Het genieten van het echte buitenleven met alle levensgemakken om de hoek!

Een ideale situatie: Heerlijke genieten van echt vrij en landelijk wonen maar toch al het gemak van een uitstekend geoutilleerd dorp als Zuidlaren in de directe nabijheid. Scholen, winkels en sportverenigingen zijn eenvoudig met de fiets te bereiken. Naast alle faciliteiten van dit geliefde Drentse brinkdorp zijn ook Groningen (20 minuten) en Assen (15 minuten) goed te bereiken. De natuur rondom Schipborg is buitencategorie. Onlangs is het Drentsche Aa gebied uitgeroepen tot Unesco werelderfgoed. U kunt direct uit dit fijne huis uren wandelen door het beek en esdallandschap van de Drentsche Aa.


ALGEMEEN:

Het huis (type woonboerderij) is uitstekend verzorgd, zeer charmant en speels en kundig verbouwd. In de afgelopen jaren heeft de huidige eigenaar met veel plezier, toewijding en kunde een heerlijk leefhuis voor het hele gezin gerealiseerd. Doordat er drie ruime slaap/werkkamers en twee badkamers op de begane grond zijn gesitueerd is het huis ook ideaal als semibungalow te bewonen. Ieder lid van de familie heeft zijn eigen knusse plek en daarnaast een gezellige samenkomplek in de woonkeuken of de sfeervolle woonkamer. Het buitenleven neemt een voorname plaats in bij het huis. Tot ver nadat de zon is ondergegaan kunt u genieten van de vrije tuin, een vuurplaats, een logeer- of terugtrekplek voor de kinderen en een beschutte veranda. Dit alles draagt bij tot een plezierig en vrij buitenleven. Op het terrein rondom de binnenplaats zijn de veranda en de garages met schuren gesitueerd waardoor een intieme ruimte is ontstaan. Het terrein biedt ruimte aan een dubbele garage met schuur (circa 50 m²) voorzien van overhead deuren en een dubbele carport /veranda met schuur (totaal circa 45 m²). Daarnaast is er ruimte voor een overkapping, een kippenhok en een unieke stacaravan waar u of de kinderen tot in de late uurtjes ongestoord kunt genieten van de vrijheid.

INDELING:

Ruime entree met toegang tot de woonkeuken en de slaap/werkkamer (circa 15 m²). Vanuit de hal bereikt u eveneens de moderne badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. De woonkeuken is zeer sfeervol. Prachtig kijkt u uit over eigen tuin en de aangrenzende es. De moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur legt een verbinding tussen de eetkamer en de living. De living, de eetkamer en de keuken vormen een open, licht en charmant geheel. De eetkamer heeft mooie hoge plafonds en de living is bijzonder sfeervol door de aanwezige balken en de speksteenkachel. Naast de reeds genoemde werk/slaapkamer zijn er op de begane grond nog twee slaap/werkkamers van circa 18 en 16 m² en een badkamer gesitueerd. De tweede badkamer is voorzien van een douche, jacuzzi, toilet en wastafelmeubel. De slaap/werkkamer aan de voorzijde van het huis kan ideaal dienen als werkplek. Ook is deze ruimte via een eigen entree rechtstreeks te bereiken: een royale hal (circa 20 m²) scheidt deze kamer van het overige woongedeelte. Via de hal bereikt u de eerste etage hier zijn onder de schuine kap twee slaapkamers van circa 10 en 18 m² gesitueerd (Het effectief bruikbare vloeroppervlakte is groter). Tevens is er een ruime overloop van circa 10 m² en een bergzolder van circa 10 m².

BIJZONDERHEDEN:

• Verzorgd en sfeervol;
• Buiten wonen in prachtige natuur;
• Nabij Zuidlaren gelegen met alle faciliteiten;
• Groningen en Assen snel eenvoudig te bereiken;
• Royaal huis met meerdere slaap/werkplekken op de begane grond;
• Eigen voetbalveld, basketbalplein en moestuin;
• Eventueel meer grond te koop.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06457
Adres:

Randweg 14
SCHIPBORG

 
Vraagprijs: € 639.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1906-1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 6.265 m²
Woonoppervlakte: 258 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 78 m²
Inhoud woning: 762 m³
 
Kenmerken  
Object: carport • garage voor meerdere auto's • jacuzzi • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: landelijk gelegen • nabij natuurgebied • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Verver Jet Winters Makelaars
Adres:

Rijksstraatweg 26 a
9752AE HAREN GN

Contactpersoon: M. Roelofs
Telefoon: 050-5340515
Website: www.ververjetwinters.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Schipborg – Buiten wonen in de prachtige natuur vraagprijs: € 639.000,- k.k. Randweg 14, SCHIPBORG