Dit in 2004 onder architectuur gebouwde landhuis heeft een inpandige wellness ruimte met zwembad, een bioscoop, een inpandige garage voor 4 auto’s en een bijgebouw met garage voor nog eens 2 auto’s. Zakendoen in ontspannen atmosfeer is uitstekend mogelijk vanuit de kantoorvleugel met vergaderruimte. De villa is riant met een vloeroppervlak van ruim 1200 m2. De bijzonder mooie, bosrijke tuin (ruim 8000 m2) geeft een gevoel van vrijheid en privacy. U vindt hier alle denkbare luxe qua voorzieningen en afwerkingsniveau.

(For English see below)

De villa ligt aan de rand van ’t Harde, in een prachtige groene omgeving. U kunt er genieten van bossen en van mooie landelijke gebieden met veel cultuurhistorische waarde. De randmeren met de vestingsteden Elburg en Harderwijk zijn vlakbij.

Watersporten, golfen, fietsen en wandelen kunt u in de mooie omgeving afwisselen met een bezoek aan één van de vele terrassen en restaurants in dit aantrekkelijke deel van de Veluwe. Zo ligt De Librije slechts op een kwartiertje rijden met de auto.
De dagelijkse boodschappen haalt u in het dorpscentrum. Voor uitgebreidere voorzieningen liggen Nunspeet, Apeldoorn, Epe, Harderwijk en Zwolle op korte afstand.

Via de A28 zijn het centrum van Zwolle (15 minuten) en Amersfoort (30 minuten) snel bereikbaar. In ongeveer een uur bent u in het centrum van Amsterdam of op Schiphol Airport. Ook Apeldoorn en Epe zijn prima bereikbaar.

“….Een unieke combinatie van landelijk wonen in een luxueuze, mondaine sfeer…”

Een robuust hekwerk voorzien van twee elektrisch bedienbare toegangshekken scheidt het perceel van de openbare weg. U rijdt de brede oprijlaan op, welke is voorzien van knisperend grind en omzoomd door prachtige rodondendrons. Vervolgens ziet u het indrukwekkende landhuis. De bijzonder mooie bouwstijl springt meteen in het oog. Voor de entree is meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Begane grond:
Via de mooie, Belgisch hardstenen trap bereikt u het bordes met de dubbele voordeur die toegang geeft tot het portaal. Openslaande (glas)deuren leiden vervolgens naar de ontvangsthal met imposant trappenhuis en dubbele plafondhoogte. Wat onmiddellijk opvalt is de prachtige lichtinval in de woning, de grootsheid en de perfecte afwerking. Hier binnenkomen geeft een echte ‘wow-ervaring’. U voelt zich hier welkom.

In de ontvangsthal vindt u een zithoek. Er is een garderoberuimte met toilet en een snelle lift waarmee u de verdiepingen en het souterrain kunt bereiken. Vanuit de ontvangsthal gaat u naar het woongedeelte in de west-vleugel, naar het kantoorgedeelte in de oost-vleugel of naar het verhoogde terras met brede bordestrap naar de tuin.

Aan de westzijde van de centrale hal vindt u de royale living (circa 80 m2). De grote, strakke gashaard zorgt voor sfeer en warmte. Het is hier heerlijk toeven!
In de zonnige erker is een extra zitruimte mogelijk. Vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht op de tuin. Een optimaal geluid zult u ervaren door het ingebouwde, state-of-the art muzieksysteem. Openslaande deuren geven toegang tot het riante op het zuiden gelegen terras.

De living gaat over in de mooie eetkeuken. De handgemaakte keukenkasten, in U- opstelling zijn voorzien van luxe natuurstenen werkbladen en diverse Imperial of Miele inbouwapparatuur, waaronder een stoomoven, een magnetron, een oven, een vaatwasser, een warmhoudlade, een koffiemachine, een 4-pits inductiekookplaat met wokbrander (gas) en teppanyakiplaat en een dubbele afzuigkap. Er is een vrijstaande Amerikaanse koelkast en een grote servieskast. De natuurstenen, aangebouwde eettafel zult zeker vaak gebruiken. De keuken is een heerlijke leefruimte geheel passend bij de stijl van de woning.

Naast de keuken ligt de bijkeuken met veel bergruimte in op maat gemaakte kasten, een extra koel-/vrieskast, een wasmachine en wasdroger op werkhoogte, een stortbak en een ruime aflegplank voor was- en strijkgoed.

