Deze elegante villa ligt op een geprivilegieerde locatie in Altea Hills, bekend om de 24-uurs beveiliging.

Dankzij deze unieke zuid-oost liggende locatie heeft de villa zowel een prachtig uitzicht over de baai van Altea als een ideale zonneligging. De villa werd gebouwd met de beste materialen en met oog voor detail. De indrukwekkende voordeur geeft toegang tot een ruime entreehal met imposante trap. De woonkamer heeft grote ramen die een directe toegang bieden tot het overdekte terras en het zonneterras met overloop-zwembad en jacuzzi. De ruime keuken is voorzien van alle comfort. Op deze etage zijn er twee slaapkamers, twee ruime badkamers en een kantoor. De gehele bovenetage bestaat uit een hoofdslaapkamer met luxe badkamer, inloop-dressing en een zonneterras. De gehele woning is voorzien van centrale airconditioning en vloerverwarming. Op de onderste etage bevinden zich nog twee polyvalente gastenslaapkamers, een badkamer, een garage voor vier auto's en een mooie wijnkelder. Verder nog: binnen jacuzzi, prachtige volgroeide mediterrane tuin met sfeervolle tuinverlichting en automatisch irrigatie systeem. Een 'one of a kind villa' voor een uitstekende prijs!


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06493
Adres:

ALTEA HILLS (Spanje)

 
Prijs: € 865.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 875 m²
Woonoppervlakte: 406 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • buitenzwembad • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • jacuzzi
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea Hills, Costa Blanca Noord, Spanje – Prachtige villa met adembenemend zeezicht prijs: € 865.000,- k.k. ALTEA HILLS (Spanje)