Op toplocatie aan de rand van Haren gelegen vrijstaande villa met weids en vrij uitzicht over de landerijen en het water als uitloper van Sassenhein.

De onder architectuur gebouwde villa is gelegen op een perceel van 1.175 m². Kenmerkend voor de villa is de strakke vormgeving, de transparantie met veel en mooie lichtinval, daarnaast is het een praktisch 'leefhuis' met een efficiënte indeling. In 2006 is een fraai gastenverblijf – atelier van 55 m² gerealiseerd wat ook uitstekend als praktijkruimte bij huis kan worden gebruikt. Kortom een huis en plek voor de liefhebber waar indien gewenst wonen en werken kan worden gecombineerd.

INDELING:

Entree – hal met de kenmerkende hoge glazen pui, stalen trap en open vide met bovengelegen lichtstraat. De woonkamer (48 m²) is volledig op de achterzijde gelegen met deuren naar de achtertuin en het terras op het zuid – westen. Semi open keuken met inbouwapparatuur met aansluitend de bijkeuken – zijentree en gastentoilet. De inpandige garage van 18 m² biedt volop bergruimte en kan indien gewenst ook eenvoudig bij het woonoppervlak van het huis worden betrokken. Het vrijstaande gastenverblijf – atelier is volledig uitgerust met kitchenette, badkamer met douche, toilet en wastafel. De ruimten kunnen in twee afzonderlijke maar ook als een grote ruimte worden gebruikt. Buiten is een deels overdekt en zeer besloten terras met een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen. Verdieping: overloop, slaapkamer 1 van 10 m² met inloopkast (mogelijkheid voor eigen douche – wastafel is hier eenvoudig aanwezig), slaapkamer 2 van 13 m² met zicht op de achtertuin, slaapkamer 3 van 17 m² met grote kastenwand. Badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Op de overloop is een separaat toilet. Werkkamer met deuren naar het dakterras. Indien gewenst kan het dakterras eenvoudig bij de slaapkamers op de verdieping worden getrokken, optie voorstellen zijn zichtbaar bij de plattegronden.

TUIN:

De villa is gelegen op een riant perceel met een diepe en brede achtertuin die qua bezonning volledig op het zuid – westen is gesitueerd. Er zijn verschillende terrassen, borders en bovenal een prachtig zicht over de weilanden. Naast het huis is nog een houten berging voor de fietsen en het tuingereedschap.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06528
Adres:

Lutsborgsweg 19
HAREN GN

 
Vraagprijs: € 850.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1990
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.175 m²
Woonoppervlakte: 220 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 8 m²
Inhoud woning: 725 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf
Omgeving: aan rustige weg • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Zeldenrust
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Op een toplocatie aan de rand van Haren – Vrijstaande Villa met weids uitzicht vraagprijs: € 850.000,- k.k. Lutsborgsweg 19, HAREN GN