“…voor deze villa zijn alleen de meest luxueuze materialen gebruikt.…”

Vanuit de centrale hal is er toegang tot het kantoor en de vergaderzaal in de oostvleugel. Het kantoor heeft een royale maatvoering (circa 60 m2) en schuifdeuren naar de naastgelegen vergaderzaal. Deze vergaderzaal (circa 43 m2) heeft speciaal ontworpen handgemaakte kasten en een volledig geoutilleerde presentatiekast.
In deze vleugel vindt u verder een pantry, een toilet en een garderoberuimte.

1e verdieping:
Via de trap of de lift in de centrale hal gaat u naar de overloop met vide op de 1e verdieping. Vanaf hier heeft u toegang tot 4 riante slaapkamers met eigen badkamers. Ook bereikt u vanaf hier het balkon met prachtig uitzicht over de bosrijke tuin. Deze hele verdieping is voorzien van een stijlvolle eiken parketvloer met vloerverwarming.

In de westvleugel bevindt zich de master bedroom van 40 m2. Deze kamer heeft een op maat gemaakt kastenwand en een kaptafel. De en-suite, luxe badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en bidet (hangend) en dubbel wastafelmeubel. De master bedroom heeft 2 openslaande deuren met Frans balkon.

Aan deze zijde vindt u tevens de 2e slaapkamer. Deze heeft dezelfde royale afmeting van 40m2 en is voorzien van een walk-through closet met veel schoenenlades. Ook deze kamer heeft een en-suite badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafelmeubel.

“…wanneer stijl en klasse belangrijk voor u zijn…”

De oostvleugel heeft 2 grote slaapkamers van circa 30m2 en 35m2, met elk een ruime en-suite badkamer met ligbad, inloopdouche (stortdouche), toilet en wastafelmeubel. De slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte kastenwanden. Beide kamers hebben een Frans balkon.

2e verdieping:
Via de vaste trappen, weggewerkt achter deuren of met de lift gaat u naar de 2e verdieping. De centrale ruimte is een heerlijke loungeplek voor kinderen.

Vanaf hier heeft u toegang tot 2 grote ruimtes waar – indien gewenst - eenvoudig meerdere extra slaapkamers gemaakt kunnen worden en de technische ruimte met de voorzieningen voor de airconditioning.

Souterrain:
Het souterrain is een volwaardige woonverdieping. Met de lift of met de trap komt u uit in de centrale hal met garderoberuimte, werkkast en eigen stroomvoorzieningen. In dit souterrain vindt u de recreatieruimte, de bioscoop, de wellness ruimte met zwembad, de wijnkamer, het archief en de dubbele garage. Deze hele verdieping is voorzien van een granieten vloer met vloerverwarming.

“…alles in de villa is state-of-the-art…”

De recreatieruimte heeft een volledig geoutilleerde bar. Er is meer dan voldoende ruimte voor de royale zithoek en de biljardtafel.

Aan de recreatieruimte grenst de bioscoop met state of the art geluid- en beeldinstallatie.

De royale wellnessruimte heeft een zwembad van 4 x 9 meter, drie saunaruimtes (een traditionele sauna, een infra-rood sauna en een Turks bad), een dompelbad en (dompel)douche en een kleedruimte met douche en toilet. Het zwembad kan worden afgedekt met een elektrisch bedienbare deken waardoor het water altijd op temperatuur blijft. Grenzend aan het zwembad ligt een verdiepte, met tropische planten aangelegde tuin. Hier kunt u ontspannen in optimale privacy.

In de wijnkamer blijft uw wijnvoorraad altijd op temperatuur.

In de technische ruimte vindt u de verwarmings-, zwembad-, en luchtbehandelingsinstallaties.

De inpandige garage (circa 121 m2) heeft ruimte voor 4 auto’s. De garage heeft 2 garagedeuren en ramen met daglichttoetreding. Hier vindt u tevens het noodstroomaggregaat.

Bijgebouw:
In het rietgedekte bijgebouw (circa 239 m2) met dubbele carport bevindt zich een garage met volwaardige verdieping. De garage heeft plaats voor 2 auto’s. Er is een werkplaats, een bergruimte voor tuingereedschap en een trap naar de 1e verdieping.

De eerste verdieping kan geheel naar eigen inzicht worden ingericht, de ruimte is volledig geïsoleerd en voor vele doeleinden geschikt (atelier, au pair, guesthouse, etc.).

Tuin:
De tuin is een plaatje! Grenzend aan de woning ligt een groot terras op het zuiden. Er is voldoende ruimte voor verschillende heerlijke loungeplekken en een grote eettafel. De buiten openhaard zorgt voor sfeer en warmte tijdens koelere avonden.

Via de bordes trap gaat u naar de tuin met strak gemaaid gazon, waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Het gazon wordt omzoomd door mooie borders. Deze mooi aangelegde tuin gaat over in een bostuin. Het is hier zowel bosrijk als landelijk. In het bosgebied rondom ’t Harde komen reeën voor. Die kunt u dus ook in uw tuin aantreffen.

