In het hart van het geliefde Drentsche brinkdorp Zuidlaren ligt deze magnifieke woonboerderij ´De Vredenhof'.

Voor een goede sfeerimpressie bevelen wij u van harte de gemaakte video aan. De afgelopen jaren is dit karakteristieke en historierijke pand getransformeerd in een prachtige woonboerderij met daarbij een uitmuntende Bed & Breakfast met vergunning voor 11 gastenverblijven. Alle 11 kamers hebben een eigen charme, zijn hoogwaardig verbouwd en beschikken natuurlijk over eigen passende sanitaire voorzieningen. Naast de eigen kamer is er een uiterst plezierige eetkamer waar het ontbijt wordt geserveerd, een sfeervolle gasten woonkamer en een mooi aangelegde volop privacy en zon biedende tuin met diverse terrassen en veranda. Een gast voelt zich op deze locatie en met deze faciliteiten de koning te rijk! Het woonhuis van de boerderij is, net als de gastenverblijven, uitstekend verbouwd met behoud van het unieke historische karakter van deze reeds in 1863 gebouwde boerderij. De geschiedenis van deze prachtige locatie gaat meer dan 250 jaar terug. Reeds eeuwen is dit een fijne woonlocatie in Zuidlaren. De huidige eigenaren hebben met inzet, zorg en liefde de woonboerderij verbouwd tot wat het geheel nu is; een comfortabele, charmante en unieke woonboerderij met een Bed & Breakfast die zijn weerga niet kent!

INDELING:

Het woonhuis is plezierig licht, royaal van opzet en luxe qua afwerking.
De woonkeuken en de woonkamer kijken mooi uit over de tuin aan de voorzijde. De woonkeuken is passend en stijlvol verbouwd en biedt veel kastruimte. De woonkamer ademt rust en stijl. De authentieke schouw, de hoge plafonds en de lichtinval door de karakteristieke raampartijen geven de kamer de prettige sfeer die het heeft. Op de begane grond bevindt zich een royale master bedroom (24 m²) met eigen aangrenzende half open badkamer (12 m²) en een walk in closet (10 m²). Er is een mooi ingericht kantoor met een authentieke sfeer van circa 16 m². Vanuit het kantoor kunt u direct een heerlijk zonnig terras oplopen. De ruime bijkeuken biedt toegang tot de droge kelder en heeft een directe uitgang naar de privé tuin. Op de etage van het woonhuis kunt u zich nog uitleven. Onder de hoge kap met mooie gebinten kunnen meerdere slaapkamers en een badkamer gerealiseerd worden. Het privégedeelte van deze boerderij beschikt over circa 300 m². De overige m² zijn toe te schrijven aan de Bed & Breakfast. Voor gedetailleerde maatvoering verwijzen wij u naar de bijgevoegde tekeningen.

Gezien de ideale ligging, de bijzonderheid van het object en de uitstekende kwaliteit bevelen wij u van harte een uitgebreide bezichtiging aan.
Ofschoon de huidige invulling van het geheel zeer passend is, leent het object zich voor meerdere gebruiksdoeleinden. Hierover treden wij graag in overleg. Na uitgebreide bezichtiging en na wederzijdse afstemming van mogelijkheden, overleggen wij u graag de goede exploitatiecijfers van Bed & Breakfast De Vredenhof.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06495
Adres:

de Millystraat 15
ZUIDLAREN

 
Vraagprijs: € 1.345.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1863
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 2.375 m²
Woonoppervlakte: 788 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 50 m²
Inhoud woning: 3.000 m³
 
Kenmerken  
Object: gastenverblijf
Omgeving: in dorpscentrum

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het hart van Zuidlaren – Magnifieke woonboerderij ´De Vredenhof' vraagprijs: € 1.345.000,- k.k. de Millystraat 15, ZUIDLAREN