Dit ruime appartement met zijn strakke en moderne design is het ultieme voorbeeld van stijl en comfort in Altea.

Het 122 m² grote terras met zuidelijke oriëntatie biedt volledige privacy en geeft een nieuwe dimensie aan buiten leven. Dit is de perfecte plek om te genieten van de betoverende uitzichten over de Middellandse Zee die bijna naadloos overgaat in de strakke blauwe hemel. Van zonsopgang tot zonsondergang, biedt het prachtige landschap van de baai van Altea een overweldigend decor. De volledige glazen pui van het terras brengt het licht en het zeezicht tot binnen in de woonkamer, waardoor de luxueuze open keuken, de grote woonkamer met marmeren vloeren en het terras één grote woonkamer lijken te worden. Er zijn drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een gastentoilet. Het appartement beschikt over alle moderne gebruiksvoorzieningen; centrale airconditioning, vloerverwarming en elektrische zonwering. De strakke en moderne keuken is volledig uitgerust en alle apparatuur is volledig geïntegreerd. Verder beschikt het complex over een fantastisch overloop-zwembad met teakhouten terras en het appartement beschikt over twee ondergrondse parkeerplaatsen. Dit is de perfecte woning voor wie wel de ruimte en het comfort van een villa zoekt, maar niet het onderhoud ervan. In zijn prijsklasse; een van de meest onderscheidende appartementen in de weide omgeving.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06494
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 195 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca Noord, Spanje – Modern designappartement met panoramisch zeezicht prijs: € 650.000,- k.k. ALTEA HILLS (Spanje)