Wat kunt u verder nog verwachten:
- Karakteristieke rieten kap (jaarlijks onderhouden)
- Snelle lift naar alle verdiepingen
- Indien gewenst inclusief stoffering en aanwezige meubilering
- Uitgebreid alarminstallatie en video-observatiesysteem
- State-of-the art verwarmings- en koelingssysteem
- Internet/wifi door de gehele woning
- Voorzien van verlichting, domotica en de beste audiovisuele apparatuur
- Energielabel A.

Kortom: Een grootse, extreem luxueuze villa dat aanvoelt als een warme deken.

SUPERBLY LOCATED THATCH-ROOFED VILLA WITH A RELAXED, LUXURIOUS AMBIANCE, AND A LOT OF PRIVACY.

This villa, built under the oversight of an architect in 2004, has an indoor wellness space with a swimming pool, a cinema, an indoor garage for 4 cars and an annex with a garage for an additional 2 cars. Doing business in a relaxed atmosphere is easily achieved in the office wing with its own meeting room. The villa is spacious, having a floor surface area of over 1200 m2. The especially beautiful, wooded garden (over 8000 m2) gives a feeling of freedom and privacy. This home has all imaginable luxuries in terms of equipment and finishings.

The villa lies on the edge of ’t Harde, in wonderfully green surroundings. You can enjoy the woods and the beautiful rural area of cultural and historical significance. The surrounding lakes with the fortified cities of Elburg and Hardewijk are nearby.

You can do water sports, cycle, walk, and play golf, interspersed with visits to one of the many terrace cafes and restaurants in this attractive part of the Veluwe. De Librije is just a 15 minute drive away. You can pick up your daily shopping in the village. For a wider range of articles you can go to the nearby cities of Nunspeet, Apledoorn, Epe, Hardewijk, and Zwolle.

Via the A28 motorway you can be in the centre of Zwolle in 15 minutes and Amersfoort in 30 minutes. In about an hour you can be in the centre of Amsterdam or at Schiphol Airport. Apeldoorn and Epe are also easy to get to.

“…A unique combination of rural living and a luxurious, fashionable atmosphere…”

A robust fence equipped with two electrically controlled gates separates the plot of land from the public roadway. You come up the broad driveway covered in crunchy gravel and surrounded by beautiful rhododendrons. Then you see the impressive villa. The especially beautiful architecture is immediately visible. There is more than enough parking space in front of the entrance.

Ground floor:
At the top of the beautiful Belgian hardstone steps you reach the two-leaved front door that gives entrance to the foyer. Thereafter, glass doors lead to the reception hall with its imposing stairway and double height ceilings. Most noticeable are the delightful natural light in the residence, the grandeur, and the perfect finishings. Entering this home is a real “wow” experience. It is most welcoming.

There is a seating area in the reception hall. There is a closet space with guest toilet and a fast lift to the other floors, including the basement. From the reception hall you go through to the living area in the west wing, the office area in the east wing, and the raised terrace with a broad stairway to the garden.

On the west side of the central hall you find the huge living room (approx. 80 m2). The large, sleek gas fireplace creates both a pleasing ambiance and warmth. Sitting here is heavenly!
There is extra seating space in the sunny bay window. From here you have a fantastic view of the gardens. The built-in state-of-the-art music system ensures an optimum listening experience. Doors open onto the spacious south-facing terrace.

The living room opens onto the gorgeous family kitchen. The handmade kitchen cupboards arranged in U-form have luxury natural stone working surfaces and various Imperial or Miele built-in appliances, including a steam oven, a microwave oven, an oven, a dishwasher, a warming drawer, a coffee machine, a 4 burner induction cooker with a gas wok burner and a teppanayaki plate, and a double hood. There is a separate American-style refrigerator and a large tableware cupboard. The natural stone built-in breakfast bar will undoubtedly be often used. The kitchen is a lovely living space fitting for the style of the residence.

Next to the kitchen is the utility room with a lot of storage space in the bespoke cupboards, an extra fridge/freezer, a washing machine and dryer placed at working height, a sink and a large storage shelf for laundry.

“…only the most luxurious materials were used in this villa…”

From the central hall there is access to the office and meeting room in the east wing. The office has generous dimensions (approx. 60 m2) and sliding doors to the meeting room next door. This meeting room (approx. 43 m2) has specially designed handmade cupboards and a completely equipped presentation cupboard.
In this wing there is also a pantry, a toilet and a cloakroom.

