Deze nderkelderde en instapklare villa heeft een indrukwekkende grootte en is voorzien van alle luxe en comfort.

In de jonge en gewilde woonwijk Noordrand, op enkele autominuten van de snelwegen A2, A50 en A58 naar Den Bosch, Nijmegen en Tilburg gelegen. Nieuw gebouwd in 2006, met volop parkeergelegenheid op eigen terrein en inpandige garage/ berging, met zes flinke slaapkamers en twee complete badkamers, extra ontspannings-ruimte casu quo woonruimte in souterrain en aangelegde achtertuin met overkapping op het oosten. Ontvangsthal met fraaie, open trappenpartij en balustrade, riante woonkamer met doorkijk-gashaard en oppervlakte van circa 52 m², ouderslaapkamer met aansluitend eigen badkamer 1, luxe leefkeuken met oppervlakte van circa 22 m² met toegang tot garage/berging en extra speel-/hobby-/werkkamer, eerste verdieping met vier riante slaapkamers en complete, luxe tweede badkamer, tweede verdieping met ruime zesde slaapkamer en onderhoudsvrije, aangelegde volwassen achtertuin. Geheel onderkelderd, multifunctioneel souterrain, ontspanningsruimte casu quo woonruimte en oppervlakte van circa 110 m². Gezien de indeling, het afwerkingsniveau, het materiaalgebruik en het isolatiepakket, is dit souterrain voor vele doeleinden te gebruiken (kangoeroewoning ten behoeve van ouders of kinderen met zorgbehoefte, huisvesting au pair, beroep/praktijk aan huis, atelier casu quo galerie, et cetera). Opmerkelijke villa qua architectuur en afwerkingsniveau, optimaal woongenot middels indrukwekkende grootte, indeling en consequent gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en optimaal isolatiepakket.

5 REDENEN OM DEZE GEHEEL ONDERKELDERDE VILLA MET INPANDIGE GARAGE EN AANGELEGDE TUIN TE KOPEN:

1. Grootse en degelijk gebouwde, luxe villa, verrassend en indrukwekkend, totale woonoppervlakte circa 385 m² en inhoud van maar liefst 1.350 m³;
2. Ideaal voor (samengestelde) gezinnen met meerdere kinderen, leefruimte begane grond circa 155 m² in combinatie met zes slaapkamers, twee luxe badkamers en extra speel-/hobby-/werkkamer;
3. In 2006 nieuw gebouwd, opmerkelijke en imposante villa van grote klasse qua architectuur, indeling, inhoud, afwerkingsniveau, duurzaamheid en isolatie;
4. Multifunctionele ruimte in souterrain, woonoppervlakte circa 110 m², ideale combinatie voor wonen en werken, mogelijkheid voor dubbele bewoning, au pair danwel kantoor/praktijk/atelier aan huis;
5. Op circa 10 loopminuten van de dagelijkse voorzieningen en de basisscholen, op circa 30 fietsminuten van het stadscentrum met NS-station en alle winkels alsmede op enkele autominuten van de snelwegen A2, A50 en A58.

KENMERKEN:

• Bouwjaar: 2006;
• Energielabel: A (dak-, muur- vloerisolatie en isolatieglas);
• Perceeloppervlakte: 590 m²;
• Woonoppervlakte totaal: circa 385 m²;
• Inhoud gehele villa inclusief garage: circa 1.350 m³.

INDELING BEGANE GROND WOONVLEUGEL:

Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s nabij de entree op eigen terrein. Er zijn twee opritten, zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van de villa. Ook aan de voorzijde zijn parkeermogelijkheden. Via de aangelegde volwassen voortuin, is er middels enkele opgaande treden toegang tot de overdekte entree met hardstenen omlijs-tingen. De lichte en royale ontvangsthal biedt toegang tot de woonkamer, de slaapvleugel en het gastentoilet. De oppervlakte bedraagt circa 12 m². Deze hal wordt gekenmerkt door de fraai uitgevoerde en indrukwekkende eiken open houten trap met balustrade naar het souterrain alsmede naar de verdiepingen. Toilet, luxe, uitgevoerd met vrijhangend closet en fontein. De woonkamer is middels de glas-in-lood deur in de ontvangsthal te bereiken, is rechthoekig en heeft een oppervlakte van circa 52 m². Centraal is er een tunnel-doorkijk gashaard gesitueerd met enerzijds het eetgedeelte en anderzijds het zitgedeelte van de woonkamer. Er is fraai en optimaal lichtinval middels de hoge raampartijen en de twee dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin met overkapping. Middels de glas-in-lood schuifdeuren in de woonkamer, is er toegang tot de riante leefkeuken met een oppervlakte van circa 22 m². Het geheel is voorzien van een kookeiland met granieten werkblad in combinatie met een geïnte-greerde eetgelegenheid. De wandopstelling van de keuken is eveneens uitgevoerd met een granieten werkblad en voorzien van een quooker en A-merk inbouwapparatuur: koelkast, vrieskast, heteluchtoven, magnetron en vaat-wasser. Het kookeiland is voorzien van 5-pits gaskookplaat met wokbrander en brede, roestvrijstalen afzuig-unit. Er zijn dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin met overkapping. Aansluitend is er toegang tot de inpandige garage en aansluitend de extra kamer. De gehele begane grond heeft een plafondhoogte van circa 2,70 m en is uitgevoerd met een Noorse leistenen tegel-vloer met vloerverwarming, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds met inbouwspots. De stompe binnendeuren zijn uitgevoerd in massief hout met identiek deurbeslag en houten binnendeurkozijnen met architraven en neuten. De garage/berging heeft een oppervlakte van circa 30 m² en is uitgevoerd met een tegelvloer, dubbele openslaande houten deuren aan de voorzijde (circa 2,65 m breed) en een loopdeur naar de achtertuin. Aansluitend is er extra speel-/hobby-/werkkamer 2, met een afmeting van circa 3,50 m x 4,50 m, die voor diverse doeleinden te gebruiken is.

