Dit luxe en moderne penthouse heeft een woonoppervlakte van circa 160 m² en een op het zuiden gelegen terras van circa 14 m².

Het maakt onderdeel uit van een klein maar luxe wooncomplex bestaande uit slechts vier luxe appartementen met een gezamenlijke parkeerkelder. Het appartement is als enige gelegen op de bovenste etage (derde woonlaag) en heeft dus geen boven- of zijburen. Het appartement beschikt over een royale living met een luxe woonkeuken en twee grote slaapkamers elk met een eigen badkamer. Een appartement met klasse voor liefhebbers van gemak, comfort, luxe en veiligheid.

Bouwjaar: 2008
Woonoppervlak: circa 160 m² (exclusief terras van circa 14 m²)

OMGEVING:

Het appartement is gelegen aan de Kerkstraat op loopafstand van het gezellige dorpshart van Oisterwijk. De parkeerkelder van het appartement is aan de achterzijde van het gebouw via de Torenbeemd te bereiken. Een automatisch bedienbare poort maakt het achterterrein uitsluitend voor de bewoners toegankelijk. Vervolgens rijdt u via een eveneens automatisch bedienbare deur de parkeerkelder in waar zich 12 ruime parkeerplaatsen bevinden. Uw eigen plek biedt ruimte aan 2 auto's. In deze kelder bevindt zich tevens uw eigen berging van circa 16 m² ten behoeve van uw fietsen en andere zaken. Vanuit de parkeerkelder kunt u direct met de lift naar uw appartement.

INDELING:

Centrale entree: In het voorportaal aan de Kerkstraat zijn de brievenbussen en het bellentableau met videofooninstallatie gesitueerd. De daarachter gelegen centrale hal is alleen toegankelijk voor bewoners. Hier bevinden zich het trappenhuis en de lift naar uw appartement. Entree appartement: Bij binnenkomst van het appartement krijgt u direct een goede indruk van de hoogwaardige afwerking van het appartement. Veel daglicht gecombineerd met lichte en moderne kleurstellingen, hoge plafonds (circa 4 m), lichte vloeren met vloerverwarming, zonnescreens, louvreluiken. Kortom: strak, licht en modern. De grote L-vormige living is voorzien van een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming, een open haard (op gas) en een zeer luxe Miele keuken in witte kleurstelling met een kookeiland en uitgebreid voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de living heeft u toegang tot uw beschutte en op het zuiden gelegen terras. De beschutte ligging op het zuiden in combinatie met een zonnescherm en inbouwverlichting maken het mogelijk optimaal en lang te genieten van dit terras. Het appartement is verder voorzien van twee slaapkamers en een berging/bijkeuken. De hoofdslaapkamer is voorzien van airconditioning, een inloopgarderobekast en een luxe badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en badmeubel met wastafel. De tweede slaapkamer is eveneens ruim van opzet maar heeft een minder uitgebreide badkamer voorzien van een douchecabine en badmeubel met vaste wastafel. De berging/bijkeuken is voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, de opstelling van de HR cv-ketel en het centrale afzuig- en ventilatiesysteem.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06434
Adres:

Kerkstraat 69 a
OISTERWIJK

 
Vraagprijs: € 649.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: penthouse
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 2008
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1 m²
Woonoppervlakte: 160 m²
Inhoud woning: 575 m³
 
Kenmerken  
Object: dakterras • privéparkeerplaats
Omgeving: in dorpscentrum • nabij openbaar vervoer • nabij winkels

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Honders/Alting Makelaars
Adres:

De Lind 18
5061HW OISTERWIJK

Contactpersoon: H.P.B. Honders
Telefoon: 013-5232600
Telefax: 013-5232610
Website: www.hondersalting.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In het centrum van Oisterwijk – Luxe en modern penthouse vraagprijs: € 649.000,- k.k. Kerkstraat 69 a, OISTERWIJK