Privé gelegen Mediterrane villa (308 m²) bevindt zich in een rustige residentiele buurt, van waar je te voet naar de Don Cayo Golf wandelt.

Op de eerste etage bevindt zich de hoofdwoning met een ruime en lichte woonkamer, die uitkomt op het zeer ruime overdekte terras. Hier geniet je in alle comfort van het prachtige, rustgevende uitzicht over de Middellandse zee en de baai van Altea. De grote aparte keuken is volledig ingericht en kijkt uit over de indrukwekkende bergen van de Bernia. De hoofdslaapkamer met badkamer en suite, met bad en douche, de tweede slaapkamer met badkamer, ook met bad en douche. Op de begane grond bevindt zich een volledig onafhankelijk gastenappartement met een ruime woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en 2 badkamers waarvan 1 en suite. Verder: wasruimte en een atelier, dubbele gesloten garage en dubbele carport. Het volledig vlakke kavel heeft een prachtige privé-gelegen mediterrane tuin met zwembad, terrassen en gazon, waar je zon of schaduw kan opzoeken. Deze villa heeft werkelijk alle troeven in handen: een zeer ruim, vlak kavel op toplocatie, gunstige zonligging, volledige privacy en een overweldigend zee zicht en ruimte bij de vleet. Een unieke woning met een prima prijs.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06413
Adres:

ALTEA (Spanje)

 
Prijs: € 595.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.560 m²
Woonoppervlakte: 308 m²
 
Kenmerken  
Object: atelier • buitenzwembad • carport • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf
Omgeving: nabij golfbaan • vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje – Villa met geweldig zeezicht prijs: € 595.000,- k.k. ALTEA (Spanje)