Vossepad 5, EMMEN