Wilt u graag wonen met heel veel leefruimte op de begane grond? Met een flinke woonkeuken en voldoende slaapkamers met een vernieuwde badkamer? In een gewilde woonwijk, waar de kinderen nog op straat kunnen spelen en binnen 10 minuten naar school fietsen?

Dan is deze villa aan Seinelaan 108 te Eindhoven, echt de moeite waard om te gaan bekijken. Voor een ware en juiste beleving van deze woning is een bezichtiging aan te raden. Wij arrangeren graag een afspraak om samen met u te gaan kijken en om u van informatie te voorzien. In gewilde woonwijk Achtse Barrier gelegen, verrassende en grootse, vrijstaande villa met inpandige garage/bijkeuken, riante L-vormige woonkamer met mogelijkheid open haard, oppervlakte circa 60 m² in combinatie met woonkeuken, aansluitend garage/bijkeuken, middels open trap in ontvangsthal naar ouderslaapkamer met garderobe-kamer en balkon, tweede slaapkamer, mogelijkheid derde slaapkamer met in 2014 vernieuwde complete, luxe badkamer op de eerste verdieping en twee slaapkamers op de tweede verdieping, in 2014 aangelegde, onderhoudsvriendelijke en optimaal privacy biedende achtertuin op het zuidwesten gelegen met buitenzwembad, houten tuinhuis met extra douche/toilet, tweede tuinhuis en eigen achterom. Het betreft een enigszins bescheiden woning aan de voorzijde en des te meer verrassend, groots en riant aan de achterzijde. De indeling, afwerking, materiaalgebruik en woonbeleving van deze woning in combinatie met de optimale privacy aan de achterzijde, garanderen een optimaal woongenot. Bij oprechte interesse, verzoeken wij u een bezichtiging aan te vragen om een juiste indruk te krijgen, hetgeen u zal overtuigen.

5 REDENEN OM DEZE VRIJSTAANDE VILLA MET GARAGE/BIJKEUKEN EN BUITENZWEMBAD TE KOPEN:

1. Verrassende, sfeervolle en uitstekend onderhouden villa met moderne keuken, vier slaapkamers en vernieuwde badkamer (2014);
2. In 2014 onderhoudsvrije tuin aangelegd op het zuidwesten met optimale privacy, buitenzwembad en overkapping met lichtstraat (2015);
3. In 2015 alle hardhouten buitenkozijnen, -ramen en schuifpuien vernieuwd;
4. Degelijk en duurzaam materiaalgebruik met uitstekend isolatiepakket;
5. Op circa 5 autominuten van de snelwegen N2/A2, A58 en A50 naar Den Bosch/Maastricht, Tilburg en Nijmegen, op circa 10 autominuten van Eindhoven Airport als ook op 10 autominuten van het NS station en op 5 wandelminuten van bushalte aan de Spaaihoefweg.

BOUWKENMERKEN:

• Bouwjaar: 1991, in de loop der jaren gemoderniseerd;
• Isolatie: dak-, vloer-, muurisolatie en isolatieglas;
• Energielabel: B;
• Perceeloppervlakte: 479 m²;
• Woonoppervlakte villa: circa 225 m²;
• Woonoppervlakte overkapping: circa 25 m²;
• Inhoud villa inclusief garage/bijkeuken: circa 610 m³.

INDELING BEGANE GROND:

Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s nabij de entree op eigen terrein. Via de bestrate voortuin met volwassen haag is er toegang tot de overdekte entree. De lichte en royale ontvangsthal biedt toegang tot het toilet, de meterkast en middels dubbele deuren is er toegang tot de woonkamer. De oppervlakte bedraagt circa 14 m². Deze hal wordt gekenmerkt door de fraai uitgevoerde en indrukwekkende open houten trap met balustrade. Toilet, luxe, uitgevoerd met vrijhangend closet en fontein. De woonkamer is L-vormig en heeft een oppervlakte van circa 60 m² inclusief de keuken. Er is fraai en optimaal lichtinval middels de hoge raampartijen en de twee schuifpuien naar de achtertuin met de overkapping. Er is een open haard kanaal aanwezig. De woonkamer is in open verbinding met de keuken. Het geheel is uitgevoerd in L-vormige opstelling met granieten werkblad en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat met rvs afzuigschouw, heteluchtoven en vaatwasser. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin met de overkapping. Aansluitend is er tevens toegang tot de inpandige garage/bijkeuken. De gehele begane grond is uitgevoerd met een travertin tegelvloer met vloerverwarming als hoofdverwarming, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds. De garage casu quo bijkeuken heeft een oppervlakte van circa 16 m² en is uitgevoerd met een tegelvloer, dubbele openslaande houten deuren aan de voorzijde en een loopdeur naar de zijgevel. Het geheel is voorzien van een keukenblok met spoelbak en aansluiting voor wasapparatuur.

