In groene woonomgeving in het buitengebied, op uniek en vrijgelegen perceel nabij de rijksweg N279 tussen Den Bosch en Helmond gelegen, indrukwekkend, onderkelderd landhuis.

Degelijk, duurzaam en nieuw gebouwd en opgeleverd in 2008 met twee mega bijgebouwen met werkplaats/rijhal, paardenstallen, stapmolen, buitenterrein en weilanden op een perceel van 36.800 m². Opmerkelijk en imposant luxe woning van grote klasse met consequent gebruik van hoogwaardige en historische, robuuste bouwmaterialen. Indeling: hal met fraaie stenen trappenpartij, riante leefkeuken met aansluitend woonkamer met centrale haardpartij, totale oppervlakte circa 105 m², tevens werk-/studeerkamer van ruim 20 m². Via stenen trap naar souterrain met master bedroom met garderobe-inloopkast en badkamer, wasruimte, fitness- casu quo multifunctionele ruimte en technische ruimte met opgaande trap naar patiotuin. Eerste verdieping met twee riante slaapkamers, garderobe-inloopkamer en tweede badkamer. Met gastenverblijf, vanuit patio met veranda bereikbaar, uitgevoerd op dezelfde wijze als het landhuis zelf met een woonoppervlakte van circa 120 m². Bijgebouw 1 met 12 paardenstallen aan de binnenzijde en 4 overdekte paardenstallen aan de buitenzijde, gastenverblijf aan de rechterzijde en werkruimte, gezamenlijke ontspanningsruimte en garage aan de voorzijde, totale oppervlakte circa 1.100 m². Bijgebouw 2 met werkplaats en rijhal heeft een oppervlakte van circa 900 m² met een nokhoogte van circa 8,00 m. Gezien de ligging op het perceel, indeling, materiaalgebruik en isolatiepakket, is dit tweede bijgebouw voor vele doeleinden te gebruiken. Opmerkelijk complex qua combinatie landhuis en multifunctionele bijgebouwen met paardenstallen, locatie in het buitengebied, architectuur en afwerkingsniveau. Optimaal woongenot gegarandeerd middels indrukwekkende grootte, indeling en gebruik van hoogwaardige en historische bouwmaterialen in combinatie met alle luxe, comfort en optimaal isolatiepakket. Bij oprechte interesse, verzoeken wij u een bezichtiging aan te vragen om een juiste indruk te krijgen, hetgeen u zal overtuigen.

Hier zijn vijf redenen om dit landhuis met professionele paardenaccommodatie en weilanden te kopen: Zeldzaam en unieke combinatie van een onderkelderd landhuis met inhoud van circa 1.350 m³, gastenverblijf van circa 350 m³, bijgebouw 1 met paardenstallen van circa 1.100 m², bijgebouw 2 als multifunctionele ruimte casu quo rijhal van circa 900 m², buitenrijbak, stapmolen en weilanden op perceel van 36.800 m² • Gehele complex in 2008 met door ambachtslieden nieuw gebouwd, met oog voor elk detail en middels gebruik van robuuste, historische bouwmaterialen gecombineerd met alle hedendaagse luxe en comfort • Ideale combinatie voor wonen en werken, mogelijkheid voor dubbele bewoning danwel kantoor/bedrijf/praktijk aan huis • Aan rijksweg N279, parallel aan de Zuid-Willemsvaart in het buitengebied tussen Veghel en Helmond gelegen, op 7 autominuten van afslag A50 naar Nijmegen en Eindhoven • Mogelijkheid tot uitbreiden huidige bijgebouwen alsmede extra bouwmogelijkheid aan linkerzijde van het perceel.

BOUWKENMERKEN:

• Bouwjaar: 2008;
• Perceeloppervlakte: 36.800 m²;
• Woonoppervlakte landhuis: circa 400 m²;
• Gebruiksoppervlakte gastenverblijf: circa 120 m²;
• Gebruiksoppervlakte bijgebouw 1: circa 1100 m²;
• Woonoppervlakte bijgebouw 2: circa 800 m²;
• Inhoud landhuis: circa 1350 m³;
• Inhoud gastenverblijf: circa 350 m³;
• Inhoud bijgebouw 1: circa 5100 m³;
• Inhoud bijgebouw 2: circa 4800 m³.

