Ultieme vrijheid nabij het geliefde Drentse dorp Roden. Op nog geen kilometer van Roden ligt deze heerlijk vrij gelegen woonboerderij.

Deze zorgvuldig bewoonde en kundig verbouwde woonboerderij staat garant voor het echte landleven! De paarden om u heen en de natuur als buurman. Geregeld krijgt u bezoek van reeën en vogels van allerlei pluimage. Het is genieten van de rust en de vrijheid om u heen. Bij de woonboerderij behoort ruim 2 ha eigen grond. Vanuit het huis heeft u direct contact met de eigen landerijen. Onder de veranda kunt u tot in de late uurtjes genieten van deze heerlijke rustige plek! Voor de paardenliefhebber is dit huis ideaal. Een grote droge paardenbak grenst direct aan het eigen weiland. Tevens is er een eigen weiland mooi omzoomd met bomen aan de achterzijde. De ligging 'aan' Roden en op circa 20 autominuten van Groningen en Assen is ideaal. De geneugten van een uitstekend geoutilleerd dorp binnen handbereik en toch heerlijk vrij wonen!

INDELING:

Entree, ruime hal (circa 14 m²) met toiletruimte, groepenkast en toegang tot de etage. De woonkamer (39 m²) is uitermate sfeervol. U kijkt prachtig uit over het eigen land. De kamer is licht en zeer ruim. Een fraaie open haard partij siert de charmante ruimte. Door een mooie toog wordt de woonkamer gescheiden van de tv-hoek/bibliotheek/werkkamer (circa 24 m²). Direct in het verlengde van deze ruimte bevindt zich de woonkeuken (circa 23 m²). De keuken is modern en in landleven stijl uitgevoerd. Alle vertrekken hebben mooie balken plafonds, prettige raampartijen en fraai uitzicht. Vanuit de woonkamer loopt u via de openslaande deuren direct het overdekte terras op. Het ruime, mooi bestrate terras heeft een veranda en zonne- en schaduwplekjes. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken (circa 6 m²) met achterom. Ideaal is de slaap-/werkkamer (circa 16 m²) op de begane grond. Deze is zowel vanuit de centrale hal als via de bijkeuken te bereiken. Er is een wastafel aanwezig en de voormalige douche is eenvoudig te activeren. Op de etage bevinden zich de overloop, de badkamer, veel bergruimte en 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk circa 30, 9 en 13 m³. De master bedroom is zeer sfeervol en heeft hoge plafonds. De badkamer is licht betegeld en voorzien van een ligbad, separate douche en dubbel wastafelmeubel. De toiletruimte is separaat te bereiken. Hier is ook de wasmachine en droger gesitueerd.

BIJZONDERHEDEN:

• Vrij gelegen nabij Roden en in circa 20 minuten in Groningen of Assen;
• Goed onderhouden en sfeervol;
• Eigen land direct om u heen;
• Sfeervol en charmant;
• Prettige maatvoering;
• Ideaal voor paardenliefhebber.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06496
Adres:

Middendrift 5
STEENBERGEN DR

 
Vraagprijs: € 725.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1928
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 21.400 m²
Woonoppervlakte: 224 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 11 m²
Inhoud woning: 590 m³
 
Kenmerken  
Object: manege buitenbak • paardenstallen • weiland
Omgeving: aan rustige weg • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Nabij Roden gelegen – Vrij gelegen woonboerderij vraagprijs: € 725.000,- k.k. Middendrift 5, STEENBERGEN DR