1st floor:
Via the stairs or the lit in the central hall you go up to the landing with its vide on the 1st floor. From here you can enter 4 spacious bedrooms each with an en-suite bathroom. You also have access to the balcony with its beautiful view over the wooded garden. This entire floor has a stylish oak parquet floor with underfloor heating.

The master bedroom of 40 m2 is in the west wing. This room has a bespoke wardrobe and dressing table. The en-suite luxury bathroom has a bathtub, a walk-in shower, a hanging toilet, a hanging bidet, and a double washstand. The master bedroom has two doors with French balconies.

On this side you also find the 2nd bedroom. This has the same generous size of 40 m2 and has a walk-through closet with many shoe drawers. This room also has an en-suite bathroom with bathtub, shower, toilet, and washstand.

“…when style and class are important to you…”

The east wing has 2 large bedrooms of approx. 30 m2 and 35 m2, each with its own spacious en-suite bathroom with bathtub, walk-in shower (rain showers), toilet and washbasin. The bedrooms have bespoke wardrobes. Each room has a French balcony.

2nd floor:
Via the stairway, hidden behind doors, or with the lift you go up to the 2nd floor. The central space is an ideal lounging place for children.

From here you have access to 2 large spaces where, if so desired, it will be simple to make extra bedrooms, and the technical room with equipment for the air-conditioning.

Basement:
The basement is a complete living level. With the lift or the stairs you enter the central hall with closet space, a cupboard with power supply. In the basement you find the recreation area, the cinema, the wellness space with swimming pool, the wine room, the archive, and the double garage. This entire level has granite floors with under floor heating.

“…everything in the villa is state-of-the-art…”

The recreation area has a completely equipped bar. There is more than enough space for the spacious seating area and the billiards table.

Adjacent to the recreation area is the cinema with a state-of-the-art audio-visual installation.

The generous wellness space has a swimming pool of 4 m x 9 m, three sauna rooms (a traditional sauna, an infra-red sauna, and a Turkish bath), a plunge pool, a cooling-off shower, and a changing room with shower and toilet. The swimming pool has an electric controlled cover holding the water at the right temperature. Bordering the swimming pool is a sunken garden planted with tropical plants. You can relax here in optimal privacy.

In the wine room your wine stock stays at the right temperature.

In the technical space you find the control installations for the heating, the swimming pool, and the air management.

The indoor garage (approx. 121 m2) has space for 4 cars. The garage has 2 garage doors and windows allowing in natural light. You also have here the emergency power generator.

Annex:
In the thatch roofed annex (approx. 239 m2) with double carport is a garage with a complete upper level. The garage has place for 2 cars. There is a workplace, a storage space for garden implements and a stairway to the 1st floor.

The first floor can be arranged as desired. The space is completely insulated and is suitable for many purposes (studio, au pair accommodation, guesthouse, etc.)

Garden:
The garden is picture perfect! Adjacent to the residence, on its south side, is a large terrace. There is enough space for several wonderful lounging spots, and a large dining table. The outdoor fireplace ensures cosiness and warmth during the cooler evenings.

Via the stairway you go to the garden with its manicured lawns where children can enjoy playing. The lawns are surrounded by beautiful borders. This beautifully landscaped garden merges into a woodland garden. It is both wooded and rural. Deer come into the woods around ’t Harde. So you can so also find them in your garden.

What else you can expect:
- Characteristic thatched roof (annually maintained)
- Fast lift to all levels
- If so desired, soft furnishings and designated furniture can be included
- Extensive alarm installation and video observation system
- State-of-the-art heating and cooling system
- Internet/Wi-Fi throughout the entire residence
- Equipped with lighting, demotics, and the best audio-visual apparatus
- Indoor garage with heated driveway
- Energy label A

In short: A great, extremely luxurious villa that feels cosy and comfortable.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06515
Adres:

Ten Passeweg 5
'T HARDE

 
Koopsom: € 3.750.000,-
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2004
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 8.035 m²
Woonoppervlakte: 1.305 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 360 m²
Inhoud woning: 4.512 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • balkon • binnenzwembad • bioscoop • buitenhaard • carport • elektrisch toegangshek • fitnessruimte • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • lift • open haard • privéparkeerplaats • rietenkap • sauna • souterrain • stoomcabine • wijnkelder
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij winkels • privacy gelegen • rand van de stad

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Spirit Vastgoed
Adres:

Parnashofweg 41
2265CP LEIDSCHENDAM

Contactpersoon: E. Geest
Telefoon: 070-3206660
Telefax: 070-3205758
Website: www.spirit-vastgoed.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Ten Passeweg 5, 't Harde – Prachtig gelegen, rietgedekte villa koopsom: € 3.750.000,- Ten Passeweg 5, 'T HARDE