INDELING LANDHUIS:

Begane grond:
Middels de voordeur, bereikt u de hal met stenen trappenpartij naar de verdieping. De hal biedt toegang tot de meterkast, het souterrain en de woonkamer. De hal is voorzien van een hardstenen tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en de plafonds zijn afgewerkt met houten delen. Vanuit de centrale hal, is er toegang tot de sfeervolle woonkamer, oppervlakte circa 72 m² met centraal gesitueerde haardpartij. De woonkamer is voorzien van hardstenen tegelvloer, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en het dakbeschot is uitgevoerd met houten delen en eiken houten constructiebalken in het zicht tot in de nok. De woonkamer biedt middels drie dubbele, openslaande deuren toegang tot de omsloten buitenruimte. Via dubbele schuifdeuren is toegang tot werk-/studeerkamer 1. De leefkeuken is in open verbinding met de woonkamer, zeer uitgebreid uitgevoerd en van alle luxe en gemak voorzien. Er is enerzijds een L-vormige opstelling met een 6-pits fornuis met schouwpartij en anderzijds een extra kastenwand met volop bergruimte. Het geheel is uitgevoerd met een natuurstenen werkblad, A-merk inbouwapparatuur en een hardstenen tegelvloer met vloerverwarming. Vanuit de keuken is er middels portaal toegang tot het toilet met aansluitende de omsloten buitenruimte. Werk-/studeerkamer 1 is gesitueerd aan de voorzijde, met fraai, vrij en groen uitzicht. Deze kamer heeft een afmeting van circa 5,56 m x 3,93 m en is voorzien van raampartijen aan twee zijden. De vloer is uitgevoerd met een hardstenen tegelvloer met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en de plafonds zijn afgewerkt met houten delen.

Souterrain:
Het souterrain is via een smeedijzeren sierpoort in de ontvangsthal via de neerwaartse stenen trap te bereiken. De totale oppervlakte bedraagt circa 170 m². Het geheel is voorzien van een natuurstenen vloer, de wanden en plafonds zijn voorzien van glad stucwerk. Slaapkamer 2 / master bedroom, oppervlakte circa 30 m², met daglicht middels koekoek (omgekeerde dakkapel), voorzien van gashaard en houten vloerdelen, met aansluitend via dubbele deuren naar garderobe-inloopkast, uitgevoerd met op maat gemaakte kastenwanden met hang- en legruimte. Badkamer 1, royaal en luxe, oppervlakte circa 20 m², met centraal gesitueerd kunststof ligbad, inloopdouche, twee waskommen op meubel en vrijhangend closet, uitgevoerd met natuurlijke ventilatie middels koekoek en mechanische ventilatie. Wasruimte, oppervlakte circa 30 m², met aansluiting wasapparatuur, voorzien van gootsteen en uitgevoerd met houten kastenwand met werkblad en tegelvloer. Fitnessruimte casu quo multifunctionele ruimte, oppervlakte circa 35 m². Technische casu quo bergruimte, oppervlakte circa 20 m², met opstelling cv-combiketel. Middels opgaande trap toegang tot de omsloten buitenruimte.

Eerste verdieping:
Via de stenen trappenpartij in de hal, bereikt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop wordt gekenmerkt door de houten vloerdelen, glad stucwerk wanden en het houten delen dakbeschot. Er is toegang tot twee slaapkamers, garderobe-inloopkamer, badkamer 2 en separaat toilet. Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 20 m², met waskom op meubel. Slaapkamer 4 heeft een oppervlakte van circa 14 m², met dakkapel en dakraam. Garderobe-inloopkamer heeft een oppervlakte van circa 8 m², met dakkapel. Badkamer 2, met inloopdouche met thermostaatkraan, tot aan het plafond betegeld en uitgevoerd met mechanische ventilatie. Op de overloop is een separaat toilet met vrijhangend closet. De gehele eerste verdieping is voorzien van houten vloeren, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en het dakbeschot is uitgevoerd met houten delen en eiken houten constructiebalken in het zicht tot in de nok.

