Deze woonboerderij is in authentieke stijl herbouwd.

INDELING:

Entree met leistenen vloer, garderobenis, balken plafond en toegang tot de woonkamer, bijkeuken, het toilet en gang. Geheel betegeld toilet met fonteintje en closet. Bijkeuken met een oppervlakte van circa 16 m² met witgoedaansluitingen, toegang tot de meterkast en een ruime bergkast. De vloer is betegeld, de wanden zijn deels betegeld/ stucwerk en het plafond is voorzien van schuurwerk. Ruime sfeervolle woonkamer met een afmeting van circa 50 m² met balken plafond, leistenen vloer en stucwerk wanden. Er is een mooie authentieke schouw met spekkachel aanwezig. Via de woonkamer kunt u middels en suite deuren naar de werkkamer met een oppervlakte van circa 13 m². Vanuit de woonkamer kunt u naar de woonkeuken van circa 13,5 m² met compleet hoekopgestelde inbouwkeuken (2012). Strakke en toch landelijke keuken is voorzien van eiken kastjes en granieten werkblad. Voorzien van 4-pits inductie kookplaat, stoom-oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. De vloer is voorzien van leisteen en de wanden zijn gestuct/ betegeld met witjes. Vanuit de keuken is er toegang tot verdiepte betegelde kelder en de opkamer. De opkamer is in gebruik als slaapkamer met vloerbedekking, stucwerk wanden en schuurwerk plafond. Ruime kelder op sta-hoogte, met schoonmetselwerk wanden, tegelvloer en schappen. Gang met leistenen vloer, geeft u toegang aan 3 slaapkamers, badkamer, het achterhuis, cv-ruimte, hal en tuin. Tevens kunt u middels hardhouten trap de eerste verdieping bereiken. Met een opstelling cv- ketel 'Sphere' hete luchtverwarming installatie bouwjaar 2014. De slaapkamers met een oppervlakte van circa 14, 17 en 14 m² zijn voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden, schuurwerk plafond en vaste kasten met originele bedstee deuren. De badkamer van circa 10 m² is ingericht met ligbad, aparte douche, wastafel en toilet. Het achterste gedeelte van de boerderij is in gebruik als geheel geïsoleerde hobbyruimte van circa 100 m². Voorzien van klinkervloer en grote houten openslaande schuurdeuren van circa 3 m x 3 m. Tevens is hier een hooizolder, 2 paardenboxen met drainage afvoer, spuitruimte en uitstortgootsteen aanwezig. Eerste verdieping: via de vaste trap bereikt u de eerste verdieping, deze is ingedeeld in 3 ruimtes met een oppervlakte van maar liefs circa 127 m², 66 en 34 m². De ruimtes zijn open tot in de nok. De grote ruimtes zijn beide voorzien van vaste bergkasten. Geiser Vaillant uit 2007.

BUITEN:

Bevat diverse bijgebouwen. Schuur met een afmeting van circa 26 m x 8 m, hierin het oude bakhuis, carport en diverse opslagruimtes. De losse houten garage welke achter de boerderij is gelegen heeft een oppervlakte van circa 30 m².Achter de garage is een betonnen vaste mestopslag gelegen. Aan de voorzijde voorzien van hardgebakken sierbestrating en wordt gesierd door een intact zijnde oude waterput en omgeven door een beukenhaag en lindenbomen. De tuin is opnieuw aangelegd met diversiteit aan beplanting, grint, sierbestrating, gazon, hagen en een groot betegeld terras. Hier kunt u optimaal genieten van alle rust en vrijheid. Ook zijn er 2 weilanden gelegen omheind middels hout singles, knotwilgen en beukenhagen.

BIJZONDERHEDEN:

Via de oprijlaan met beukenhaag bereikt u deze in 1983 geheel herbouwde solide woonboerderij, waarbij het oog voor de authentieke elementen niet is verloren • De boerderij is opgetrokken in spouwmuren, stalen spanten, geheel geïsoleerd en het dak is geheel gedekt met gebakken pannen • Het schilderwerk is recent vernieuwd in 2015 • De gehele boerderij is voorzien van hardhouten kozijnen met ruitjesramen en isolerende beglazing en alle kamers zijn voorzien van horren • De boerderij is gelegen in het buitengebied van het dorp Eerde op korte afstand van Veghel op circa 5 minuten van de A-50 Nijmegen – Eindhoven.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06477
Adres:

Grootdonkweg 12
VEGHEL

 
Vraagprijs: € 650.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1983
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 6.955 m²
Woonoppervlakte: 450 m²
Inhoud woning: 1.700 m³
 
Kenmerken  
Object: paardenstallen
Omgeving: aan weilanden • buiten bebouwde kom • nabij snelwegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Raadhage Makelaardij
Adres:

Stationsstraat 20
5461JV VEGHEL

Contactpersoon: J.A.P.M. van den Hurk
Telefoon: 0413-378921
Website: www.raadhage.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het buitengebied van Veghel/Eerde – In authentieke stijl herbouwde woonboerderij vraagprijs: € 650.000,- k.k. Grootdonkweg 12, VEGHEL