Aan een typisch Drents weggetje gelegen fraaie, geheel gerenoveerde woonboerderij (2008) met twee stijvolle bijgebouwen, weiland en tuin, totaal 12.195 m² grond.

INDELING:

Voorhuis: entree/hal, toilet met fontein, pantry en twee kantoorruimten (slaapkamers) met op de verdieping een serverruimte en een grote werkruimte (slaapkamer). Achterhuis: entree met gang, toilet met fontein, speelse living met stoere gebinten, tuindeuren en houtkachel. tevens heeft u hiervandaan een prachtig uitzicht, woonkeuken voorzien van granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur (gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en een combimagnetron), bijkeuken en een slaapkamer met luxe badkamer voorzien van inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, whirlpool en een toilet. Eerste verdieping: ruime overloop, toilet met fontein, 3 ruime slaapkamers en een kleedkamer. Het voor- en achterhuis vormen een geheel, maar kunnen ook separaat gebruikt worden. Deze sfeervolle boerderij is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

BUITEN:

Op het erf staan nog twee stijlvolle gebouwen; een prachtige schuur (2007), opgetrokken in houten gebinten en voorzien van een zolder en met een aangebouwde 'outdoor living'. Hier kunt u heerlijk tot in de nachtelijke uurtjes buiten zitten • Een fraai stalgebouw voorzien van 3 paardenboxen en een hooizolder. De gebouwen worden omgeven door een fraai aangelegde tuin met diverse afdelingen, zonneterrassen en een houtstek, tuinkas en derde carport. Het weiland ligt aaneengesloten met de tuin, waardoor het houden van dieren zeker tot de mogelijkheden behoort. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u een mooi vrij uitzicht. Het geheel is gelegen in een landelijke rustige omgeving en wordt omgeven door landerijen en boswallen. Kortom heerlijk vrij wonen in een sfeervolle boerderij op een prachtige locatie!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06509
Adres:

Holtien 8
DWINGELOO

 
Vraagprijs: € 798.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1900
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 12.195 m²
Woonoppervlakte: 310 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 120 m²
Inhoud woning: 930 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • atelier • buitenkeuken • carport • garage voor meerdere auto's • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • rietenkap • weiland
Omgeving: aan rustige weg • in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij snelwegen • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

Aan een typisch Drents weggetje gelegen FRAAIE GEHEEL GERENOVEERDE WOONBOERDERIJ (2008) met TWEE STIJLVOLLE BIJGEBOUWEN, WEILAND en TUIN, totaal 1.21.95 hectare grond.

Indeling voorhuis: entree/hal, toilet met fontein, pantry en twee kantoorruimten (slaapkamers) met op de verdieping een serverruimte en een grote werkruimte (slaapkamer).

Indeling achterhuis ; entree met gang, toilet met fontein, speelse living met stoere gebinten, tuindeuren en houtkachel. tevens heeft u hiervandaan een prachtig uitzicht, woonkeuken voorzien van granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur (gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast en een combi magnetron), bijkeuken en een slaapkamer met luxe badkamer voorzien van inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, whirlpool en een toilet.
1e verd.: ruime overloop, toilet met fontein, 3 ruime slaapkamers en een kleedkamer.

Het voor- en achterhuis vormen een geheel, maar kunnen ook separaat gebruikt worden. Deze sfeervolle boerderij is goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Op het erf staan nog twee stijlvolle gebouwen;
- een prachtige schuur (2007), opgetrokken in houten gebinten en voorzien van een zolder en met een aangebouwde "outdoor living". Hier kunt u heerlijk tot in de nachtelijke uurtjes buiten zitten.
- een fraai stalgebouw voorzien van 3 paardenboxen en een hooizolder.

De gebouwen worden omgeven door een fraai aangelegde tuin met diverse afdelingen, zonneterrassen en een houtstek, tuinkas en derde carport. Het weiland ligt aaneengesloten met de tuin, waardoor het houden van dieren zeker tot de mogelijkheden behoort.

Zowel aan de voor- als achterzijde heeft u een mooi vrij uitzicht.

Het geheel is gelegen in een landelijke rustige omgeving en wordt omgeven door landerijen en boswallen.
Kortom heerlijk vrij wonen in een sfeervolle boerderij op een prachtige locatie!


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Fehse Makelaardij
Adres:

Dorpsstraat 51
7971CR HAVELTE

Contactpersoon: B. Fehse
Telefoon: 0521-342834
Telefax: 0521-343133
Website: www.fehse.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nabij nationaal park 'Dwingelderveld' – Prachtige gerenoveerde woonboerderij op ruim 1 ha vraagprijs: € 798.000,- Holtien 8, DWINGELOO