INDELING GASTENVERBLIJF:

Begane grond:
Middels de voordeur nabij de patio, bereikt u de hal met houten trappenpartij naar de verdieping. De hal biedt toegang tot de woonkamer/keuken, badkamer en toilet. De hal is voorzien van een stenen vloer met vloerverwarming, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en de plafonds zijn afgewerkt met houten delen. Vanuit de hal, bereikt u sfeervolle leefruimte, oppervlakte circa 42 m², met fraai lichtinval middels plafondhoge raampartijen met uitzicht naar moestuin en aan de andere zijde glas-in-lood ramen. De keuken is zeer uitgebreid uitgevoerd en van alle luxe gemakken voorzien. Er is een L-vormige opstelling gerealiseerd met een 5-pits Falcon fornuis met afzuigschouw. Het geheel is uitgevoerd in hout met een natuurstenen werkblad en A-merk inbouwapparatuur. De leefruimte is voorzien van een betonnen vloer, de wanden zijn voorzien van glad stucwerk en het plafond is uitgevoerd met houten delen. Vanuit de leefruimte is er via een tussenportaal toegang tot de paardenstallen. Badkamer, luxe, oppervlakte circa 8 m², met inloopdouche en twee waskommen op meubel, het geheel is afgewerkt met een betonlook vloer en het plafond is uitgevoerd met houten delen.

PAARDENSTALLEN:

Dit riante paardenverblijf is uitgevoerd met betonnen vloeren, gemetselde muren en openslaande houten deuren naar de oprijlaan aan de voorzijde. Een loopdeur biedt toegang tot het stalgedeelte, welke is verdeeld in een T-vormige gang met 12 boxen, was-/poetsplaats en een zadelkamer. De paardenboxen hebben een afmeting van circa 3,50 m x 3,50 m en zijn voorzien van hardhouten, deels gegalvaniseerde voorwanden met schuifdeuren, metselwerk tussenwanden, een betonnen vloer en een metselwerk achterwand. Het opgaande metselwerk heeft een hoogte van circa 2,80 m, het zadeldak heeft in de nok een hoogte van circa 7,65 m. Middels de dubbele openslaande deuren is de buitenruimte bereikbaar met vaste mestopslag. De geheel omheinde buitenbak heeft een afmeting van circa 37 m x 18 m, is voorzien van een eb-/vloedbodem, sproeiinstallatie. De stapmolen heeft een draaicirkel met straal van circa 10 m en daarmee een oppervlakte van circa 314 m². Het cirkelvormige dak is voorzien van stalen golfplaten met een muurplaat hoogte van circa 3,00 m.

Voor complete informatie en plattegronden, download de uitgebreide Cato verkoopdocumentatie.


♦ ♦ ♦
Objectcode: 06341
Adres:

Sluisweg 33
ERP

 
Vraagprijs: € 2.400.000,- k.k.
Verkoopstatus: beschikbaar
 
Soort woning: landhuis
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2008
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 36.800 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
Oppervlakte bijgebouwen: 2.000 m²
Inhoud woning: 1.350 m³
 
Kenmerken  
Object: airconditioning • alarminstallatie • elektrisch toegangshek • garage • garage voor meerdere auto's • gastenverblijf • manege binnenbak • manege buitenbak • open haard • paardenstallen • souterrain • weiland
Omgeving: aan weilanden • buiten bebouwde kom • landelijk gelegen • privacy gelegen • vrij uitzicht

Bijlagen in PDF-formaat:


Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Cato Makelaars
Adres:

Beemdstraat 5
5653MA EINDHOVEN

Contactpersoon: W.A.M. Kanters
Telefoon: 040-2900620
Website: www.catomakelaars.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– In groene woonomgeving in het buitengebied te Erp – Luxe landhuis met professionele paardenaccomodatie vraagprijs: € 2.400.000,- k.k. Sluisweg 33, ERP