Dit luxe topappartement is gelegen in een de meest exclusieve residenties in Altea.

Vanaf een geprivilegieerde positie biedt het ruime zuiderterras een fantastisch panoramisch uitzicht over de baai van Altea en de achterliggende bergen. Wanneer u van schitterende uitzichten houdt moet u dit appartement absoluut zien, eigenlijk 2 keer, met daglicht en ’s avonds na zonsondergang. Het uitzicht is werkelijk grandioos. Het richt zich precies op de scheiding tussen land en zee en is elk uur van de dag weer anders en overweldigend. Het appartement is perfect afgewerkt met mooie crème marmeren vloeren die voor een elegante uitstraling zorgen. De woonkamer is opvallend ruim en beschikt over een volledig uitgeruste keuken en een eetkamer. Verder beschikt het appartement over 3 slaapkamers en 3 badkamers. Het complex heeft een mooi gemeenschappelijk zwembad en een 24-uurs video-beveiliging. Extra’s: zonnewoning, garage, binnen jacuzzi, airco, schotelantenne. Een buitencategorie appartement met een bijzondere prijs/kwaliteitsverhouding.


Dit object is slechts een voorbeeld van onze totale portefeuille. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie van uw wensenprofiel. Op basis hiervan sturen wij u een persoonlijke selectie van woningen retour. Meer informatie over Qualis International in Spanje treft u hier aan.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06412
Adres:

ALTEA (Spanje)

 
Prijs: € 449.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: appartement
Type woning: appartement
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 127 m²
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • buitenzwembad • garage • jacuzzi
Omgeving: vrij uitzicht

Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Qualis Nederland
Telefoon: 0416-315501
Telefax: 0416-315499


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Altea La Vella, Costa Blanca Noord, Spanje – Appartement met ruim terras, fantastisch uitzicht prijs: € 449.000,- k.k. ALTEA (Spanje)