Op schitterende locatie bij de bossen van Oranjewoud gelegen zeer luxe villa met riante garage en bijgebouw op een kavel van 1.360 m² eigen grond met een zeer verzorgde en onder architectuur aangelegde riante achtertuin op het zuiden.

Wandelend vanuit uw woning kunt u genieten van de rust en natuur in de bossen van parklandschap Oranjewoud. In de directe omgeving van heerlijke natuur, Rijksmonumentale panden als Landgoed Oranjewoud, Klein Jagtlust en Oranjestein, genietend van een wandeling in de overtuin, een bezoek aan museum Belvédère of gezellig met de kinderen naar de uitkijktoren met de gelijknamige naam. Basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen zijn aanwezig in Oranjewoud en nabijgelegen woonwijk Skoatterwald. Tevens is het winkelgebied van Heerenveen op fietsafstand. Deze zeer luxe, traditioneel energiezuinige gebouwde en hoogwaardig afgewerkte villa met garage en bijgebouw is in 2009 gebouwd en zeer goed onderhouden. Fraai kruisverband metselwerk met snijvoeg, houten merantie kozijnen, hardstenen raamdorpels en HR++ glas. Voorzien van domotica, alarminstallatie, aardwarmte-installatie met topkoeling, wateronthardingsinstallatie, WTW-systeem, centraal stofzuigsysteem en een sauna in het bijgebouw.

INDELING:

Op de begane grond bevinden zich de entree/hal met Belgisch hardstenen vloer, trapkast, meterkast, toilet met toiletmeubel (Lodder), garderobe, kantoor met een oppervlakte van 16 m² (met Amerikaans notenhouten vloer), woonkamer van circa 65 m² met Amerikaans notenhouten vloer en Faber gashaard. Eetkamer met terrasdeuren naar achtertuin/veranda, handgemaakte open keuken (Lodder) met Belgisch hardstenen vloer, natuurstenen aanrechtblad en inbouwapparatuur: vaatwasser, inductie kookplaat, oven, koffieapparaat met vaste wateraansluiting. Bijkeuken met aansluitingen witgoed. Veranda van ruim 40 m² met infrarood verwarming en tv-aansluiting. Op de verdieping bevinden zich de bordestrap, vide en ruime overloop met lighttube, masterbedroom 23 m² met eigen badkamer met jacuzzi, douche, vaste wastafel, toilet en een bidet. slaapkamer aan de zuidzijde circa 14 m², tweede badkamer voorzien van een vaste wastafel, douche en toilet. Twee slaapkamers aan de noordzijde respectievelijk 16 m² en 20 m². Vlizotrap naar ruime zolder. Er is een ruime garage (ook met vloerverwarming) met een oppervlakte van 47 m² met twee geïsoleerde electrische sectionaaldeuren en een vaste trap naar zolder/opslag van 30 m². De garage is ook geschikt te maken als gastenverblijf of kangoeroewoning. Er is een bijgebouw (gevlinderde vloer) alwaar sauna met douche (boiler en krachtstroom).

BIJZONDERHEDEN:

• Domotica;
• Aardwarmte-installatie (zomers topkoeling);
• Vloerverwarming;
• WTW-systeem;
• Centraal stofzuigsysteem;
• Tuinberegeninginstallatie;
• Sauna (in de tuinschuur);
• Alarminstallatie;
• Bekabeld internet met tv-aansluitingen;
• Dakramen voorzien van electrische horren;
• Kantoorruimte is eenvoudig om te bouwen tot slaapkamer met badkamer.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06366
Adres:

Koningin Julianaweg 58
ORANJEWOUD

 
Vraagprijs: € 1.100.000,-
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: villa
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2009
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.360 m²
Woonoppervlakte: 259 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 77 m²
Inhoud woning: 1.000 m³
 
Kenmerken  
Object: alarminstallatie • garage voor meerdere auto's • sauna
Omgeving: in bosrijke omgeving • nabij bossen • nabij snelwegen

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Makelaardij Friesland
Adres:

Nieuwstraat 2
8441GD HEERENVEEN

Contactpersoon: K.Wondergem
Telefoon: 0513-232180
Website: www.makelaardijfriesland.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Schitterende locatie bij de bossen van Oranjewoud – Luxe villa met riante garage vraagprijs: € 1.100.000,- Koningin Julianaweg 58, ORANJEWOUD