Aan de mooiste laan van Oosterhout gelegen charmante vrijstaande villa met inpandige garage en vrijstaande, in spouw opgetrokken garage met zolder/bergruimte welke met vaste trap bereikbaar is.

Het object is gelegen op een perceel van circa 3.115 m² bestaande uit sier- en bostuin. De ligging is op loopafstand van basisonderwijs, allerhande sportaccommodaties, uitgestrekte bossen en prachtige zandverstuivingen terwijl het bruisende hart van Breda op een kleine 10 minuten met de auto bereikbaar is.

INDELING:

Begane grond: via een overdekte entree bereikt men de hal met licht gestuukte wanden, leisteenvloer en een in beton gegoten bordestrap. De lichte L-vormige living met erker, afmeting circa 3,99 m x 6,92 m en 3,60 m x 3,62 m, heeft licht gestuukte wanden, stroken parketvloer en dubbel openslaande tuindeuren naar het gedeeltelijk overdekte terras op zuid gericht. De eetkamer, afmeting circa 3,89 m x 3,62 m, heeft een stroken parketvloer en staat in verbinding met de uitermate royale zitkamer, afmeting circa 5,47 m x 6,87 m, met plavuizenvloer, open haardpartij en schuifpui naar het terras. De semi-open keuken, afmeting circa 3,50 m x 4,24 m, heeft een functionele maar gedateerd keukenblok met eetbar. Vanuit de keuken bereikt men de bijkeuken, afmeting circa 2,63 m x 4,24 m, met praktisch keukenblok, aan-/afvoer ten behoeve van de wasapparatuur, trap naar provisiekelder en een deur welke toegang geeft tot een portaal welke in verbinding staat met de inpandige garage en berging. De praktische provisiekelder is op stahoogte en heeft een afmeting van circa 2,64 m x 4,28 m. Eerste verdieping: vanaf de overloop zijn bereikbaar 5 slaapkamers, 2 badkamers, vaste kast en het separate toilet. Ouderslaapkamer, afmeting circa 4,11 m x 6,92 m, met Frans balkon en toegang naar de badkamer met ligbad, vaste wastafel, separate douche, toilet en bidet. Kinderslaapkamer, afmeting circa 2,72 m x 3,60 m, met vaste kast en vaste wastafel. Kinderslaapkamer, afmeting circa 2,70 m x 3,60 m, met vaste kast en vaste wastafel. Boven de keuken/bijkeuken bevinden zich 2 slaapkamers welke middels portaal met elkaar verbonden, afmeting eerste slaapkamer circa 4,05 m x 4,60 m, met dakkapel en vaste wastafel, afmeting tweede slaapkamer circa 3,66 m x 4,60 m, met zijlicht, dakkapel en vaste wastafel. De tweede badkamer is uitgerust met een douche en vaste wastafel. Tweede verdieping: middels vlizotrap is de royale bergzolder bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:

• Omgeven door een keurige omrasterde tuin met veel privacy;
• Object is voorzien van een alarm installatie;
• Gezellige terrassen en veranda op zuid gericht;
• Object is gesitueerd op een fraaie locatie, grenzend aan het bosgebied;
• Waterput met grondput voor besproeiing aanwezig.
• Extra garage buiten.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06525
Adres:

Warandelaan 47
OOSTERHOUT NB

 
Vraagprijs: € 895.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1958
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 3.115 m²
Woonoppervlakte: 266 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 72 m²
Inhoud woning: 1.155 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage • open haard
Omgeving: in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij natuurgebied • privacy gelegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:





Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):




Biemans Makelaardij
Adres:

Heuvel 4
4901KC OOSTERHOUT NB

Contactpersoon: A.M.M.I. Biemans
Telefoon: 0162-472950
Telefax: 0162-423713
Website: www.biemansmakelaardij.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:






– Oosterhout - Noord Brabant – Vrijstaande villa vraagprijs: € 895.000,- k.k. Warandelaan 47, OOSTERHOUT NB