Deze villa in een tijdloos moderne stijl is gelegen op toplocatie vlak naast de Don Cayo golfbaan in Altea La Vella.

De villa beschikt op de bovenste etage over drie ruime slaapkamers, twee badkamers, waarvan één en suite is. Op dezelfde etage is er een volledig uitgeruste keuken met aparte bijkeuken en een ruime woonkamer met open haard en grote schuifpuien die een directe toegang verschaffen tot de verschillende terrassen rondom het huis. Op de benedenverdieping is er nog een extra slaapkamer met en suite badkamer en een gastensuite met en suite badkamer en aparte toegang. Op deze etage, naast het zwembad ligt het grote, overdekte terras met buitenkeuken en bar. De villa wordt omgeven door een schitterende volgroeide mediterrane tuin. Verder is er een privé putting/afslag green aanwezig. De villa bevindt zich in een perfecte staat van onderhoud en biedt een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding in een moderne stijl.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06469
Adres:

ALTEA LA VELLA (Spanje)

 
Prijs: € 695.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.270 m²
Woonoppervlakte: 232 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenkeuken • buitenzwembad
Omgeving: nabij golfbaan

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje – Ruime moderne villa direct aan Don Cayo golfbaan prijs: € 695.000,- k.k. ALTEA LA VELLA (Spanje)