Royaal dubbel benedenhuis van circa 176 m² met kelder en een zonnige tuin van bijna 100 m² op het westen gelegen tussen de Apollolaan en Gerrit van der Veenstraat.

Aan de voorzijde is een heerlijk vrij uitzicht op een groenrijk en verzorgd onderhouden parkje. Deze bijzonder aantrekkelijke familiewoning is gelegen op een van de meest geliefde locaties in Amsterdam Zuid op korte afstand van de Beethovenstraat, Cornelis Schuytstraat, PC Hooftstraat, Museumplein, Concertgebouw, het Vondelpark en de Zuidas. In deze kindvriendelijke buurt zijn naast de British School, een breed scala aan populaire basis- en middelbare scholen aanwezig. Rubensstraat 20 wordt momenteel gesplitst in een dubbel benedenhuis en een dubbel bovenhuis.

INDELING:

Bevat kelder, prettige ruimte ten behoeve van opslag en/of installaties van 17 m². Op de begane grond bevindt zich de entree, tochtportaal, ruime hal, bergkast, entree tot de kelder en een toiletruimte, woonkamer en suite met diverse opbergkasten, marmeren schouwen en openslaande deuren naar de uitnodigende tuin op het westen, dichte keuken met toegang tot de tuin.
Op de eerste verdieping bevindt zich de overloop met inbouwkast, tweede separate toiletruimte, tussenhal met diverse inbouwkasten, grote slaapkamer aan de voorzijde, welke eenvoudig is op te splitsen in twee afzonderlijke slaapkamers, tweede slaapkamer aan de voorzijde, riante derde slaapkamer aan de tuinzijde met inbouwkasten, wastafel en openslaande deuren naar het balkon met balkonkast op het westen, vierde slaapkamer met toegang tot het balkon.

BIJZONDERHEDEN:

Rubensstraat 20 wordt momenteel gesplitst in twee appartementsrechten, te weten een dubbel benedenhuis en een dubbel bovenhuis • De Vereniging van Eigenaren zal ontstaan bij splitsing en dient nog verdere inhoud te krijgen. Dit zal in samenspraak met de huidige eigenaar zijn • De erfpachtcanon voor het hele pand bedraagt momenteel € 4.190,36 en zal tevens worden gesplitst. De Algemene Bepalingen van 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing tot en met 1 september 2050 • Oplevering direct na onherroepelijk zijn van de splitsingsvergunning en splitsing van de erfpachtcanon.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06392
Adres:

Rubensstraat 20 huis
AMSTERDAM

 
Prijs: op aanvraag
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: benedenwoning
Type woning: appartement
Bouwjaar/-periode: 1928
 
Afmetingen  
Woonoppervlakte: 176 m²
Inhoud woning: 750 m³
 
Kenmerken  
Object: balkon
Omgeving: aan rustige weg • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Ramón Mossel Makelaardij
Adres:

Maasstraat 128
1078HP AMSTERDAM

Contactpersoon: R.A.C. Mossel
Telefoon: 020-3052662
Telefax: 020-3052664
Website: www.ramonmossel.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Amsterdam-Zuid – Dubbel benedenhuis met tuin op het westen prijs: op aanvraag Rubensstraat 20 huis, AMSTERDAM