Fantastische woonboerderij met oprijlaan, zwembad en garage-gebouw op ruim 1,3 ha.

Dit unieke object, op slechts enkele minuten van Steenwijk gelegen, vormt een geslaagde combinatie van hoogwaardig comfort met landelijk wonen. Het uitzicht over de landerijen, bossen en wolkenluchten is fenomenaal. Comfort, licht en ruimte kenmerken het wonen.

INDELING:

Entree, ruime woonkamer aan de voorzijde van de boerderij, toilet met urinoir en fontein, heerlijke woonkeuken met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, combimagnetron, 5-pits gaskookplaat, oven, koelkast en wasemkap), ruime bijkeuken met extra aanrechtblok en de ruime inpandige deel met vele mogelijkheden van hobbyruimte, werkplaats of stalling van meerdere auto's tot realisatie van slaap- en badkamer op de begane grond.
Eerste verdieping: overloop met inloopkast, 2 slaapkamers, hobbykamer en een fraaie badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet.
Tweede verdieping: bergzolder. De boerderij is in 1988 nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken en is volledig geïsoleerd.

TUIN EN OMGEVING:

Naast de boerderij ligt het heerlijke zonnige en besloten terras dat wordt omzoomd door een nieuw en prachtig relax-gebouw en een fraai zwembad. Het relax-gebouw (circa 12 m x 4 m) omvat een technische ruimte voor het zwembad, een toilet, een sauna en een prachtige buitenkamer met gashaard en whirlpool-ruimte. De waterval en het zwembad (10,6 m x 4 m x 1,5 m) voorzien van solardek, jetstream en verwarming complementeren het geheel. De combinatie van terras, zwembad en dit fraaie gebouw is bijzonder en geeft een permanent vakantiegevoel. Op het fraaie erf zijn verder aanwezig een garage-gebouw (circa 10 m x 5,5 m) van 2015 opgetrokken in eiken gebinten en voorzien van een dubbele carport, een garage en een grote zolder over het gehele gebouw. Stijlvol en praktisch! De lommerrijke oprijlaan loopt vanaf het Westeinde naar het erf en geeft een exclusief gevoel van privacy en rust! Het elektrisch bediende hek, een camera bewakingssysteem maar ook een bosperceeltje versterken het privacy-gevoel. Het geheel is gelegen aan het Westeinde, een oude rustige weg met oude boerderijen vlakbij Steenwijk en grenzend aan het prachtige natuurgebied rond Havelte. Daarnaast is er een uitstekende bereikbaarheid ten opzichte van de A32 en A28.

Relaxed wonen in een landelijke setting.Ga voor de digitale bezichtiging naar onze website.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06430
Adres:

Westeinde 230
WAPSERVEEN

 
Vraagprijs: € 765.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1988
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 13.682 m²
Woonoppervlakte: 200 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 280 m²
Inhoud woning: 1.400 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • atelier • buitenzwembad • elektrisch toegangshek • garage voor meerdere auto's • hobbyruimte • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats • rietenkap • sauna • tuinhuis • weiland
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

Ga voor de digitale bezichtiging naar onze website.

Fantastische woonboerderij met oprijlaan, zwembad en garage-gebouw op ruim 1,3 ha.

Dit unieke object, op slechts enkele minuten van Steenwijk gelegen, vormt een geslaagde combinatie van hoogwaardig comfort met landelijk wonen.

Het uitzicht over de landerijen, bossen en wolkenluchten is fenomenaal. Comfort, licht en ruimte kenmerken het wonen.

Indeling: entree, ruime woonkamer aan de voorzijde van de boerderij, toilet met urinoir en fontein, heerlijke woonkeuken met alle inbouwapparatuur (vaatwasser, combi magnetron, 5 pits gaskookplaat, oven, koelkast en wasemkap), ruime bijkeuken met extra aanrechtblok en de ruime inpandige deel met vele mogelijkheden van hobbyruimte, werkplaats of stalling van meerdere auto's tot realisatie van slaap- en badkamer op de begane grond.
1e verd.: overloop met inloopkast, 2 slaapkamers, hobbykamer en een fraaie badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet.
2e verd.: bergzolder.

De boerderij is in 1988 nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken en is volledig geïsoleerd.

Naast de boerderij ligt het heerlijke zonnige en besloten terras dat wordt omzoomd door een nieuw en prachtig relax-gebouw en een fraai zwembad. Het relax-gebouw (ca. 12x4 meter) omvat een technische ruimte voor het zwembad, een toilet, een sauna en een prachtige buitenkamer met gashaard en whirlpool-ruimte. De waterval en het zwembad (10,6x4x1,5 meter) voorzien van solardek, jetstream en verwarming complementeren het geheel.
De combinatie van terras, zwembad en dit fraaie gebouw is bijzonder en geeft een permanent vakantiegevoel.

Op het fraaie erf zijn verder aanwezig een garage-gebouw (ca. 10x5,5 meter) van 2015 opgetrokken in eiken gebinten en voorzien van een dubbele carport, een garage en een grote zolder over het gehele gebouw. Stijlvol en praktisch!

De lommerrijke oprijlaan loopt vanaf het Westeinde naar het erf en geeft een exclusief gevoel van privacy en rust! Het elektrisch bediende hek, een camera bewakingssysteem maar ook een bosperceeltje versterken het privacy-gevoel.

Het geheel is gelegen aan het Westeinde, een oude rustige weg met oude boerderijen vlakbij Steenwijk en grenzend aan het prachtige natuurgebied rond Havelte. Daarnaast is er een uitstekende bereikbaarheid t.o.v. de A32 en A28.

Relaxed wonen in een landelijke setting.


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Fehse Makelaardij
Adres:

Dorpsstraat 51
7971CR HAVELTE

Contactpersoon: B. Fehse
Telefoon: 0521-342834
Telefax: 0521-343133
Website: www.fehse.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Landelijk en vlakbij Steenwijk gelegen – Fraaie woonboerderij met buitenzwembad en garage vraagprijs: € 765.000,- Westeinde 230, WAPSERVEEN