Villa Sargas is een ruime villa met veel lichtinval, grote open en overdekte terrassen (90 m²) met een fraai overloopzwembad.

De begane grond van de woning bestaat uit de entree, apart gastentoilet, een imponerende vide en een lichte woon- en eetkamer, keuken met kookeiland en een aparte bijkeuken. Via de eetkamer betreed je een fraai overdekt terras met een praktische buitenkeuken. Verder de masterbedroom met open dressing en badkamer en-suite. De bovenverdieping bestaat uit een hal, een slaapkamer met inbouwkast en badkamer en suite. Aan de andere zijde bevindt zich de tweede slaapkamer met inbouwkast en badkamer en suite. Van hieruit betreedt men het enorme terras (70 m²) met een groot schaduwdoek en een gezellige lounge. Men komt middels een vaste trap zo weer in de tuin. Vanuit dit boven-terras heeft men prachtig uitzicht op de weide omgeving. Kortom een onderscheidende moderne villa met veel ruimte en lucht op een passende locatie, voor een passende prijs.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06416
Adres:

MORAIRA (Spanje)

 
Vraagprijs: € 725.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 800 m²
Woonoppervlakte: 244 m²
 
Kenmerken  
Object: buitenkeuken • buitenzwembad • dakterras
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Moraira, Sol Park, Costa Blanca Noord, Spanje – Morderne ruime villa in Ibiza stijl vraagprijs: € 725.000,- k.k. MORAIRA (Spanje)