INDELING BEGANE GROND SLAAPVLEUGEL:

Ouderslaapkamer 1 heeft een afmeting van circa 3,34 m x 4,16 m en is in open verbinding met badkamer 1. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds. Badkamer 1 heeft een afmeting van 1,83 m x 3,34 m en is deels mozaïek betegeld. Deze luxe en complete badkamer is voorzien van een kunststof ligbad met thermostaatkraan, een inloopdouche met thermostaatkraan en twee wastafels met sifonkappen en spiegelwand. Het geheel is uitgevoerd met een wasgoed stortkoker naar het ondergelegen souterrain, vloerverwarming, natuurlijke ventilatie middels het raam en mechanische ventilatie.

INDELING EERSTE VERDIEPING:

Via de open eikenhouten trap in de ontvangsthal, is overloop 1 bereikbaar met balustrade en toegang tot vier royale slaapkamers, badkamer 2 en het separate toilet. Slaapkamer 3 heeft een afmeting van circa 3,40 m x 3,44 m, met daglicht aan twee zijden, is aan de achterzijde gelegen en uitgevoerd met een eigen wastafel en een inbouw-schuifkast. Deze kamer is momenteel in gebruik als werkkamer. Slaapkamer 4 heeft een afmeting van circa 3,88 m x 3,88 m, met daglicht aan twee zijden, is aan de achterzijde gelegen en uitgevoerd met een eigen wastafel en een inbouw-schuifkast. Slaapkamer 5 heeft een afmeting van circa 3,40 m x 3,77 m, met daglicht aan twee zijden, is aan de voorzijde gelegen en uitgevoerd met een eigen wastafel en een inbouw-schuifkast. Slaapkamer 6 heeft een afmeting van circa 3,33 m x 3,88 m, met daglicht aan twee zijden, is aan de voorzijde gelegen en eveneens uitgevoerd met een eigen wastafel en een inbouw-schuifkast. Badkamer 2 is centraal gesitueerd aan de achterzijde van de villa en heeft een afmeting van circa 2,77 m x 2,75 m. Het geheel is tot plafond en deels mozaïek betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een kunst-stof ligbad met thermostaatkraan en een brede wastafel met sifonkap en eenhendelkraan. Het geheel is uitgevoerd met een stortkoker voor het wasgoed naar het souterrain, een handdoekradiator, vloerverwarming, mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie middels het raam. Toilet, separaat, tweede vrijhangende closet met fontein en voorzien van mechanische ventilatie. De gehele eerste verdieping is uitgevoerd met vloerbedekking, gladde stucwerk wanden en gladde stucwerk plafonds. Alle kamers zijn voorzien van televisie-aansluiting. De stompe binnendeuren zijn uitgevoerd in massief hout met identiek deurbeslag en houten binnendeurkozijnen met architraven en neuten.

INDELING TWEEDE VERDIEPING:

Via de open eikenhouten trap is overloop 2 bereikbaar met volop lichtinval middels de dakkapel aan de voorzijde. Er is toegang tot enerzijds een riante bergruimte en anderzijds de zesde slaapkamer. Hier is tevens de opstellingsruimte van de cv-combiketel HR 2006 Nefit, de 120 L boiler en de mechanische ventilatie unit. Slaapkamer 6 heeft een oppervlakte van circa 18 m² met de houten kapspanten in het zicht. Het geheel is voorzien van vloerbedekking en uitgevoerd met een wastafel op meubel, een dakkapel aan de voorzijde en een dakraam aan de achterzijde.

INDELING SOUTERRAIN:

Het souterrain is via de neergaande trap in de ontvangsthal van de villa te bereiken. Momenteel wordt het souterrain gebruikt als fitness-, wellness- en ontspanningsruimte. Gezien de indeling, het materiaalgebruik, het afwerkingsniveau en het isolatiepakket, is dit multifunctionele souterrain voor vele doeleinden te gebruiken: tandem- of kangoeroewoning, ten behoeve van mantelzorg voor inwonende ouders danwel kinderen met extra zorgbehoefte • Woonruimte kindermeisje, au pair • Atelier- casu quo galerieruimte (kunstenaar, schilder et cetera) • Kantoor- casu quo praktijkruimte (tandarts, fysiotherapie, logopedie et cetera) • Wellness-/ontspanningsruimte, conform huidig gebruik. De totale woonoppervlakte bedraagt circa 110 m² en is verdeeld in de volgende ruimtes: ontspannings- casu quo feestruimte, oppervlakte van maar liefst circa 45 m², en voorzien van een bar • Fitnessruimte, afmeting circa 4,75 m x 4,75 m, ten behoeve van sport- en spelapparaten • Waskamer, afmeting circa 4,70 m x 1,80 m, voorzien van wasgoed stortkoker (van de bovengelegen badkamer 1 en 2) en met opstellingsruimte voor de wasmachine en de wasdroger.

VOOR DE COMPLETE INFORMATIE EN PLATTEGRONDEN, DOWNLOAD DE UITGEBREIDE CATO VERKOOPDOCUMENTATIE!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06461
Adres:

Lankven 14
VELDHOVEN

 
Vraagprijs: € 750.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2006
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 590 m²
Woonoppervlakte: 385 m²
Inhoud woning: 1.350 m³
 
Kenmerken  
Object: fitnessruimte • garage
Omgeving: aan rustige weg

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Veldhoven, in jonge en gewilde woonwijk Noordrand – Luxe, instapklare villa met garage vraagprijs: € 750.000,- k.k. Lankven 14, VELDHOVEN