Een unicum: een vrijstaande villa in Kralingen op een perceel van maar liefst 1.883 m², met een gebruiksoppervlakte wonen van bijna 400 m² exclusief de dubbele garage van 43 m²!

Deze riante villa ligt prachtig in De Lairesselaan op de hoek met de lommerrijke Burgemeester Oudlaan. De tuin is een oase van groen en rust, de woning zelf heeft een royale woonkamer met open haard en grote raampartijen uitkijkend op de tuin, 7 slaapkamers, 2 badkamers en een studeerkamer. De dubbele garage is geschikt voor twee auto’s. De woning is in 1976 gebouwd en ligt centraal in Kralingen ten opzichte van alle grootstedelijke voorzieningen zoals winkels en restaurants op de Oudedijk en de Lusthofstraat, lagere en middelbare scholen, openbaar vervoer, groenvoorziening zoals het Kralingse Bos, het Arboretum Trompenburg en de Kralingse Plas. Sportfaciliteiten zoals hockeyclubs Victoria en Leonidas, Golfclub Kralingen en de Rotterdamsche Manège bevinden zich in de nabije omgeving. De uitvalswegen (A16, A20) zijn makkelijk bereikbaar. Dit is een ideaal gezinshuis en/of een woning waar wonen en werk gecombineerd kan worden.

INDELING:

Begane grond: voortuin met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s, entree, ruime hal met garderoberuimte. Toilet met fonteintje. Studeerkamer met hoekligging en deuren naar terras. Doorgang naar zeer royale woonkamer in L-vorm met open haard en schuifpui naar terras en tuin. De woonkamer heeft een prachtig uitzicht over het groen van de tuin door de grote raampartijen. Keuken en bijkeuken en toegang tot dubbele garage met elektrische deuren. Op de begane grond bevindt zich een royale slaapkamer met toegang tot tweede terras en tuin. En suite badkamer voorzien van een ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Eerste verdieping: op deze verdieping bevinden zich maar liefst 6 slaapkamers, waarvan één met loggia. Tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. Er is een hobby/speelkamer en een kamer die nu dient als bergruimte maar eenvoudig kan worden aangepast tot slaapkamer.

BIJZONDERHEDEN:

• Bouwjaar: 1976;
• Perceel eigen grond: 1.883 m²;
• Gebruiksoppervlakte wonen: 394 m²;
• Dubbele garage met elektrische deur;
• Geheel voorzien van dubbel glas;
• Perceel is voor ¾ omgeven door een waterring;
• Verwarming door middel van luchtverwarming op de begane grond;
• Verwarming door middel van radiatoren op de eerste verdieping;
• Alarmsysteem aanwezig;
• Het huis beschikt over een gecertificeerd slotensysteem;
• Geen asbest aanwezig (rapport beschikbaar).

Wij zijn de makelaar van verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop van uw toekomstig huis! Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06467
Adres:

De Lairesselaan 92
ROTTERDAM

 
Vraagprijs: € 1.750.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1976
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.883 m²
Woonoppervlakte: 394 m²
Inhoud woning: 1.497 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage voor meerdere auto's
Omgeving: aan rustige weg • open ligging

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Baljon & Mora Makelaars
Adres:

Straatweg 233
3054AH ROTTERDAM

Contactpersoon: Secretariaat
Telefoon: 010-4223000
Website: www.baljonenmora.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Rotterdam - Kralingen – Riante villa vraagprijs: € 1.750.000,- k.k. De Lairesselaan 92, ROTTERDAM