INDELING EERSTE VERDIEPING:

Via de open trap in de ontvangsthal, is overloop 1 bereikbaar met balustrade. Deze overloop is voorzien van een open werkruimte en biedt toegang tot twee slaapkamers, de vernieuwde badkamer en de open trapopgang naar de tweede verdieping. Middels het plaatsen van een wand is op eenvoudige wijze een extra slaapkamer te realiseren. Slaapkamer 1 heeft een afmeting van circa 5,30 m x 3,80 m, is aan de achterzijde gelegen en is uitgevoerd met een kastenwand en een inbouwkast. Aansluitend is er een riante garderobe-inloopkast met volop hang- en legmogelijkheden. Middels een schuifpui is er toegang tot het balkon, op het zuidwesten gelegen met een afmeting van circa 2,30 m x 2,00 m. Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 3,00 m x 3,00 m en is aan de achterzijde gelegen. De badkamer is centraal gesitueerd aan de achterzijde van de villa en heeft een afmeting van circa 2,90 m x 3,00 m. Het geheel is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een kunststof ligbad met inbouwkraan, twee waskommen op ladeblok met eenhendelkranen en een tweede vrijhangend closet. Het geheel is uitgevoerd met stucwerkplafond met inbouwspots, designradiator, vloerverwarming, mechanische afzuiging en natuurlijke ventilatie middels raam. De gehele eerste verdieping is uitgevoerd met vloerbedekking, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:

Via de open houten trap is overloop 2 bereikbaar met volop lichtinval middels het dakraam. Er is toegang tot twee slaapkamers. Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 2,60 m x 3,40 m, is uitgevoerd met een Velux dakraam en biedt toegang tot de technische ruimte. Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 2,60 m x 3,81 m en is eveneens uitgevoerd met een Velux dakraam. Technische ruimte, met de opstellingsplaats van de cv-combiketel (HR 2012). De gehele tweede verdieping is uitgevoerd met vloerbedekking.

TUIN:

De voortuin is fraai aangelegd in sierbestrating met een volwassen haag en een oprit ten behoeve van het parkeren van meerdere auto’s. De volwassen achtertuin is nagenoeg onderhoudsvrij en magnifiek aangelegd. De fraaie zichtlijnen vanuit de diverse hoeken van de achtertuin in combinatie met de bomen rondom en de volwassen hagen, maken deze tuin een lust voor het oog en meer dan heerlijk om in te vertoeven. Over de volle breedte van de achtergevel is een circa 10 m brede en 4 m diepe overkapping met lichtstraat. De achtertuin is op het westen gelegen, circa 16 m breed en circa 23 m diep. Het geheel is omheind met hoge bomen en hagen. Middels een doordachte aanplant van struiken, bomen en hagen aan de achterzijde van de tuin, is privacy gewaarborgd. In 2014 is het buitenzwembad aangelegd, afmeting circa 8,00 m lengte, 4,00 m breedte en circa 1,60 m diepte, voorzien van een geïsoleerd afdekzeil. Linksachter op het perceel is een houten tuinhuis met overkapping gesitueerd. Hier is de opstelling van de zwembad-installatie, de cv-ketel ten behoeve van de verwarming van het zwembad als ook een extra toilet met douchegelegenheid. Tevens is er rechtsachter op het perceel een tweede houten tuinhuis ten behoeve van tuingereedschap, opslag en dergelijke.

OMGEVING:

Aan de voorzijde is er fraai en groen uitzicht richting de tegenover gelegen vrijstaande villa’s en bungalows uit een soortgelijke bouwperiode. Aan de achterzijde kijkt u vanuit de tuin naar een forse groenwal met diverse bomen en beplantingen waardoor optimale privacy is gegarandeerd. Deze fraaie woning is gelegen aan de rand van de Achtste Barrier in het Noorden van Eindhoven nabij de Boschdijk. Achtse Barrier is een buurt in Woensel-Noord in Eindhoven en ligt aan de noordkant van Eindhoven. De buurt ligt in de wijk Achtse Molen waartoe ook Kerkdorp Acht behoort. De wijk bestaat uit 3 delen, te weten Gunterslaer (gebouwd tussen 1970 en 1980), Spaaihoef (na 1980) en Hoeven (na 1980). In het totaal wonen hier 13.125 inwoners verdeeld over 5.153 woningen. De Achtse Barrier wordt gekenmerkt door een hofjesstructuur met een binnenring (Fransebaan) en een groene long die dwars door het woongebied loopt. Buiten de ring zijn voornamelijk koopwoningen te vinden. Binnen de ring is meer plaats voor woningen in de huursector. In de wijk zijn twee winkelcentra, te weten de Ardechelaan en het Biarritzplein. Kenmerkende voorzieningen in de buurt zijn de zes basisscholen, twee middelbare scholen, een activiteitencentrum, een jongerencentrum en een filiaal van de openbare bibliotheek. De buurt kan worden gekenschetst als een rustig woongebied met voldoende groen- en speelvoorzieningen. Een opvallend gegeven is het feit dat in de wijk ruim 4000 jongeren onder de 24 jaar wonen. Voor meer informatie. In de directe nabijheid zijn diverse basisscholen, buitenschoolse opvang en middelbare scholen gelegen alsmede een gezondheidscentrum. Door de ligging van de woning nabij de uitvalswegen, rijdt u binnen 5 minuten op de snelwegen N2/A2, A58 en A50 naar Den Bosch/Maastricht, Tilburg en Nijmegen. Het NS-station is op circa 10 autominuten gelegen en binnen 5 minuten lopen is er een bushalte aan de Spaaihoefweg. Vliegveld Eindhoven is op slechts circa 11 autominuten gelegen.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06498
Adres:

Seinelaan 108
EINDHOVEN

 
Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1991
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 497 m²
Woonoppervlakte: 225 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 10 m²
Inhoud woning: 610 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • buitenzwembad • garage
Omgeving: nabij snelwegen • privacy gelegen

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In gewilde woonwijk Achtse Barrier – verrassende en grootse villa met inpandige garage vraagprijs: € 650.000,- k.k. Seinelaan 108, EINDHOVEN