Karakteristieke, half vrijstaande woning met een riante winkelruimte gelegen in het centrum van Weert met alle voorzieningen op loopafstand.

Woonhuis met onder andere een ruime woonkamer en drie slaapkamers. Winkelruimte opgedeeld in verschillend compartimenten. Deze woning is gelegen aan de rand van het centrum van Weert. Op loopafstand is het winkelcentrum, nieuwe Stadhuis, twee supermarkten, sportschool, diverse scholen en het NS Station bereikbaar. Bouwjaar: circa 1932. Perceeloppervlakte: 503 m². De woning en winkelruimte zijn door de jaren heen gemoderniseerd. Het pand is zeker een kijkje waard!

INDELING:

Binnenkomst in de ontvangsthal met tegelvloer en meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar). Ontvangsthal geeft toegang tot de ruime woonkamer, keuken en verdieping. Ruime woonkamer welke beschikt over een houtenvloer met stoffering. Keuken met tegelvloer beschikt over een eenvoudige keukenopstelling: aanrecht, spoelbak en kastjes, alle overige aansluitingen zijn aanwezig. Keuken geeft tevens toegang tot de kelder en de achtergelegen bijkeuken met toilet en witgoedaansluiting. Kelder is ideaal te gebruiken als voorraadruimte. Zowel vanuit de keuken als de bijkeuken is de achtertuin bereikbaar. Vanuit de ontvangsthal toegang tot de verdieping. Verdieping met overloop en toegang tot twee slaapkamers en een badkamer. Beide slaapkamer beschikken over een houtenvloer met stoffering. De slaapkamer aan de voorzijde geeft via een dubbele deur toegang tot een smal balkon. Badkamer met navolgende opstelling: ligbad, toilet en een dubbele wastafel. Vaste trap naar de zolder. Zolder met houtenvloer en cv-opstelling (Nefit 30305 combiketel). Mogelijkheid voor het creëren van een derde slaapkamer. Achtertuin is toegankelijk vanuit de zijkant van de woning. De achtertuin is geheel voorzien van stenen tegels en geeft toegang tot zowel de woning, de loods en de winkelruimte.

WINKELRUIMTE:

Binnenkomst in de kapsalon-ruimte met aluminium pui met dubbele beglazing en convectorput. De winkelruimte is opgedeeld in verschillende compartimenten: kapsalon, leslokaal/opslagruimte, kantine, kantoorruimte, wasruimte, cv-ruimte en twee toiletruimtes met fonteintje. Achter de winkelruimte is tevens een riante loods aanwezig voor opslag (via de tuin bereikbaar). De winkelruimte heeft systeemplafonds en beschikt over airco en afzuiging. Zowel in het washok als in het leslokaal/opslagruimte is een aanrecht met spoelbak aanwezig. De cv-ruimte beschikt over een Sentry Boiler uit 2013 (150 L) en een Bosch cv-ketel.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06451
Adres:

Wilhelminastraat 50 52
WEERT

 
Vraagprijs: € 450.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: eengezinswoning
Type woning: geschakelde woning
Bouwjaar/-periode: 1932
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 503 m²
Woonoppervlakte: 122 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 287 m²
Inhoud woning: 1.140 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte
Omgeving: in stadscentrum • nabij openbaar vervoer

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Dwars Makelaars
Adres:

Emmasingel 5
6001BA WEERT

Contactpersoon: R.F.M. Dwars
Telefoon: 0495-537599
Telefax: 0495-537564
Website: www.dwarsmakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In centrum – Karakteristieke, half vrijstaande woning vraagprijs: € 450.000,- k.k. Wilhelminastraat 50 52, WEERT