Landelijk en rustig gelegen geheel gerenoveerd landhuis met bijgebouw op een ruime kavel van ruim 1 ha (er is meer grond tot totaal 5 ha bij te kopen). Dit ruime landhuis is vanaf 2000 geheel gerenoveerd en heeft een bijzondere indeling en loft-achtige sfeer.

INDELING:

Begane grond: entree met zeer ruime hal, fantastische living met hoogtewerking, vide en een fraaie glazen wand met schuifpui, aparte tv-hoek, half open keuken (Poggenpohl) voorzien van natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur. De twee zijvleugels omvatten enerzijds een masterbedroom met kleedruimte en badkamer, toiletruimte en anderzijds een gastengedeelte met hal, slaapkamer, opkamer, kelder en een tweede badkamer voorzien van wastafel en douche. Eerste verdieping: een zeer ruime vide in de living, als loungeruimte of extra werkplek en twee royale slaapkamers. Tweede verdieping: bergzolder. Het erf omvat een degelijk bijgebouw (met berging, carport en garage) en diverse houtbergingen.

TUIN EN OMGEVING:

De ruime kavel met tuin en weiland ligt direct en ruim om de woning heen zodat het houden van dieren tot de mogelijkheden behoort.
De tuin is opgedeeld in verschillende afdelingen met daarin diverse houtstekken, een ruim opgezette boomgaard, een kweekkas (6 m x 4 m.) en een door een beukenhaag omzoomde moestuin (voorzien van water en elektra). Het huis ligt aan een rustige weg in een landelijke en groene omgeving met alle voorzieningen van Noordwolde (onder andere gezondheidscentrum, basisscholen, supermarkten) op fietsafstand. Noordwolde ligt op het 'drieprovinciënpunt' van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel, in een aantrekkelijk landschap grenzend aan nationaal park het Drents-Friese-Wold, 6.100 ha groot. De steden Groningen, Leeuwarden en Zwolle zijn in circa 45 autominuten bereikbaar. Steenwijk en Wolvega (middelbare scholen) liggen op 12 km afstand.

BIJZONDERHEDEN:

Dit comfortabele landhuis is voorzien van vloerverwarming, alarminstallatie, grote en efficiënte speksteenkachel en is gedekt met onderhoudsarm riet • Vanuit de zeer lichte en ruime living heeft u vanuit alle hoeken een prachtig uitzicht.

Laat u verrassen door de uitstraling en de sfeer van dit bijzondere object!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06389
Adres:

Oosterseveldweg 19
NOORDWOLDE FR

 
Vraagprijs: € 795.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 1930
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 10.000 m²
Woonoppervlakte: 380 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 65 m²
Inhoud woning: 1.350 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • atelier • carport • garage • kantoor-/praktijkruimte • privéparkeerplaats • rietenkap • weiland
Omgeving: aan rustige weg • aan weilanden • in bosrijke omgeving • landelijk gelegen • nabij bossen • nabij golfbaan • nabij natuurgebied • nabij openbaar vervoer • nabij snelwegen • nabij winkels • privacy gelegen • vrij uitzicht

Meer info op internet:


Woonervaringen van de huidige eigenaar/bewoner

Landelijk en rustig gelegen GEHEEL GERENOVEERD LANDHUIS met BIJGEBOUW op een ruime kavel van ruim 1 hectare (er is meer grond tot totaal 5 hectare bij te kopen). Dit ruime landhuis is vanaf 2000 geheel gerenoveerd en heeft een bijzondere indeling en loft-achtige sfeer.


Indeling
Begane grond: entree met zeer ruime hal, fantastische living met hoogtewerking, vide en een fraaie glazen wand met schuifpui, aparte tv-hoek, half open keuken (Poggenpohl) voorzien van natuurstenen aanrechtblad en alle inbouwapparatuur. De twee zijvleugels omvatten enerzijds een masterbedroom met kleedruimte en badkamer, toiletruimte en anderzijds een gastengedeelte met hal, slaapkamer, opkamer, kelder en een tweede badkamer voorzien van wastafel en douche.

1e verdieping: een zeer ruime vide in de living, als loungeruimte of extra werkplek en twee royale slaapkamers.

2e verdieping: bergzolder.

Het erf omvat een degelijk bijgebouw (met berging, carport en garage) en diverse houtbergingen.

Bijzonderheden:
* Dit comfortabele landhuis is voorzien van vloerverwarming, alarminstallatie, grote en efficiënte speksteenkachel en is gedekt met onderhoudsarm riet.
* Vanuit de zeer lichte en ruime living heeft u vanuit alle hoeken een prachtig uitzicht.

Tuin en erf
De ruime kavel met tuin en weiland ligt direct en ruim om de woning heen zodat het houden van dieren tot de mogelijkheden behoort.
De tuin is opgedeeld in verschillende afdelingen met daarin diverse houtstekken, een ruim opgezette boomgaard, een kweekkas (6 x 4 m.) en een door een beukenhaag omzoomde moestuin (voorzien van water en elektra).

Ligging
Het huis ligt aan een rustige weg in een landelijke en groene omgeving met alle voorzieningen van Noordwolde (o.a. gezondheidscentrum, basisscholen, supermarkten) op fietsafstand.

Omgeving
Noordwolde ligt op het 'drieprovinciënpunt' van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel, in een aantrekkelijk landschap grenzend aan nationaal park het Drents-Friese-Wold, 6100 hectare groot.

Bereikbaarheid
De steden Groningen, Leeuwarden en Zwolle zijn in ca. 45 autominuten bereikbaar. Steenwijk en Wolvega (middelbare scholen) liggen op 12 km afstand.

Laat u verrassen door de uitstraling en de sfeer van dit bijzondere object!


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Fehse Makelaardij
Adres:

Dorpsstraat 51
7971CR HAVELTE

Contactpersoon: B. Fehse
Telefoon: 0521-342834
Telefax: 0521-343133
Website: www.fehse.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Grenzend aan nationaal park het Drents-Friese-Wold – Stijlvol gerenoveerd landhuis op 1 ha vraagprijs: € 795.000,- Oosterseveldweg 19, NOORDWOLDE FR